- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Kabasın işte kabaaaBenim şahsi fikrim Hacı yatmaz gibi olacağındı. Sen dedin ayı gibi olmak istemiyorum diye, sonra öyle şey ettik karşılıklı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabasın işte kabaaaBenim şahsi fikrim Hacı yatmaz gibi olacağındı. Sen dedin ayı gibi olmak istemiyorum diye, sonra öyle şey ettik karşılıklı![]()
EvetBeni üzenleri not ediyorsun değil mi?![]()
Biraz daha zorlarsan kendimi tezgahtan atarımHangi ara acaba? Harbi senin ağzınla konuştu, yalanlamadın![]()
Ona da ayı de bakalim aynı şeyi düşünecek mi düşünmeyecek mı??
Nevoş eğer seni kızdırmak için söylüyor, benim gerçek fikrim tabiki de o değil demeyeceksen beni yorma atla lütfenBiraz daha zorlarsan kendimi tezgahtan atarım![]()
Durduk yere seni arayıp "Harbi sen ayısın" demişim gibi davranmaOna da ayı de bakalim aynı şeyi düşünecek mi düşünmeyecek mı??![]()
Harbi tam olarak ne demiştiNevoş eğer seni kızdırmak için söylüyor, benim gerçek fikrim tabiki de o değil demeyeceksen beni yorma atla lütfen![]()
Henüz karar vermedim Nevoş hanımın ağzından çıkacaklara bağlıEvetama srn barışmış gibisin
![]()
Ay öyle deseydin bir deeeDurduk yere seni arayıp "Harbi sen ayısın" demişim gibi davranma![]()
Sen onun için sıradansın, kendini önemli sanıyorsun, pinkom demiyor vs vs bi sürü şey saydı nevrim döndü unuttumHarbi tam olarak ne demişti![]()
Çıktığımla ilgili konuları hiç önemsemiyorsun amaHarbi tam olarak ne demişti![]()
Yok canım niye öyle birşey diyeyimAy öyle deseydin bir deee![]()
Pinkom olur mu öyle şeySen onun için sıradansın, kendini önemli sanıyorsun, pinkom demiyor vs vs bi sürü şey saydı nevrim döndü unuttum![]()
Henüz karar vermedim Nevoş hanımın ağzından çıkacaklara bağlı![]()
Benim kafam bir milyon oldu,sağdaki durakta inebilir miyimÇıktığımla ilgili konuları hiç önemsemiyorsun amabana sorsan,,, bana bugüne kadar söylediklerini herşeyi bilir anlatırım. Aşk neydi? Emekti
![]()
Pinkom olur mu öyle şeyAma kıyaslama yapmayın
herkesin yeri ayrıdır
![]()
Olur baaaağğğyaaan :) ardında bıraktığın enkazı toplamak bana düştüBenim kafam bir milyon oldu,sağdaki durakta inebilir miyim![]()