Gelin Evi programi

acemi_anne_91

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
54
41
8
33
Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.:confused:

Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. .. Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off :kızgın:

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim :KK50:

kizlar hemen bi edit: ben ilk ve tek bolumu izledim, bana da cok tuaf geldi. Misafirim takipcisi olunca heyecanla izledigi icin bi anlik gaflletle onunla yorumlayip esime anlattim. Konu konuyu acti (eskilerden) ve tartistik, yoksa o prg yuzunden degil. Yaziyimda yanlis anlasilmasin hemen:63:

Son düzenleme:
Boyle birsey yuzunden asla esimle tartismam.
Sartlar onu elvermistir oyle yapmistir.
Gecmis gitmis birsey icin ne kendimi ne esimi uzerim.Yeniden dugun vs yapamayacagimiza gore.
Ayrica abarttiklarini dusunuyorum.
Yok 3sene pesimden kostu,yok 16 milyar para toplandi.Bana samimi gelmiyor.

Bu programlar izlenir mi Allah aşkına aç belgesel izle müzik dinle çizgi film izle kitap oku oh miss. Bizim yaşlılar izler ben de dalga geçerim “aaa kıza şunu almamışlar” “bak bak bak şu sarı çok uyanıık onun yok galiba ondan laf ediyor” böyle laflarla bizim yaşlı hatunları gaza getiririm onlar saydırırken herkese güler eğlenirim. Evliyim ben de ama o programdaki kadar saçma şeyler görmedim. Evliliği sadece ev için yapmışlar resmen. İzlemeyin takılmayın.

Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.:confused:

Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. Bu prg izleyince gecmis sanki dun olmus gibi gaza geldim, esim aksam gelince cocuk gibi tartistim ve cok utandim sonradan :KK43:
Esim bana dogum izninde evde kala kala kafayi yiyeceksin vs diye bi suru laf dedi... Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off :kızgın:

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim :KK50:
bende o programa bakınca keske beyaz tonları alsaydım mobilyaları derim. herkesin hayatı farklı oradakilerde sorun yasayabiliyor

Bana onu almadılar bunu takmadılar şu adetimizi yapmadilar diye agliyorsaniz, yaptiklarinda evinizin eşyasını aldıklarında sizi altına bogduklarinda sonrasında da gel evimi temizle, şuraya gitmeyin evinize şu gelmesin kışı sizde geçirelim dediklerinde de ağlamayın bi zahmet. Şirket anlaşmadı gibi evlilik istiyorsaniz siz de karşılığını vermek zorundasınız. Kayinvalidem niye bana gecelik alsın ya çok ilginç.

estağfirullah salaklık değil ama kusura bakma saçmalık :)
yaa oradaki gelinlere ve eve bakınca eşimle dalga geçiyorum biz bildiğin çöplükte yaşıyoruz milletin evine bak diye
bi tanesinin de evi kötü olmaz mı yaaa
bi tanesinin de çeyizinde az şey olmaz mı
yahu benim çeyizim bile yoktu istemedim kullnmayacağım şeyleri ne dizeceğim eve diye
bi küçük çeyiz sandığım var ama o da boştu :KK70:
sadece hoşuma gidiyor evimin baş köşesinde süs eşyası olarak duruyor ve içinde bir sürü ıvır zıvır :)

Bence teksin :) o programı ciddiye alıp içerlediğine inanamıyorum :)
Bunu kim izler diye düşünüp dururdum bende meğer kavga eden bile varmış :)))

Back
X