Gelin Diyeti

cigdem91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
8
1
1
33
Merhaba arkadaşlar..

Size düğünümden önce uyguladığım bir yöntemden bahsetmek istiyorum. Aslında adı gelin diyeti değil ve bakıldığında bu yöntem diyet programı da değil.. Ben düğün öncesi bu uygulamayı yaptığım için adını Gelin Diyeti koydum :)

Bu yöntem bir detoks programı..9 günlük bir uygulama ve program desteği ile yaklaşık 5 kilo vermiştim.. Bu süreçte bana bu programı öneren arkadaşımın koçluk desteği de çok önemli olmuştu..Bu sayede hem programı doğru ve düzenli uyguladım hem de motivasyonumu kaybetmedim.

Gelelim programa neler yaptım onlardan bahsedeyim..

Dediğim gibi bu bir detoks programı ve aloevera jel suyu bu programın en önemli unsuruydu, 9 gün boyunca 3 lt aloevera suyu içtim. Bu sayede vücudumdaki toksinlerden ve kimyasallardan arındım. Verdiğim kilonun yanında kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.

Bu 9 günlük süreçte yine tamamen doğal yollarla üretilmiş, yağ yakmaya yardımcı olan bir tablet ürün, enerji ihtiyacımı karşılayacak bir tablet ürün ile öğün yerine geçen protein tozu kullandım.

9 gün sonunda hem kilo verdim hem de yağ yaktığım için çok güzel incelme sağladım.

Hem kısa sürede hem de etkili sonuç almak çok sevindiriciydi gerçekten :)

Yaz geliyor, yaza fit girmek isteyenlere, düğünü yaklaşan gelinlere kesinlikle tavsiye ederim...

Back