- 23 Kasım 2022
- 14.162
- 58.160
- 548
- Konu Sahibi bluefishfish
Mesele kardeşinizi görmekse siz çağırın evinize. Belki evi dağınıktır, temiz değildir, müsait değildir gelip görmenizi istememiş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok samimi değilseniz evin hanımı yokken gitmeyin bence. Çünkü sen gene de gel diye eklenmemiş. Anladığım kadarıyla samimi değilsiniz ben olsam gitmezdim. Yada deri çıkalım kahve içmeye derdim . Ev müsait olmayabilirGelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Bunu siz daha iyi hissedersiniz bence.İstemiyor gibi değil mi bu senaryoda?
Ben hissettim ama yanlış yorumlamak istemedimBunu siz daha iyi hissedersiniz bence.
Kardesinizi arayın bir de, o da davet etmezse cidden problemliler izi istemiyorlar demektir gitmeyin o durumda daGelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Sizin hissettikleriniz doğrudur.Ben hissettim ama yanlış yorumlamak istemedim
Kısa süreli kalacaksanız sorun olmaz. Olursa da olsun, kardeşinizin yanına gidiyorsunuz. Yatak odalarında yatmayacaksınız ya?Ben hissettim ama yanlış yorumlamak istemedim
oha yani bu da fazla benceYengem hastane dönüşü bize uğramıştı. Biz uyuyorduk. Anahtarın yerini biliyordu. Girip kahvaltı hazırlayıp bizi de kaldırmıştı sağ olsun. Bi de ne çok uyuyorsunuz diye söylenmişti:) Dayımın eşi yani. Ama yengelerimle annem birbirlerini çok sever . Halen daha derim yenge gelip kahvaltı hazırla diye :)
Belki evi müsait değildir belkide görümce fobisi vardir... Siz uzak bir yerde mi oturuyorsunuzGelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Her zaman ve herkes için aynı olmuyor bu. Benim iki görümcem var. Biri ben yokken gelip bir ay takılsa mutlu olurum rahat etti kardeşiyle zaman geçirdi diye. Ama diğer görümcem ben yokken bir saat evimde kalsın istemem, çünkü bilirim ki mahremiyet anlayışı sıfır. Kıyafetlerimi inceler çekmecemi kurcalar.. sınırlarını bilen insan için söylediğin çok dogru.evin sahibi mi var tabii ki eslerden biri yokken digerinin misafiri ailesi gelebilir
kendi kardesini cagirirken kocasına soruyor muymus?
kadinin sali gunu evde yokum demesini ben beni gormek istediğine yorardim. esimin sevdigim bir arkadasi gelecek olsa ben sali yoksam carsamba gelsin agirlayayim diye düşünürdüm. eger arasi sizinle bozuk degilse artniyet yoktur bence
ya da bu konusma pazartesi olduysa son gün evi misafire hazirlama stresini yasamak istememis olabilir
Ben evde yokum demiş haber vermiş işte ayıp olmasın diye.Kardeşinizin evde olduğunu söylemiş ne soruluyorsa ona cevap vermiş.Sizin sorularınızda da bir sıkıntı yok cevapta da bir sıkıntı yok.Kardeşiniz müsaitse gidin ne olacak sanki niye ayıp olsun yeğeninizi de görürsünüzGelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Tabiki git ya. Yaninda esi olmadan gorulemio mu kardes. Orasi yalnizca onun evi degilki kardesinin de evi. Ben olsam kardesinle konusur musait misin diye sorar ve uygunsa giderdim.Gelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Hayır babam yoktu evde. Babaannem yatalakti nöbetleşe onun yanında kaliyorlardı. Sadece annemle ben vardık :)oha yani bu da fazla bence
bende öz ailemin anahtari var gecenlerde esim ise giderken sabah cok erkenden onlara birakti - aileme yakin bir devlet dairesinde isim var diye- kapiyi caldim uyanmadilar en son arayarak uyandirdim dakikalarca bekledikten sonra.
anahtarim var istesem girerdim ama 65 yaşında da olsalar kari kocalar yani belki musait degillerdir. neden gireyim evlatlari bile olsam.
insallah yatak odasina girip sizi kaldirmamistir telefonla falan arayip uyandirmistir. bu nasil risk yani
Kalmaya mı gideceksiniz,yoksa bi göreyim gideyim durumu mu?aynı şehirdeyseniz direkt kardeşinize sorsaydınız keşke müsaitseniz geleyim diye..gelin ,kendi kardeşi gelse kocasından mı izin alıyorlar sanki..gidebilirsiniz benceGelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var