• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin evde yokken evine gitmek

Gelin yokken evine giderim rahatsz olmaz bilirim ama ben rahat eder miyim orası muamma... benim görümcelerim zaten gelir hiç sıkıntı değil... bu ilişki dinamiğinize bağlı ama ben olsam dışarda buluşmayı tercih ederim.

Bence dışarda buluşun. Görümce olarak söylüyorum.

Ben evde yokken görümcem geldi, şehir dışından geldiği için kaldı bir kaç gün benim için sorun değildi ama benim erkek kardeşimin eşi hoşlanmaz. Ben onun daveti olmadan gitmem.

Kadın "ben yokum ama gel tabii" falan dememiş. Dışarıda buluşun.

Gelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Olabilir misafir kabul etmemek için illa ki yeni evli olmaya ya da bahane bir neden olmak zorunda değil ki bazen sadece canın istemez yani ben evde yokum diyen birine eşin evde mi demek çok saçma gelme işte demek bu yani

Kimseye şu gün geleceğim demeyin (anneniz değilse), şu gün müsait misin diyin, gelin size “gel tabi” dememiş gitmeyin, kardeşinizle dışarda çay kahve için, madem özlediniz çıkarsın gezdirsin sizi kardeşiniz.

Gelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Bence ilk etapta direk salı günü gelicem demeniz çok nezaketsizce, bi yere gitmeden önce müsait misiniz diye sorulur. Banada salı size gelcem dense bende yokum derim ve bu “yokum” gelme demektir.
Yoksa gelin yokken kardeşi görmekte benim açımdan sıkıntı yok ama tutup salı gelcem tarzında emrivakidende hoşlanmam.
Aslında gelininiz bence size sınırı çekmeye çalışmış siz şu gün müsait misiniz kardeşimide görmek istiyodum diye giriş yapsaydınız şöyle diyebilirdi “ben yokum ama x evde sen gel yine”vs şimdiki daha çok hayırdır şak diye nereye geliyosun demeye benzemiş

Aranızdakı samımıyete baglı bence..Ama su anlattıgınıza gore ben olsam gıtmezdım mesela:stop:

Ayrıca benım de erkek kardesım var...İstedıgı zaman bana gelır ben yoksam da esım varsa sadece yıne gelebılır.. Eşim yoksa da gelebılır:KK53: Mero olabilir şarkısına bagladım bıraz:KK75:

Normalde beraber gorusulur ama simdi siz sorunca neden olmasin ki dedim. Birde onunla konustugunuz icin kendisininde olmasi gerektigini dusunmustur. Simdi benimde gorumcem arasa su gun sana geleyim mi dese o gun yoksam ben yokum derim aklima ben yokum ama sen gel demek gelmez

Aranızdaki muhabbete bağlı. Rahatsız olacağını biliyorsanız ben olsam gitmezdim. 2 yengem var birinin evine çok rahat giderim ama diğeri evdeyken bile rahat rahat gidemiyorum. Biraz kişiyle alakalı o

Ben evde yokken ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden kimse gelsin istemem.ev benim mahremim ve ben yokken birinin evimde olmasını istemiyorum.bi keresinde görümcem arayıp size gelecem dedi bende isim var evde değilim dedim ona rağmen tek başına gelip oturdu.cok ayıp bişey bu tabi sizinki biraz farklı.uzun süreli kalacaksaniz hizmetinizi abiniz yapmaz yani mutfağı falan karistirmaniz gerekecek.abinizi ozlediyseniz o size gelsin.ayrica söyleme şekliniz de tuhaf ben gelecem denmez gelebilir miyim denir

Ben olsam kardeşimi evime çağrırdım ya da dışarda buluşurdum. Aranız eğer normal ise yengeniz yokken evine gitmeyin derim. Belki ev müsait dağınık vs.

Back
X