- 19 Aralık 2016
- 54
- 41
- 8
- 33
- Konu Sahibi acemi_anne_91
Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.
Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. .. Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off
umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim
kizlar hemen bi edit: ben ilk ve tek bolumu izledim, bana da cok tuaf geldi. Misafirim takipcisi olunca heyecanla izledigi icin bi anlik gaflletle onunla yorumlayip esime anlattim. Konu konuyu acti (eskilerden) ve tartistik, yoksa o prg yuzunden degil. Yaziyimda yanlis anlasilmasin hemen

Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. .. Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim

kizlar hemen bi edit: ben ilk ve tek bolumu izledim, bana da cok tuaf geldi. Misafirim takipcisi olunca heyecanla izledigi icin bi anlik gaflletle onunla yorumlayip esime anlattim. Konu konuyu acti (eskilerden) ve tartistik, yoksa o prg yuzunden degil. Yaziyimda yanlis anlasilmasin hemen

Son düzenleme: