• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin çiçeği

Oyle bi hevesmiski bendeki nisandada gelin cicegi aldim nisan kiyafetime uygun.dugundede yaptirdim..birde gelinlikcim su hani eski bezden simli gelin cicekleri varya ondan hediye etmisti:KK48:ha digerleri guzel ona kiyamam en iyisi su demode olani atayim dedim
Ve 2 dugunum oldu ama o telaseyle hic birini atamadim:KK59:
Hala icimdedir ya bi gelin cicegi atma torenim olmadi:oops:
Bak İkimiz de atamamışız.
Sen bana at ben sana atayım.
O demode çiçek değerlensin bari. :KK73:

Kiz dusunsene dugunde damatin papyonunu falan attigini? Erkeklerin onu kapmaya calistigini? Hayali bile komik di mi?
Ama ister bati olsun, ister dogu, boyle evlilik, koca meraklisi roller hep kadinlara biciliyor. Ben erkek olsam sahsen dugunde bir cicek icin yarisan kizlari kara listeye alirim, ahanda evlenmis olmak icin evlenecek tipler diye.
SIkma canini boyle bos isler icin. Sen kisiligini, ic dunyani gelistirki, erkekler senin icin kapissin asil.
Cidden ya cok guldum:)
Bayanlar bir yigin sorumluluk almalarina ragmen uzerin k.validesi e gorumcesi eltisi sulalesi evlilik meraklisi erkeklerde ise hic yok:KK70:erkek ayakkabisinin altina niye isim yazmiyor ya

Siz anlatınca aklıma 'Kocan Kadar Konuş 'filmindeki Efsun geldi. Yanında erkek arkadaşı (Sinan) var,düğündeler ,Sinan tuvalete gider,gelin anons yapar toplanın diye,kızlar toplanır,o ara evlenme meraklısı olmadığını iddia eden Efsun ,Sinan'ın yokluğunuda fırsat bilerek,oturduğu yerden kalkar,önündeki sandalyeleri sağa sola fırlatmak suretiyle koşar ve oradaki kız topluluğunun ortasına dalıp,çiçeği kapar ama arkasını döndüğünde Sinan ordadır:KK70::KK70:
Ne gülmüştüm bu sahneye:KK70:
Gerçek hayatta denk gelincede gülüyorum,tuhaf geliyor çiçek kapışmak bana. Bir bakıyorsun şık şıkıdım giyinmiş güzel güzel kızlar ama sıra çiçek kapmaya gelince içlerinden bambaşka birşey çıkıyor adeta:KK70::KK70:

ben bır arkadasın cıcegını yakaladıktan tam bır sene sonra evlenmıstım
zaten yakaladıgım an evleneceksın fılan demıslerdı:)
tamamen tesaduf oldugunu dusunuyorum
benım cıcegımı yakalayan arkadasım 2 yıldır sevgılısı yok en basıt ornek

20 yaşındaymışsınız tutmamanız daha iyi olmuş daha yaşanacak çok şey var. Evlilik yaşına gelene kadar bir çiçek yakalarsınız:) şaka bir tarafa evlilik kadar önemli bir olay bir çiçeğe bağlı olabilir mi sizce? Her düğünde on kadından biri çiçek tutabildiğime göre geri kalan 9 kadın evlenemiyor mu? Bu hesaba göre evlenenlerin sayısı gittikçe azalmalı.

Ben gelin çiçeğimi atacakken sıraya kp in dul halası ve onun bekar oğlu da girdi, çiçeği hala kaptı düğünden 1 sene sonra bekar olarak öldü

kız sen yapmışsın ayağına gelen kısmeti tepmişsin ya:KK53:

üzgünüm artık ömrün hep böyle geçecek dersem de inanma

Heyyyyooo yakaladım :KK37:
Şimdi de ben sana attım, sen de tutup Hatıra niyetine saklayabilirsin :21:
Her İkimiz de evli olduğumuza göre şu an bu konuyu okuyanlar bekarlar da evde kalmış olacak :KK73:
Evet sanalda olsa attim tutan sen oldun,firsati kacirdilar:confused:
:KK70:hadi bende tuttummmmm ohh :KK71:icimizde ukte kalmamis oldu:cool:

Ben evlenirken kardeşimin 3 yıllık beraberliği vardı ve çiçeği kardeşim tuttu. Sonra ne mi oldu? Düğünden bir sene sonra ayrıldılar,çocuk başkasıyla evlendi,kardeşim hala bekar :KK14:

Back
X