Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabısı İlla ki Beyaz mı Olmalı?

merakla bekliyorum canım :21:

İşte bu:1:

$DSC05473.webp

Beğenmeyebilirsiniz tabii ama dediğim gibi muhtelif sebeplerden farklı tarzda bir ayakkabı giyemezdim. En uygunu buydu, dilediğim gibi süslenmemiş, ben her tarafına dantel bekliyordum :(

Neyse sağlık olsun. Gelinliğin altından hiç görünmüyor zaten.
Gelinliğim de bu: (provada çektim)

i5751409_dsc05462-jpg

Gelinliğin rengi ışıktan koyu çıkmış ama rengi kırık beyaz. Ayakkabı ile farklı değiller yani.

Son düzenleme:
bence illa beyaz olmamalı ki ayakkabı ile çantanı aynı renk alarak süper bir kombin oluşturabilirsin

Kızlar benim yüksek topuklu bir ayakkabı giymem muhtelif sebeplerden mümkün değil. Birazcık ayakkabıcıları da dolandım istediğim alçak yopuklu bir ayakkabı da bulamadım, belki biraz daha dolansam bulabilirim ama bir konuda fikir almak istiyorum. Gelin ayakkabısı illa ki beyaz mı olmalı? Mesela benim pudra rengi-beyaz bir ayakkabım var sadece 1 defa giydiğim, o olabilir mi?

Hemen fotoğrafını yolluyorum, görüş bildirirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 374656

Bu ayakkabıyı da giyebilir miyim, eğer istediğim ayakkabıyı bulamazsam?

giyilir bebeğim yakışır bence..

Abartmadan söylüyorum ayakkabıda istediğin rengi kullanabilirsin ama yakıştırdığın doğru kombinlediğin ve doğru modeli kullandığın zaman :31:

Bende ilk etapta farklı renklere bakacağım, pudra rengi, toz pembe, açık gri gibi tonlar düşünüyorum ama istediğim gibi bulamazsam beyaz alırım

Back
X