Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin Tacıgelin başı modellim ve tacımm
teşekkür ederim canım evet oldukça içime sindi bugun son provamı yaptık gelinliğii çıkarmak istemedim şu anda da resimlere bakıom
çok çabukl nazara geliorm diyede tam gelnliğimi şimdide koymak istemıorm ama koymamak içinde zor tutuyorum kendimi
canım yıldızım çok düşük çabuk nazar değiyor bugun provada annemle ablam çok beğendi falan bende beğendim tabi az daha bayılıordum
dudaklarım sarardı bembeyaz yüzüm oldu gözm karardı inşl. ancak düüğünden sonra canım bende zor duruorm eklememek için
canım yıldızım çok düşük çabuk nazar değiyor bugun provada annemle ablam çok beğendi falan bende beğendim tabi az daha bayılıordum
dudaklarım sarardı bembeyaz yüzüm oldu gözm karardı inşl. ancak düüğünden sonra canım bende zor duruorm eklememek için