Gelen tehdit mesajı..

Bu arada takma isminizi de değiştirin, yanlış değilsiniz ama bunlar çok güçlü manipülasyonlar insanın kafasını karıştırıyor kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz

Evet. Cinsellik anlamında. Ve benim kişiliğim ve karakterim üzerinden karalama.
bukadar şerefsiz olmak için çok çaba sarfediyormu acaba yoksa genlerinde mi var bir skinti bilemiyorum ama sizi boyle tehdit ettigine gore sizin bu durumdan korkacağınız ve rahatsiz olacagini bildiginiz icin burdan vuruyor
oyuzden rahat kendinden emin ve korkmayarak hareket edin

Sonu eski sevgili ile bitince dumur oldum. Eşiniz sanarak okudum ve "derhal boşanın" diyecektim. Eski olan biri bunları size söylüyor ve siz de dert mi ediyorsunuz kendinize? Ailenize durumu anlatın, beni taciz ve tehdit ediyor bu insan deyin. Numarasını engelleyin ve suç duyurusunda bulunun.

Esasında böyle adamların dövülmesine zerre karşı değilim. Şiddete meyyalim artıyor bu tipleri görünce.

Tabiki de Polise git. Korkuyorum napabilirim de, onlar zaten yardimci olurlar.
İşin icine polis girdin mi korkar..

polise sikayet edin sonra ailesini arayin polise sikayet ettim diye siz ortaligi karistirin boylelerinin genelde ancak kadina gucu yetiyor.sizi sindirmis boyle davraniyor belliki.erkeklere karsi boyle taviz vermeyin artik lutfen.mesajin sonunda artik nefes almicaksin falan yazicak sandim bu nasil birsey ya

o mesajı silme sakın , direkt polise git ailelere de bildir. Seni istismar edeceği durum var mı ?

Benim arkadaşıma eski nişanlısı ve ablaları ne tehditler göndermişlerdi hepsi de cinsel içerikli , olmayan şeylerle ilgili babasına söyleyeceğini vs. Korkmadı aileside arkasında durdu ve polise şikayet ettiler , bir daha yakınından geçmedi :D

Mesaji atali 2 gun olmus.Siz cevap vermeyip sessiz kaldiysaniz oyle kaldi mi o mesaj ? Baska reaksiyon gostermedi mi ?Bu uzun tehdidin gerisi gelismeden oyle bir mesajla mi kaldi ?

Eğer üzerine kayıtlı telefonları ( annemin ve kardeşimin hattından bahsediyor) pazartesi günü kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x(kardeşinin nişanlısı) x1 ile( akrabası ve en yakın arkadasının kardeşi) tek kelime mıhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver

Bu mesajı attı bana eski sevgili. Polise gitmekten önce babasına annesine mi söylesem? Yada hodri meydan mı desem. Elinde fotoğraf falan yok. Aileler bizi biliyor.
Oldu cicim bunları bir de savcıya söyle de !

Eyvallah hanım abla sen icazet vermesen ne yapardım? 🤔
Kendi hayatlarına laf söz dinletemeyen bi çarelerin buralarda kabadayılığa soyunması da yani bilemedim şimdi. Sen de bırak burda yazmayı da kendine bi kulübe al madem kurtulmaya niyetin yok alışmaya bakacaksın.
Hahaahah :) olur beybisi

Back
X