Gelgitler içindeyim :)

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
Eski sevgilimin bana değer vermediğini ,ilgi göstermediğini düşünüyordum ne yaptıysam da durumu düzeltemedim.Ama o hiç kabul etmemdi bunu.Babamla birlikte kaza geçirdim .Kuzenim mesaj atmış Zeze kaza geçirdi diye o da neyi var falan ciddi mi demiş.Vücudunda kesikler var ,filme alıyorlar çok ciddi değil demiş.Polisler,ambulans sesleri çok kötüydü panik atak olduğu için daha da kötüydü.Sedyede sürekli telefona baktım belki arar belki mesaj atar beni sakinleştirir diye.Ona o an çok ihtiyacım vardı.Bacaklarım morarmış kendimi oynatamıyorum ama 2 dk da bir telefona bakıyorum yazmış mı diye.2 saat geçti hastahaneden çıktım mesaj attım çıktım ben diye.30 dk sonra mesaj nasılsın ?Neredeydin dedim arkadaşlarla playstation oynamaya gitmiştik dedi ciddi olsaydı gelecektim dedi.Ona aynı şey olsaydı eğer ben duramazdım yerimde giderdim yanına ya da arardım duramazdım ben onun yaptığını yapamazdım .Gelmesi gerekmezdi elbet ama 2-3 mesaj bile yeterdi aslında.Ayrıldı sonunda benden sürekli sorun çıkartıyorsun,gelecekte mutlu olamayız falan dedi.Bütün suçu bana yükledi yani.Bazen diyorum haksızlık mı yaptım ona değer verdi ilgi gösterdi de ben mi sebep oldum.Ama bu olay aklıma geldikçe duruyorum .Fakat hakkını yemek istemiyorum .Sizin başınıza böyle bir durum gelse ne düşünürsünüz ? :)

bu adamdan bi halt olmaz güzelim. ciddi olsa da olmasa da kaza bu. playstation bu kadar mı önemli onun hayatında? öyleyse onu playstation ınya baş başa bırak. derhal kurtul bu çulsuzdan.

bi de acılar halinde telefona bakmışsın üstelik çıktım diye de sen mesaj atmışsın.

def et bunu başından, yoluna bak.

bu adamdan bi halt olmaz güzelim. ciddi olsa da olmasa da kaza bu. playstation bu kadar mı önemli onun hayatında? öyleyse onu playstation ınya baş başa bırak. derhal kurtul bu çulsuzdan.

bi de acılar halinde telefona bakmışsın üstelik çıktım diye de sen mesaj atmışsın.

def et bunu başından, yoluna bak.

Haklısın abla aslında .Yazdığın için teşekkür ederim :)

hiç arkana bakma canım..

çok iyi olmuş ayrılmanız.. yuhh artık yani bir de playstation oynuyordum diyor!!!!

doğruyu söylemek gerekirse sana yarayacak bir sevgili değil yani kimse böyle bir durumu kaldıramaz yani ciddi veya değil en aızndan düşünüpte halini hatrını sormalıydı ki onu yapmak yerine arkadaşıyla keyifli dakikalar geçirmiş ne güzel ! sen hiç onu düşünmeden kendi yoluna bak bence canım

yuh yanii bencedee duydugunda ucarak gelmesi lazim yanina onemli bisey olsun olmasinn aman amannn cok iyi olmus kurtuldugun bosver

ay inanmıyorum yaa bizim ödümüz kopar bir şey olacak diye hani mantık yapıyor olsak bile karşımızdakiyle sonucta bir can merak ederizz ciddi olsada olmasa da cook açık sözlüymüs birde söylüyor bir halt olmaz bencede...

ay inanmıyorum yaa bizim ödümüz kopar bir şey olacak diye hani mantık yapıyor olsak bile karşımızdakiyle sonucta bir can merak ederizz ciddi olsada olmasa da cook açık sözlüymüs birde söylüyor bir halt olmaz bencede...
Değer vermiyormuş diyebilir miyim yani ?

Back
X