• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Huy Meselesi Huy Meselesi ah ah ağzımda da bir tane takma diş olsa :63:

Nevreste Nevreste yavrum , bu marga benim ilk göz ağrılarımdan bu sitede . Onun kredisi yüksek bende . Yoksa öyle arkamdan takma dişli falan konuşmak... :KK59:
Halbuki nevreste arkadan çok konuşmuştu onun takma dişlerinden daha kaliteli dişlere sahibim falan demişti auss... haberin olsunn

Nevreste Nevreste dik çıkarıyom sanaaa:KK53::KK53::KK53::KK53:

Ama niye yaa,ben bu sidikli Huy Meselesi Huy Meselesi le ayni koğusta kalmam:KK12: kral dairesi neyin yok mu:KK53:
üzüm üzüme baka baka kararırmış Mune Mune abla , ben sarışın olmak istemiyorum lütfen yaa
buna bakıp sarışını olamam ben , her hafta tıraşa gitmemezlik yapamam ben, kokamam ben bunun gibi

affet ablam :KK72:

isabel isabel sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel :KK70::KK70:
lisa abla harbinin yöntemini uygularsa , inanki o beyazları shopla bile kamufle edemez yapmasın ya fıstık gibi kadın harbinin aklına uymasın :KK53::KK53:

isabel isabel sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel :KK70::KK70:

Mune 'M dinlemeyeyim diyorumda kız çok ekonomik.Ben en iyisimi benim beye Harbinin fotoyu göstereyim bak benim süsüme püsüme verdiğin paraya laf edecek olursan böyle olurum diye.:KK70::KK70:

Back
X