- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi dilberim506
-
Ben kızımda hiçbirbelırtı yasamadım hatta gamile değilim diye teste gittin kı kızım var orda mercımek kadar. İçini ferah tutEvet belirti olmadanda hamile kalanlar var. Bizdeki sadece kendimizi fazla dinleme. Hemen hemen ayni seyleri ilk transferimdede yasadim ana sonuc olumsuzdu.Bende ilk transferimde olumsuz sonuc alinca. Bunda kan test gunu gelmesin istiorum.olumsuz sonuc alicam diye korkuyorum ve bu sekilde en azindan hamile gibi hissediorum kendimi ve bu ruya bitmesin istiorum
Benim bugün 7.günüm ve dün dayanamayıp test yaptım tek çizgi inan motalim cok bozuldu.Az daha sabret. Ben cumartesi gunu idrar testi yapmayi dusunuyorum. Eger dedim iki cizgi cikarsa saklarim hatira olarak. Ama tek cizgi cikarsa en azindan doktora biraz daha hazirlikli giderim
Benim bugün 7.günüm ve dün dayanamayıp test yaptım tek çizgi inan motalim cok bozuldu.
Demi perşembeyi beklıycem artık kızı kv bırakır giderim hemen sonuc cıksa bariEren daha bi 9.gunu gecirseydin
Neden 9. gün belli olma ihtimali yuksekmi
Evet kaldi 4 gun:)iyi geceler kizlar allah hayirlara cikarsin hepimizi
Sana dr catlatma ignesi diye bisey verdimi bazi kisiler yaziyoda bana oyle bi igne verilmedi.ben sadece 3 gunde bir proluton igne oluyorum merak ettim bu catlatma ignesi ne??Ara ara mi yoksa sureklimi oluyo? Batma olmasi normal diye biliyorum
Cok sagol canim allah razi olsun cvbin icin biliosun herseyi kafaya takiyo insan su gunler hayirli ugurlu bi gecse gitse.yuzumuz gulse kucaklarimiz dolsa.amin insallahCanim benim ilk transferde hala ilaclarin etkisiyle yumurtaliklarda bir suru folikul uremeye devam etti ve sagli sollu esit derecede olmayinca rahhime baski yapti o yuzden bi sefee folikul buyuyupde baski yapmasin diye catlatma ignesi verdi. Her transferde gerekmezki o igne icin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?