Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin başı

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
$orgu-sac-modelleri-1.webp arkadaşlar eylül de düğünüm var. bu saçı yaptırmak istiyorum. çiceklerden yapılmış bir taçım olacak alnımın ortasnda. gelinliğim kolları dantelli ve kabarık. ağır bir saç istemiyorum. bu saç güzel mi. makyajım da hafif olacak çiçeklerin renginde bir de ruj süreceğim. kır düğünü için uygun mu bu saç seçimim?

Eki Görüntüle 762413 arkadaşlar eylül de düğünüm var. bu saçı yaptırmak istiyorum. çiceklerden yapılmış bir taçım olacak alnımın ortasnda. gelinliğim kolları dantelli ve kabarık. ağır bir saç istemiyorum. bu saç güzel mi. makyajım da hafif olacak çiçeklerin renginde bir de ruj süreceğim. kır düğünü için uygun mu bu saç seçimim?

çok beğendim ben kır düğünü içinde harika bi seçim bence:46::46:oldum olası kalıp gibi duran gelin topuzlarından nefret etmişimdir.
çiçeklerden yapılmış bir taç da süper olur..şimdiden mutluluklar dilerim

anlattığın gıbı yaptırırsan kesınlıkle mükemmel bır secım olur :) allah tamamına erdırsın

Eki Görüntüle 762413 arkadaşlar eylül de düğünüm var. bu saçı yaptırmak istiyorum. çiceklerden yapılmış bir taçım olacak alnımın ortasnda. gelinliğim kolları dantelli ve kabarık. ağır bir saç istemiyorum. bu saç güzel mi. makyajım da hafif olacak çiçeklerin renginde bir de ruj süreceğim. kır düğünü için uygun mu bu saç seçimim?

Çok hoş ve kır düğününe uygun bir model seçmişsin Allah mutlu mesut etsin canım.Maşallah diyim birde nazarım değmesin.Bende uzun saç olmadıgından çok begenıyorum uzun saç gelin başlarını

Canım çok güzel bayıldım hatta şuan kopya çekiyorum bnde balık gelinlik düşünüyorum sizce balıktada hoş dururmu bide sana bi sorum olcak duvağı nereye takacaklarbu saça

Back
X