Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim ben de sadelikten yanayım aslına bakarsanız ama ayakkabının rengi hafif krem, belli olmasın diye dantelle süsleyebilirim diye düşünmüştümgüzelmiş topuğuda kalın rahat edersiniz
böyle kalsın bence topukda ışıltı var fazla abartı olmasın mutluluklar
Evet süet, size de çok teşekkür ederim mutlu oldum umarım tercihimde pişman olmam topuğun yüksekliği gözümü korkutmuyo değil =D yedek olarak nişan ayakkabılarım var imdadıma koşarlar o gece amin çok sağolun Allah herşeyi içimize sindirsin :-*Kendisi süet mi :) Ben topuğunu da aynı tercih ederdim
Kalın topuklu ayakkabıları çok seviyorum rahat oluyorlar
Birde bilekten bağlama olması çok rahat ettirir sizi Allah güle güle giymeyi nasip etsin
merhabalar çok teşekkür ederim size özel mesaj atacağım (becerebilirsem)ayakkabılarınız çok güzel güle güle kullanın :) zahmet olmazsa nereden ne kadara aldığınızı sorabilir miyim ?
ben göremiyorum kiii resmimerhabalar çok teşekkür ederim size özel mesaj atacağım (becerebilirsem)
ben göremiyorum kiii resmi
çok teşekkür ederim, inşallahÇok cici Güle güle giyin ..
mutluluklar dileriz ..
♥
size msj atayım :::: ama topuğu taşlı değil şeffaf topuk. çok teşekkür ederimçok güzelmiş. mutlulukla giyin :)
ben de merak ettim nerden alındığını doğrusu
ve bence dantelle süslemeyin ,ayakkabıdaki tek star topuğundaki taşlar olmalı :)
çok sağolun teşekkürlerÇok güzel böyle kalsın hiç oynama yapmaa :))
çok sağolun teşekkürler