Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba sizin testlerinizin devamını ve sonucunu merak ettim hamile misiniz? Üşenmedim 35 sayfanın hepsindeki fotolara baktım, iğnemi daha bugün oldum nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Cvp biraz gec oldu ama malesef hamile deilim..sonucunuz ne oldu sizin merak ettim bayagi oldu cunku nerdeyse 1 ay..

Malesef ben de hamile değilim. Ama problemin bende değil eşimde olduğunu anladık ona göre tedaviye başlayacağız bakalım. Biraz ümidimiz azaldı çünkü değerleri çok düşük çıktı. Nasip

Kızlar merhaba bugün iğnenin 11. Günü çizgi silik çıktı ihtimal var mı sizce ? :/

Eki Görüntüle 2162895 Eki Görüntüle 2162898
Eki Görüntüle 2162896
Eki Görüntüle 2162897 Eki Görüntüle 2162899 Eki Görüntüle 2162900

Canım ben de hergün test yapıyorum çatlatma iğnesinden sonra. Paylaşalım ki birilerinin işine yarasın. Ben hiç böyle bi paylaşım göremedim çünkü.

Belirti olarak da genel olarak sol kasığımda hep bi batma sızlama seyirme oldu hala da devam ediyo. İnşallah bebişlerimiz bizimledir
Aşılamadan 9 gün sonra mı yaptınız acaba

merhaba kızlar

pzt iğnemi oldum bugün iğne oldugum günle beraber 4. gün

30 tane strip test aldım şimdi her gün bir tane yapıp iğne etkisi ne zaman kayboluyor

eger gebelik varsa tekrar ne zaman pozitife dönüyor

ya da hiç inmeden hcg etkisi devammı ediyor bakalım

testlere meraklı hatunumdur istedimki herkes benimle beraber gözlemlesin iş görsün :)

hergün bir test yükleyeceğim bugün 4. gün

hadi hayırlısı :)
Ya canım hamilesin :) ben su an farkediyorum cok cok cok sevindim
Seninle bu konunda konusmustuk epeyce :) Cok sukur

Merhaba 5 gün klomen kullandım 2 yumurtaligimda 20 mm oldular doktor cok begendi catlatma ignesi vurulduk dedigi saatlerde tarihlerde iliskiye girdik önce psikolojik mi yapıyorum acaba diye dusundum ama hayır beyaz akıntım,mide ağrısı ve çok fazla sırt ağrısı yasiyorum ara arada kasıklarımda batma bugun 10.günüm ve cok sabırsızlanıyorum 14.günümde kan testi yaptirmayi dusunuyorum ne dersiniz yorumunuz nedir? konusmak iyi gelebilir

Merhaba 5 gün klomen kullandım 2 yumurtaligimda 20 mm oldular doktor cok begendi catlatma ignesi vurulduk dedigi saatlerde tarihlerde iliskiye girdik önce psikolojik mi yapıyorum acaba diye dusundum ama hayır beyaz akıntım,mide ağrısı ve çok fazla sırt ağrısı yasiyorum ara arada kasıklarımda batma bugun 10.günüm ve cok sabırsızlanıyorum 14.günümde kan testi yaptirmayi dusunuyorum ne dersiniz yorumunuz nedir? konusmak iyi gelebilir
Çok sabırsızlanırsan 12. yada 13. Günde idrar testi yapabilirsin yani ben olsam yapardım. Belirtiler tabiki hamilelik belirtisi olabilir ama kesin bişey söyleyemeyiz ümit vermek istemem.. ben çatlatma iğnesi vurunduğum ay hamile kalamamıştım belirtilerim yoktu çok fazla..

Çok sabırsızlanırsan 12. yada 13. Günde idrar testi yapabilirsin yani ben olsam yapardım. Belirtiler tabiki hamilelik belirtisi olabilir ama kesin bişey söyleyemeyiz ümit vermek istemem.. ben çatlatma iğnesi vurunduğum ay hamile kalamamıştım belirtilerim yoktu çok fazla..
sonuç net olsun diye pazartesi yani tam 15.gün kan testi yaptiricam sırt agrılarım kramplarım cok fazla arttı hayirlisi bakalim

Benimde ayni seninle benim 3 yumurtam 18 mm ve catladilar 7. Gunum sabirsizlikla bekliyrm bendede agri yok ama cok uyuyrm sanirim ilaclardan

Back
X