gelgitlerimle aldigim ceyizlerim:)

gelgitlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
16
7
36
Henuz tam olarak ceyiz hazirligina baslamis degilim aslinda bunlar ufak ufak alip kenara koydugum ceyizlerimin bir kismi. Resimlerini bulabildiklerimi eklemek istedim. Devami gelicek inşallah.
O zaman buyrun ceyizlerime:)

Tupperware 6`li kahvaltilik ve büyük yuvarlak servis kabi

Tupperware soyacak ve ölçüm kasiklari

4`lu erzak küreği ve ceviz kiracagi

Silikon bardak kapaklari

Kahve kavanozu

Paşabahçe kavanozlarim

Paşabahçe sal ve kelebek desenli bardaklarim

Simdilik bu kadar:)

topiğin hayırlı olsun canım :) başlangıç olarak aldıkların aldıkların gayet güzel. devamı da gelir zamanla.
erzak küreklerinden ben de alcam çok kullanışlı :)
güle güle kullnmayı nasip etsin rabbim .

hoşgeldinnnn, güzel günlerde kullan inşallah, daha çoook paylaşımla seni bekliyoruz :) birde minicik bir öneri, çeyiz almaya büyük parçalardan başlamanı tavsiye ederim, düdüklü, çelik tencere, yemek takımı, ÇKB takımı gibi, daha kolay oluyor :)

Erzak kureklerini annemin israriyla almistim hatta ne gerek var demiştim ama elbet lazim olucak al tabi:)
Amin canim hepimize agiz tadiyla kullanmaya nasip etsin Rabbim

Hosbulduuum:) evet zaten büyük parçalardan basliycam bunlar uygun buldukça ara ara alip kenara koyduğum şeyler ise baslayinca yavaş yavaş onlara da basliycam inşallah:)

Hosbulduuum:) evet zaten büyük parçalardan basliycam bunlar uygun buldukça ara ara alip kenara koyduğum şeyler ise baslayinca yavaş yavaş onlara da basliycam inşallah:)
ay hadi hayırlısı :)) yenimi mezun oldun yoksa çalışmayamı yeni baslıcaksın canım, inşallah işinde gönlüne göre olur :)

canım hazırlıkların hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. ben de ilk başladığımda bir taraftan büyük parçaları alırken, bir taraftan da ufak tefekleri uygun buldukça aldım. bir baktım bir sürü şeyim olmuş. şu aralar dinlenmeye çekildim. çok uzun vadeli borçlarla bir şey almadım. en fazla 3-4 taksit. iseaili iki taksit. bu bile bazen geriyor insanı. paramı biriktirip tek çekim veya nakit almak daha hoşuma gidiyor. çok uzun vadeli borçlara girsem çok daha fazla sıkılırdım

Teşekkürler canim amin msjini yeni gordum kusura bakma baya geç cvp verdim. Evet insan surekli al al bi zaman sonra sıkılıyormus secemiyormus artik:) allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…