Ama kim kimi seçmiş ,kimse öğrenemiyeceknevos seni kandirmis
simdi degil ama anket acildiginda 2 ay sonra oy vermekle hersey ortaya cikacak tedbirli olun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kim kimi seçmiş ,kimse öğrenemiyeceknevos seni kandirmis
simdi degil ama anket acildiginda 2 ay sonra oy vermekle hersey ortaya cikacak tedbirli olun![]()
bende yeni avukatlar bulcam kendime Mune meselaRabia hoşgeldin bacımKendine yeni ortak buldun mu
Senin avukatlar hep benim yanıma geçiyor
![]()
çok bahtsızım, ne dualarım kabul oluyo ne yakarışlarım...butun umutlarım tukeniyor... Rabbim sabır ver banaNeden bebe'cim![]()
Bakalım ne zaman kadar
aynen dedin gibi yapalim harbimOzelden yazıyorum hemen sana![]()
Rabbim sabır versin Bebe'cimçok bahtsızım, ne dualarım kabul oluyo ne yakarışlarım...butun umutlarım tukeniyor... Rabbim sabır ver bana![]()
![]()
eli masali icin Muneye oymu toplican@Mune abla bu iki üyeyi iftiradan kibliyorum müebbet verirsen, eli maşalıda sana oy toplarım![]()
Rabbim sabır versin Bebe'cim
Duaların elbet kabul olacakSen onları sabırla beklemelisin
Her şer gibi görünen olayın arkasında mutlaka bir hayır vardır
Sen dua etmeye devam et canım![]()
He canım buyurdombikkkkk![]()
Begenecigine emindim datlum,hemen yapmaliyiz benceaynen dedin gibi yapalim harbimplanin cok güzel
![]()
Hemde çatır çatırkiskananlar catlasin![]()
gece kösede yalniz buldukmu tamamdir planimizBegenecigine emindim datlum,hemen yapmaliyiz bence
Hemde çatır çatır![]()
Harbi'ye güvenmebiz pink degiliz mezara kadar![]()
Evet Mune abla seçilmek istiyoreli masali icin Muneye oymu toplicankendi basini kendin yaktin
![]()