Gelen tehdit mesajı..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Eğer üzerine kayıtlı telefonları ( annemin ve kardeşimin hattından bahsediyor) pazartesi günü kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x(kardeşinin nişanlısı) x1 ile( akrabası ve en yakın arkadasının kardeşi) tek kelime mıhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver

Bu mesajı attı bana eski sevgili. Polise gitmekten önce babasına annesine mi söylesem? Yada hodri meydan mı desem. Elinde fotoğraf falan yok. Aileler bizi biliyor.

Bu nedir Allah aşkına üzerine kapıyı kitleyip anahtarıda yutsun bari!
Hiç birşey yapamaz egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Erkekliği yanlış anlayanlardan sadece biri işte. Sakın ama sakın muhattap olma ömrünün geri kalanını perde neden hafif açık camdan mı baktın gibi sebeplerle dayak yiyerek geçirebilrsin. Bişeye sahip olmak istiyosa kafeste kuş beslesin ki ona bile çok yazık!

Eğer üzerine kayıtlı telefonları ( annemin ve kardeşimin hattından bahsediyor) pazartesi günü kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x(kardeşinin nişanlısı) x1 ile( akrabası ve en yakın arkadasının kardeşi) tek kelime mıhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver

Bu mesajı attı bana eski sevgili. Polise gitmekten önce babasına annesine mi söylesem? Yada hodri meydan mı desem. Elinde fotoğraf falan yok. Aileler bizi biliyor.

Hemen savcılığa, hemen. Hiç durma.

Bu raddeye gelecek kadar neden ilişkiyi sürdürdünüz ki? İlk histerik istekte narin poposuna tepigi basmak suretiyle hayatınızdan def etmeliydiniz. Mesajım bütün genç kızlara. Bu hanzolara böyle istekte bulunmaya fırsat dahi vermeyin. Siz de elinizdeki tüm tehdit mesajlarıyla polise hatta savcılığa gidin. Ailesiyle yüz göz olmayın hiç. Oğullarını kotuleyecek halleri yok ya. Sen de onun istediğini yap belli ki açık giyiniyorsunuz vs diyecekler. Böyle birini yetistirenlerden mantıklı hiçbir hareket beklemem ben. Allah kurtarsın insallah

Hemen savciligaaaaa hemeeeen!! Daha ne duruyosun???? Elindr mesajin kanitin var zaten!!!!! Durma git savciligaaa yaaa hala konu acip acip duruyosun daha ne duruyosun vakit kaybetmeden git savciliga ailene de anlat

Ya bunlar soru
Bu raddeye gelecek kadar neden ilişkiyi sürdürdünüz ki? İlk histerik istekte narin poposuna tepigi basmak suretiyle hayatınızdan def etmeliydiniz. Mesajım bütün genç kızlara. Bu hanzolara böyle istekte bulunmaya fırsat dahi vermeyin. Siz de elinizdeki tüm tehdit mesajlarıyla polise hatta savcılığa gidin. Ailesiyle yüz göz olmayın hiç. Oğullarını kotuleyecek halleri yok ya. Sen de onun istediğini yap belli ki açık giyiniyorsunuz vs diyecekler. Böyle birini yetistirenlerden mantıklı hiçbir hareket beklemem ben. Allah kurtarsın insallah
hayır ailesi onun bu tür şeylerine kzıyor. Annesi açık biri. Bende açık giyinen biri değil. Annesi belki daha açık giyiniyordur.

Ya bunlar soru

hayır ailesi onun bu tür şeylerine kzıyor. Annesi açık biri. Bende açık giyinen biri değil. Annesi belki daha açık giyiniyordur.
Annesinin giyimi şu an bir şey değiştirmez. Öyle hayata karışmaya güya sinirlenir gibi olur insanlar. Ama gerçek acıdır ki söz konusu ogluslari olunca sizin için ona kizmazlar. Sizi haksız çıkarırlar. Genel tabir öyledir. Tabi temennim olgun mantıklı insanlar olması yönünde. Biz çocuğu sehpaya çarptı diye sehpayı döven milletiz...

Yavrum,evladım,bu adam bu raddeye gelene kadar aklınız nerdeydi?
hizuran hizuran 'a katılıyorum.
İlişkinin başında,genç kızlarımız,bu tip kısıtlamaları,sevildiklerine ve kıskanıldılarına yorup, her şeye 'tamam' diyorlar.
Ondan sonra da adamların içinde uyuyan 'hanzo' hepten uyanıyor ve böyle saçmalıklar başlıyor.
Kız arkadaşa-eşe verilen bazı talimatları duydum ama sizin eski erkek arkadaşınızın yazdıkları gibisini hiç duymadım.
Adamın kıyafetten watsap gruplarına,ojeden çiğnediğiniz sakıza kadar sizi kısıtlamadığı konu kalmamış.
Bu adam kesinlikle normal biri değil.
Korktuğunuzu hissederse daha çok üzerinize gelir.
Bir an önce,ailenize durumu anlatıp sonra da savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Sevgilisini,karısını darp eden,yaralayan,öldüren tipler tam da bu zihniyetteki erkekler.

Son düzenleme:

Saplantılı... allah yardımcınız olsun karakola gidin şikayetçi olun. Daha spnrads savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkarttırın.

Back
X