- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Yolmuşken ihtiyacım dahilindekileri yapsan ne olacak ki. Hem senin işin görülür hem benimAnlamadimşimdi jeton düştü,saçını yolcam ben biyiklarini degil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolmuşken ihtiyacım dahilindekileri yapsan ne olacak ki. Hem senin işin görülür hem benimAnlamadimşimdi jeton düştü,saçını yolcam ben biyiklarini degil

Benm derdim senin işini görmek değil amaYolmuşken ihtiyacım dahilindekileri yapsan ne olacak ki. Hem senin işin görülür hem benim

Buna hayatta izin vermeyeceğizNevos hain planlarini duydun dimii bebegimle ilgili pis düşünceleri varmis

Niye yaptıramıyormuşum. Benim neyim eksik? Üzerinde o kadar emeğim var olmaya da devam edecekHarbi hamile olunca herkes etkileniyor
Ama yeğenime iş yaptıramazsın

Teyzesi yer onun sarı Kaşını sarı kafasınıNevos hain planlarini duydun dimii bebegimle ilgili pis düşünceleri varmis
 yaptırcam be ağlama boşuna
yaptırcam be ağlama boşuna
Yolalım harbim:)Yuhhhhkız seni yolarimmmm

Bende iyi olmaya çalışıyorum canm. Ufak tefek bazı sorunlar var ama biliyorum herşey güzel olacak Allahin izniyle

Sen o zaman karşılığını almak için emek sarfediyorsunNiye yaptıramıyormuşum. Benim neyim eksik? Üzerinde o kadar emeğim var olmaya da devam edecek
 Hem yeğenim erkek olacak
Hem yeğenim erkek olacak  kalk süt ısıt paşama
kalk süt ısıt paşama 
Bende iyi olmaya çalışıyorum canm. Ufak tefek bazı sorunlar var ama biliyorum herşey güzel olacak Allahin izniyle

Elif abla huuu benim ben pinkYolalım harbim:)

Öyle tabi harbi de öyle yapacak. Emzirdiği sütün bile lafını edip birşeyler bekleyecekSen o zaman karşılığını almak için emek sarfediyorsunHem yeğenim erkek olacak
kalk süt ısıt paşama

KeyfimeBilmem ,baska kime sorcan

Benim Pinkoma ne yaptın sen kimsinÖyle tabi harbi de öyle yapacak. Emzirdiği sütün bile lafını edip birşeyler bekleyecek

Ben yapmıycam harbininki ikimize de yeterPink seninkini alalım buraya bi görelim harbiye hizmete ver sonra vazgeçeriz yolmakdan::)

Beni bu hale sokanlar utansınBenim Pinkoma ne yaptın sen kimsin

Kimler getirdi anlat bakalımBeni bu hale sokanlar utansın

İsmi lazım değillerden bazılarıKimler getirdi anlat bakalım

İsmi lazım değillerden bazıları
 anlat ,bizden sir cikmaz
 anlat ,bizden sir cikmaz