Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

Exorcist

Pantolonlu Bulut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
799
11
Gelin Başı ve Makyajı Güncel Görseller
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canım menim teşk paylaştığın için çok güsel bunlar yaw. 2 gün sora düğünüm var bi modeli beğendim sağol canım:nanaktan öp:
 
gelinliklerden sonra saç modelleri kalmıştı onları sizinle paylaşayım istedim :içelim:
 
:içelim: :içelim:
 

Eklentiler

  • $969875514.jpg
    $969875514.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 908
  • $evlilik_264_thumb.jpg
    $evlilik_264_thumb.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 817
  • $evlilik_265_thumb.jpg
    $evlilik_265_thumb.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 699
  • $evlilik_267.jpg
    $evlilik_267.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 728
  • $gelin_02.jpg
    $gelin_02.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 656
:teselli: :içelim:
 

Eklentiler

  • $kuch5.jpg
    $kuch5.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 682
  • $kuch6.jpg
    $kuch6.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 729
  • $kuch8.jpg
    $kuch8.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 615
  • $kuch16.jpg
    $kuch16.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 571
  • $kuch22.jpg
    $kuch22.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 835
:teytey: :dance:
 

Eklentiler

  • $kuch24.jpg
    $kuch24.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 668
  • $kuch25.jpg
    $kuch25.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 505
  • $wed4.jpg
    $wed4.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 493
  • $thumb_059.jpg
    $thumb_059.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 497
  • $kuch29.jpg
    $kuch29.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 554
kahkülsüz,topuz saçlı modelleri daha çok beğendim,paylaşımın için tşkler
 
Gelin hanımlar; sizlere sesleniyoruz. Strese ve heyecana hiç gerek yok; inanın birbirinden güzel ve etkileyici renklerle en güzel gelin siz olacaksınız...

Gelin makyajınızı belirleyen en önemli unsurlar nerede nasıl evleneceğiniz ve gelinliğinizin modelidir. Hoş bir kır düğünü ve romantik havalarda uçuşan bir gelinlik giyecekseniz ağır tonlarda uygulanan vamp bir makyaj son derece abes kaçacaktır, değil mi?

Biz her halükarda makyajınızda aşırıya kaçmamanızı öneriyoruz. Çok parlak renkler yerine mat tonları kullanmalısınız. Yoksa resimlerde pırıl pırıl parlayabilirsiniz! Fondöten seçiminizde ise boyun renginize uyan natürel tonları kullanabilirsiniz. Riske atmamak için bazı malzemeleri kendinizde temin edebilirsiniz. Aman makyaja başlamadan önce dişlerinizi fırçalamayı unutmayın! Makyajınızı da aynı saç modeliniz gibi final gününden önce denemelisiniz. Belki de makyaj uzmanının tarzı hoşunuza gitmeyecek ve böylece minik bir araştırma yapmaya vaktiniz kalacaktır.

Kirpikler... Bakışlarınıza anlam katan dolgun kirpikler için, yapışkanlı ve son derece natürel duran takma kirpiklerden yardım alabilirsiniz. Dolgun kirpiklerle çok daha etkileyici bakışlara sahip olacaksınız.

Unutmayın ki en mutlu gecenizden geriye kalan resimlerde, fazla aşırıya kaçmadan hem doğal hem de büyüleyici olmalısınız.

İlerleyen saatlerde makyajınızı tazeleme ihtiyacınız olabilir. Kolayca ulaşabileceğiniz birine pudranızı, allığınızı ve rujunuzu vermeyi unutmayın!!!

Parfüm konusunda da sizlere ufak bir hatırlatma yapmak istiyoruz.

* Düğün gecenizde asla daha önceden hiç kullanmamış olduğunuz bir parfümü kullanmayın!
* Takılarınızı parfümünüzü sürdükten sonra takmalısınız;aksi takdirde zarar görebilirler.
* Parfümünüzü sıkarken aşırıya kaçmayın, onun yerine arkadaşınızın çantasına koyabilir ve ara ara tazeliyebilirsiniz.
 
$gelinbasi9do9.jpg

TEN

• Kapatıcıyla (concealer) fondöten, pürüzsüz ve homojen bir cilt görünümü için gereklidir. Beyaz bir kıyafet giyeceğinizden, kapatıcı tonunu fazla açık seçmeyin, yoksa yüzünüz silikleşebilir. Doğal bir sıcaklık için, ten renginize uyumlu sarı tonlarında fondöten ve pudra seçin.

• Düşük yakalı bir gelinlik giyecekseniz, boynunuza da pudra ve allık uygulamayı unutmayın.

GÖZLER

• Gözlerinizi belirginleştirmek için açıktan orta koyuluğa kadar olan tonları seçin. Kaş kemiğinin tam altına gelecek şekilde, açık tenliyseniz beyaz, daha koyu tenliyseniz ise kemik rengi gölge uygulayın. Bu efekt gelinliğin beyaz ve genellikle ipeğimsi görüntüsüyle hoş bir bütünlük oluşturur.

• Kakao, kum gibi orta renk tonundaki farlar göz kapağı çevresini vurgulayabilecek güzel renklerdir. Son belirginliği gözünüze vermek için alt ve üst göz kapaklarını kahverengi, maun, lacivert veya kömür rengi gibi koyu ve natürel bir tonla gölgeleyin.

• Kaşların da belli bir oranda belirginleştirilmiş olması gerekir. Ancak tüm dikkati çekecek kadar değil! Doğal bir görünüm için saç renginize uyumlu bir far rengi seçerek kaş fırçasıyla uygulayın. Kaşlarınızı alıyorsanız, bu işlemin düğün gününden birkaç gün önce yapılması, istenmeyen kırmızılık görüntülerini de önleyecektir.

• Bu özel gününüzde mutlaka suya dayanıklı (waterproof) rimel kullanın. Rimeliniz daha uzun ömürlü olacağı gibi bu duygusal gününüzde göz yaşlarınızın güzelliğinizi gölgelememesini de sağlayacaktır. Çok açık tenliyseniz koyu kahverengi rimel kullanın. Aksi taktirde siyah rimel en doğru seçimdir. Rimel uygulamadan önce kirpiklerinizi daha uzun ve gözlerinizi daha büyük göstermek için onları kirpik aparatıyla kıvırın.

YANAKLAR

• Sizi sağlıklı gösterecek bir allık rengi seçin: açık tenliyseniz pembe, koyu tenliyseniz roze tonları gibi. Allığınızı yanaklarınızdan elmacık kemiklerinize doğru ve alnınıza uygulayın. Daha canlı görünmek için, sadece elmacık kemiklerinize bir ton açık allık sürün. Allığınızı normalden biraz daha yoğun olacak şekilde uygulayın.

• Taze ve parıltılı bir görünüm için yanaklardan yukarı, saç diplerine doğru allık uygulamayı ve bütünde homojen bir görünüm elde etmeyi unutmayın.

DUDAKLAR

• Her zaman kullandığınızdan bir-iki ton açık bir ruj seçin. Pembe, roze, erik kurusu tonlar gelinler için idealdir. Normalde kahve veya nötr bir ruj rengi kullanıyorsanız, bunu baz tabakanız olarak kullanın ve bu katın üzerine pembe veya erik kurusu ruju uygulayarak dudaklarınızı canlandırın.

• Daha sonra dudak kalemiyle dudak hatlarınızı belirginleştirin.

TIRNAKLAR

• Tırnaklarınıza yumuşak tonda bir oje sürün. Üzerine uygulayacağınız parlatıcı da tırnaklarınızın görüntüsünü hoş bir şekilde vurgulayacaktır.

<<GENEL>>

&#8226; Cilt tipinize uygun bir nemlendirici kullandığınızdan emin olun. Güzel ve kalıcı bir makyajın sırrı burada yatar.

&#8226; Mutlaka pudra kullanın. Makyaj süngeriyle kapatıcı ve fondöteninizi sürün. Normalde uyguladığınızdan daha yoğun pudra uygulayıp fazlalığı fırçayla yok edin.

&#8226; Farınızın uzun ömürlü olması için, far uygulamasından önce göz kapağınıza pudra sürün. Pudranın yarattığı düzgün yüzey far renginin daha sağlıklı tutmasını sağlayacaktır.

&#8226; Göz kalemiyle göz hattınızı belirginleştirin. Sonra aynı tonda bir gölge ile üstünden geçin. Daha kalıcı bir renk için eyeliner fırçasını nemlendirerek gölgeyi onunla uygulayın.

&#8226; Düğünden hemen önce fazla güneş ışığından sakının. Bu hatayı birçok gelin yapar! Kırmızı bir surat fazla belirgindir ve fotoğraflarda kötü görünür.

&#8226; Cilt bakımı yaptırmak istiyorsanız ve cildiniz rutin bakıma alışık değilse, bakımınızı en az bir hafta öncesinden yaptırın.

&#8226; Resmi bir olaya katılacakmış gibi makyaj uygulayın; her şeyin daha vurgulu olması gerekir.

&#8226; Parlak bir cilt için sıcak, sarı tonlarda fondöten ve pudra kullanın. Pembe allıklar ve ışık geçirgenliği olan şeffaf pudralar fotoğraflarda maske gibi görünecektir. Parlaklığı önlemek için bol pudra kullanmayı unutmayın. Makyajın bitmişi ne kadar mat olursa, o kadar iyidir.

&#8226; Soluk olan dudak rujlarından uzak durun: fotoğraflarda silinmiş gibi durur.

&#8226; Donuk makyajdan kaçının: fotoğraflarda fazla parlak duracaktır.

&#8226; Fotoğraflarda kaşlar soluk, seyrekmiş gibi çıkar. Onları mutlaka saç tonunuza uygun bir renk ile belirginleştirin.

&#8226; Makyajınız parlayınca matlaştırmak için pudra ve pudra süngeri.

&#8226; Gerektiğinde rötuş yapmak için dudak kalemi ve ruj.

&#8226; Gerektiğinde tazelemek için allık.

&#8226; Taze, hoş hissetmek için, kolay taşınabilen bir parfüm.

&#8226; Tüm bunları taşımak için makyaj çantası.

&#8226; Ayrıca, her ihtimale karşı yanınızda kağıt mendil, törpü ve minik bir dikiş kutusu bulundurmanız doğru olacaktır.
 
Gelin başı gelinin güzelliğine güzellik katacak gelin saçı ve makyajı büyük önem taşır.Bu konuda dikkat edilmesi gereken ilk şey kuaför seçimini doğru yapmaktır. Her zaman gittiğiniz güvenilir bir kuaförünüz yoksa, arkadaşlarınızın önerilerini dikkate alın. Kuaförle düğün gününden en az bir hafta önce görüşüp randevu almayı unutmayın.


Saçlarınız orta boy ise ve romantik ve iddialı bir görüntü yaratmak istiyorsanız ensede toplatacağınız saçlarınızda tüylü aksesuarlar kullanabilirsiniz. Düğün günlerinde de doğallığı elden bırakmak istemeyenler gelinler aksesuarlarla doğallıklarına şıklık katabilirler. Gelinin en güzel ve gözde aksesuarı ise rengarenk çiçekler...


Gelin saçı yaptırmadan önce sürekli gittiğiniz belirli kuaför yoksa veya her zamanki gittiğiniz kuaför harici gelin saçı bir seferliktir daha iyi bir yere gitmek istenir.Burda önemli olan fiyattan ziyade o gün muhteşem görünmesiniz, fiyat bize göre ikinci planda kalmalı.






Her kuaförün önceden gösterilmek üzere katalokları vardır seçtiğiniz modele göre önceki bir tarihte kesim yapılacaksa bunu uygulamaya geçirin.o günkü modelinizi bir defaya mahsus yapılmasını isteyin Sebebi düğüne bir hafta kala yaptıracağınız kesim ve göreceğiniz model o gün işinizi ve kafanızdaki soru işaretlerini ortadan kaldıracaktır.






Düğün günü öğle saatlerinde kuaförde olun yaklaşık iki veya üç saat sürecektir ve sonra doğru fotoğraf çekimine hadi hayırlısı zaman gittikçe yaklaşıyor&#8230;&#8230;.
 
Paylaşmın için tşkler.
Yaaaa herşey karşıdan ne kadar kolay görünüyodu ben bu kadar karmaşık ve zor olacağını tahmin etmiyodum şimdi bu kadar güzel modeller içinden nasıl seçecem beeeeeeeen :bbo:
 
GELİN MAKYAJI



Bu yıl gelinler kozmetikteki trendleri takip ediyorlar. Bembeyaz gelinlikleri yılın moda renkleri beyaz ve pembe tamamlıyor. Gelinlere, hafif renklerle sade ve güzel bir görüntü veriliyor. Gelin makyajında da önemli olan gelini zarif, masum ve neredeyse makyajsız gösterebilmektir. Bundan dolayı gelin makyajı son derece natürel olmalı, sadece gelinin güzelliğini ortaya çıkarmalıdır.



Bu yıl yalnızca modada değil, aynı zamanda makyajda da pastel renkler tercih ediliyor. Moda renkler saflığın simgesi beyaz ve pembenin tonları. Gelinlere yapılan makyajda da moda renkler tercih ediliyor. Ayrıca, gelin makyajınızı belirleyen en önemli unsurlar gelinliğin ve saç modelinin yanı sıra düğünün gerçekleşeceği mekandır. Hoş bir

kır düğünü planlıyorsanız ve romantik, havalarda uçuşan bir gelinlik giyecekseniz ağır tonlarda uygulayacağınız bir makyaj iyi bir tercih olmayacaktır.



Mükemmel bir makyajın en önemli sırrı pürüzsüz, temiz bir cilde sahip olmaktır. Bu nedenle gelin adayının nikahtan en az bir hafta öncesinde cilt bakımı yaptırması yararlı olacaktır. Bu konuda bilgi almak isterseniz Güzellik-Bakım sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.



Güzel bir gelin makyajının sırları:



Y Çok parlak renkler yerine mat tonları kullanın. Yoksa resimlerde pırıl pırıl parlayabilirsiniz!



Y Fondöteninizi boyun renginize uyan natürel tonlarda seçmelisiniz.



Y Yuvarlak bir yüze sahipseniz allığı, elmacık kemiklerinin altından şafaklara doğru ve şakaklara sürerek daha ince gösterebilirsiniz. Köşeli bir yüzde ise allık, elmacık kemiklerinin üzerine ve çenenin alt-yan sınırına sürülmeli.



Y Gözler yüzün en dikkat çekici bölgelerinden biridir. Göz makyajınızı yaparken açık renk farınızı göz kapağına sürdükten sonra, gölge yapacağınız renkte far ile göz kapağının bitiminden kaşa paralel çukurluğa hafifçe sürün.



Y Kirpikler... Bakışlarınıza yoğunluk veren dolgun kirpikler için yapışkanlı ve son derece natürel duran takma kirpikler kullanabilirsiniz. Böylece çok daha etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz.



Y Dudaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız rujunuzu uygun renkte bir dudak kalemi ile ortadan uçlara doğru dudaklarınızı çevreleyin. Dudaklarınız ince ise açık renk rujlar kullanarak dudağınızı daha dolgun gösterebilirsiniz. Aynı şekilde kalın dudaklar da koyu renkli rujla daha ince gösterilebilir. Gelinlerin ruj seçiminde dikkat etmesi gereken özellik ise kalıcılık. Uzmanlar düğün boyunca kalıcılığın sağlanması için rujun altına bir kat pudra sürülmesini tavsiye ediyor. Diğer bir ipucu ise dudaklarda gece boyu canlı bir görünüm için tam dudakların ortasına parlatıcı sürmeleri.



Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
 
X