GELİN ADAYINA HEDİYE?

Lavyer2012

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
4.741
5.085
158
Merhaba hanımlar...
Erkek kardeşimin kiz arkadasi var ve bu yaza söz nişan birseyler olacak inşallah. Gelin adayımız Almanyada yaşıyor ve ortak bir tanıdığımız var. O tanidik 10 gun sonra onlarin yanina gidecek ve ben onunla ufak bir hediye gondermek istiyorum. Ailesi de kendi de mutlu olsun kizimizi sevip dusunuyorlar diye mutlu olsunlar diye.
Sizce ne alabilirim? Agirlik yapacak birsey olmamali cunku göndereceğim kisinin kilo hakkini gasbetmek istemiyorum.
 

Altın ya da gümüş bişeyler alabilirsiniz, kolye saat gibi.
 
Çok düşünceli ve şık bir davranış :)

Şal/ fular / aksesuar olarak
kolye/ küpe takı kullanıyorsa,
Bütçenize göre saat
Cüzdan
Paketin içine bir de Türk kahvesi :)
 
Çok incesiniz.
Şık bir kolye olabilir.
Kardesimin aldigi ve hic cikarmadigi bir kolyesi var onun icin kolyeyi eledim. O da kardesime saat almisti ve ben sirf kardesim benim hatrima onun saatini çıkarmak zorunda kalmasin diye kardesimin mezuniyet hediyesini degistirdim.
 

Düşünceniz çok Güzel, görümcemin ayakkabı dükkanı vardı bir tane ayakkabı hediye etmemişti aklıma o günler geldi ogf of:))))
 
Düşünceniz çok Güzel, görümcemin ayakkabı dükkanı vardı bir tane ayakkabı hediye etmemişti aklıma o günler geldi ogf of:))))
Yaa Allah bozmasin kizi cok seviyorum rabbim ikimizin de kalbini karartmasın cok iyi biri. Ve kardesimle olsun veya olmasin benim icin cok kiymetli. Ve benim esim tarafi da cok dusuncesizdi cevremdeki nisanlilara erkek tarafindan gelen hediyelere ic gecirerek baktim hep esim iyi ya o yeter dedim gectim. Simdi kendi hayal kirikliklarimi ona yasatmak istemiyorum.
 
Rabbim aranızı hiç bozmasın inşaallah, bende zamanında çok iç geçirdim eşim iyi diye susmustum ama öyle olmadı eşim daha beter çıktı:) Kardeşim sözlensin evlensin neler yapcam diyorum bende
 
Rabbim aranızı hiç bozmasın inşaallah, bende zamanında çok iç geçirdim eşim iyi diye susmustum ama öyle olmadı eşim daha beter çıktı:) Kardeşim sözlensin evlensin neler yapcam diyorum bende
Insallah rabbim iyilerle karsilastirsin...
 
Ne kadar incesiniz :) yorum yazanlara benzer seyler soyleyecektim ben de.

Benim gorumcem de gelin bohcama kiyafet alinacagi zaman m beden giymeme ragmen xs almisti cogu şeyi :) kiyafetler bacagimdan kolumdan bile gecmemislerdi :) hala anlayamam nedenini..

Gelin adayiniz insallah kiymetinizi bilir ve bu surec karsilikli iyi niyetle devam eder.
 
Bence türk kahvesi ve iki kişilik fincanlar oluyor ondan al benim arkadaşım almıştı kullanmaya kiyamiyorum çok seviyorum ❤❤❤
 
Şık guzel bir bluz olabilir Almanya daymis oralar soguk olur atki bere eldiven takimi da alabilirsiniz.
 
Oncelikle cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Evet kiyafet konusu riskli bedebden dolayi cunku kucuk alsam bana msj mi vermek istiyor diye dusunebilir buyuk alsam gozunde bu kadar kilolu muyum acaba diyebilir... :)
 
Çok ince düşünüp hediye alıyorsunuz.
Bence kaynanalık yapma niyetiniz yoksa, yengenize gelin dememelisiniz.

Hediye konusunda bence takı düşünebilirsiniz.
Kardeşinize sorun zarif küçük şeyler mi yoksa gösterişli daha havalı şeyler mi seviyor? Fikir edinin derim...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…