- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Hiçte bilee pamuk ablamizsin sen bizimm her yerin pamukk kalbin gibiNeresi pamuk benim ellerim çalıdır çalı:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçte bilee pamuk ablamizsin sen bizimm her yerin pamukk kalbin gibiNeresi pamuk benim ellerim çalıdır çalı:)

Neden para vereyim hazır beleşi varken
Benim ki doğunca da sana yapar. Biz yaptık bebeler de yapacak
İnanma harbi.O çocuğu olunca kaçırır sendenBenm çocuğum senin özel hizmetcin mi az ye de hizmetçi tut

Aynen öyle oldu. Girdi çıkmıyorAllaalaabende buradayim nolcak
bogrune picak mi saplandi yine yoqsam

Bende iyi olmaya çalışıyorum canm. Ufak tefek bazı sorunlar var ama biliyorum herşey güzel olacak Allahin izniyleiyiyim canimseni sormali ,sen.nasilsin ? nasil gidiyor hamilelik

Ablam kurtar beni bu hain kadının elindenİnanma harbi.O çocuğu olunca kaçırır senden

E herhalde yani.. Yoksa biblo alır seyreder severim yaniÇocuğumu kullandirtmamdemek bu yüzden almak istiyosun yavrumu benden,beleş hizmetçi yapacaksin pissssss

Nur'um sen ne kadar tatlısınHoşgeldin nasılsın

seni gordum daha iyi oldum , sen.nasilsin canim
 seni gordum daha iyi oldum , sen.nasilsin canim 
Elif abla... Sende mi brütüsİnanma harbi.O çocuğu olunca kaçırır senden

YuhhhhE herhalde yani.. Yoksa biblo alır seyreder severim yani
 kız seni yolarimmmm
kız seni yolarimmmm
İyiyim canım çok şükürHosbuldum nevosumseni gordum daha iyi oldum , sen.nasilsin canim

Elif abla bile nasıl düşünüyorElif abla... Sende mi brütüs

Ben dün hallettim o işi önümüzdeki ay için randevulaşalımYuhhhhkız seni yolarimmmm

Aynen öyle oldu. Girdi çıkmıyor

He ya, inanamadımElif abla bile nasıl düşünüyor
 Harbinin algı operasyonu işe yarıyor demek ki
 Harbinin algı operasyonu işe yarıyor demek ki
AnlamadimBen dün hallettim o işi önümüzdeki ay işin randevulaşalım
 şimdi jeton düştü,saçını yolcam ben biyiklarini degil
 şimdi jeton düştü,saçını yolcam ben biyiklarini degil
Sana mı sorcam pardon?oyle kalsin o zaman ,biz ellemeyek ... git yat sen hatta
Hadi sana musade canim

Aynaya dönüp bakma zamanin gelmiş demek bir de böyle düşünHe ya, inanamadımHarbinin algı operasyonu işe yarıyor demek ki

Harbi hamile olunca herkes etkileniyorHe ya, inanamadımHarbinin algı operasyonu işe yarıyor demek ki

Hahahaoyle kalsin o zaman ,biz ellemeyek ... git yat sen hatta
Hadi sana musade canim
 bencede iyi geceler pinkoo
 bencede iyi geceler pinkoo
Nevos hain planlarini duydun dimii bebegimle ilgili pis düşünceleri varmisHarbi hamile olunca herkes etkileniyor
Ama yeğenime iş yaptıramazsın