Düğün Gelin & Damat ile kimler gider fotorafiya?

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
110
163
Merhaba kizlar...a.s.

Dügün günü fotografciya gelin & damat haric kimler gelir? Baska giden oluyormu? Ben ufakken kardesler filan gidip 1-2 resim cektirirdi gelin & damat ile.

Evli ciftler, sizde nasildi? Simdi nedir durumlar? Ciftler yalnizmi gider, yoksa akrabalar´da gidermi??

Yorumlarinizi bekliyorummmm....kaydirigubbakcemile5

canım çok az kalmış düğüne insan her şeyi düşünüyor değil mi Allah kolaylıklar versin.
biz kuaförden çıkıp gitmiştik; görümcelerim falan vardı ama onlar arabada beklediler eşimle ben girdim fotolarımız çektip çıktık. kaydirigubbakcemile içeri kimse gelmedi yani. :lepi:

ama bizde aile ilk gelir bi foto cekinilir sonra onlar dugun yerine giderler misafirleri karsılarlarbizde ikili cekinip öyle gideriz die hayal edioruz simdilik tabi kuaförden suslu ben geccıkmazsam saatini iyi ayarla sacını provasını bi hafta önce yaptır yoksa foto cekmeden salona gidebilirsn

bir çok arkadaşım yanlız gittiler..gelin&damat yani...hihoyyyt

henuz dugunum olmadı ama nısanıma album yaptırtmıstık ozaman yanımda kaynanam ile gorumcem gelmıstı..
onlarda zaten foto cekılen yere gırmedıler , baska yerde oturup beklediler bizi..

ben görümce olarak yanıtlayım abimin nişanında ben abim ve yengem(haliyle) ve yengemin kardeşi gitmiştik...yengemin kardeşi de ben de ayrı pozlar çekildik abimler ayrı poz çekildi..birbirimizden bağımsızdık yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…