Gelin Evi programi

Seda Sayan'ın programı mı ki acaba ,hiç izlemedim.Bunların hepsi dizi senaryosu ,bunlar için evi huzuru bozulur mu ya :))

Bir kere falana o yapildi bana yok filana boyleydi bende soyleydi moduna girmeniz yanliş.. Hepimiz bambaska ailelerle kulturlerle karsilasiyoruz. Farkli zamanlarda farkli bütçelerle evleniyoruz. Şartlar degisiyor. Kiyaslamayin uzulursunuz boyle anlamsiz yere..

O programa gelince gercekten sacma.. Bi an basligi gorunce katiliyorsunuz sandim. Bir kere denk geldim. Ev sahibi gelin hanim koltugunu pembe almis , vay efendim niye pembeymiş. Herkes kendi zevkine gore döşer evini.. Eleştirinin suyunu cikartiyorlar.

Birgün evdeyim uyuyakalmisim bir uyandım o program var nasilll yarı uykuda dinlediysem uyudugumda gayet neseliydim uyandım beynim uyusmus dinlemekten çok yorulmuşum akıllı insan onu hergün izler mi dedim ya benim uyurken açık kalmış beynim yemiş resmen uyandığimda n3rdeyse agliycam o kadar etkilemiş o gergin senin büyük yok benim büyüme var atmosferi .....hepside nal takimislar boynuna sanki

Ben bu programa çıkanların cast ajanslarindan geldiklerini dusunmustum ilk bolumunu izledigimde. :110: Izlerken insan gercekten hayret ediyor :D
Sonra bir daha bakmadim teyzemin arkadasinin yegeninin katildigini duyana kadar :deli: O zaman cok ama cok sasirdim yani bu insanların etrafinda hic mi akil veren yok? Bir de seyi merak etmisimdir hep Instagram'da da goruyoruz ya pembik gelin evlerini her yer cicek bocek koltuklar pespembe o adamlar o evde nasi yasiyor ya? Yatak örtüleri gelinlik gibi. Ne bileyim bir Mahmut bir Haydar nasil yatiyor o yataklarda :bicak:

Özet olarak hepsi birbirinden görgüsüz biz ne ara boyle bir toplum olduk anlamiyorum birine bir seyin fiyatini sormak ve soylemek ayiptir diye ogretildi bizlere. Bunlar dunyalik mallariyla nispet yapiyorlar aklinca. Bari guzel olsa o evlerde beni afakanlar basar. :kusmuk:

Sabah kuşağı programları izlemeyen herkes klasik müzik dinliyor zaten. Aşırı uç bir örnek bu.
Neden aşağılama var derseniz de, bu programlar beyin uyuşturan ve adeta iq'yu düşüren programlar. Tamamen insanlara gösterişi ve gereksiz tüketimi aşılayan, hatta konu sahibinin yaptığı gibi evlerinde huzursuzluk çıkaran gereksiz programlar. O yüzden aşağılama var.
Bakış açısına bağlı, insanların tercihi apaçık zeka düşüren bi program da olsa ya da hipnoz eden bir program da olsa kimsenin, kimsenin tercihlerini bu şekilde aşağılamaya hakkı yok. Yazıp yorumumu yapmıştım alıntınıza karşılık fakat banlandığınızı gördüm, insanlarla iletişimlerinizde daha az küçümseme, daha çok saygı diliyorum iyi günler :KK66:

Hangi kanalda oynuyo bu gelin evi? Ben de bi bakayım. :)

Ben de seyi merak ediyorum.. acaba milletin evi gercekten de boyle şikir şikir mi,mutfak tezgahlari.hep bombos mu,hic mi bi yerde daginikligi olmuyo kimsenin falan.. ben de evde oturuyorum da,bebek canima okuyo. Evim de icinde yasanilan,ihtiyaclarimizi karsilayan ortalama bi ev su an. Daginiklik hat safhada,bebege kosa kosa yiyecegi mamalari hazirlarim,geri iceri kosa kosa giderim,sonra yedirdikten sonra tepsiyi mutfaga lap diye birakir geri iceri gelirim falan. Hanfendi mama sandalyesinde de yemiyo illa kucagimda oturup.yiycek falan... Dis cikaramadi huysuzluk tavan. Bazen bulasiklar 2 gun bekliyo tezgahta,bi makinaya dizip de cikamiyorum. Yerler kirinti. Balkonumu givercinler istila etti habire yumurtluyolar ve civcivlerim oluyo,yuvadan ucsunlar da oyle temizlerim yazik rahatsiz etmeyim diyorum.. oyuncaklar deseniz evin heryerine dagilmis durumda,yuzune bakan da pek yok. Anca sampuanlar,havlular kutular dolaplardan sacilir yerlere,onlarla oynanir falan.. hooof icimi doktum..
Benim evim savas alani,ve onlari izledikce sinirden öluyorum... :/
Ha konuna gelince cicim,tek salak degilsin ben daha da salagim kocamin.basinin etini yedigim oldu... benim dugunum olaydi zaten.basli basina. Takilari vermedim diye olay cikti.. hic bir kurus harcamayan.kayin ailem hepsne konmak istedi,ben de karsi durdum. Bagiris cagiris vs..babasi olay cikartti ..taktiklari 2ince bilezikti dugunde. Ele takar gibi..Nisanda ceyrek dahi takmadilar falan.. amaan.. neyse iste..
Ben de unv mezunuyum isim yok su an. Evdeyim cocuk.bakiyorum..Ben de kendime kiziyorum oyle seylere takilip.izleyince. Ama insan sinir oluyor.. hanim ablalar kolayca herseyin iyisine sahip olmus.. sen oku et calis donanim sahibi ol falan,senin karsilastigin muameleye bak.. :(

Orda gördüğüm şeyler yüzünden hiç te güzel canımı sıkamam valla.. Bende bundan yok, bana bunu almadılar, yapmadılar diyerek bunalıma girenin zekasından şüphe ediyorum :)
Herkesin evinde aynı şeyler olmak zorunda mı ? Sabaha çıkmanın garantisi yokken 3 günlük dünya için hiç te dünyalık şeylere meyil edemem.
Adalet öte tarafta.. :cool:
İzlemeyin izlettirmeyin evinizde. Saçmalık..

Ben de seyi merak ediyorum.. acaba milletin evi gercekten de boyle şikir şikir mi,mutfak tezgahlari.hep bombos mu,hic mi bi yerde daginikligi olmuyo kimsenin falan.. ben de evde oturuyorum da,bebek canima okuyo. Evim de icinde yasanilan,ihtiyaclarimizi karsilayan ortalama bi ev su an. Daginiklik hat safhada,bebege kosa kosa yiyecegi mamalari hazirlarim,geri iceri kosa kosa giderim,sonra yedirdikten sonra tepsiyi mutfaga lap diye birakir geri iceri gelirim falan. Hanfendi mama sandalyesinde de yemiyo illa kucagimda oturup.yiycek falan... Dis cikaramadi huysuzluk tavan. Bazen bulasiklar 2 gun bekliyo tezgahta,bi makinaya dizip de cikamiyorum. Yerler kirinti. Balkonumu givercinler istila etti habire yumurtluyolar ve civcivlerim oluyo,yuvadan ucsunlar da oyle temizlerim yazik rahatsiz etmeyim diyorum.. oyuncaklar deseniz evin heryerine dagilmis durumda,yuzune bakan da pek yok. Anca sampuanlar,havlular kutular dolaplardan sacilir yerlere,onlarla oynanir falan.. hooof icimi doktum..
Benim evim savas alani,ve onlari izledikce sinirden öluyorum... :/
Ha konuna gelince cicim,tek salak degilsin ben daha da salagim kocamin.basinin etini yedigim oldu... benim dugunum olaydi zaten.basli basina. Takilari vermedim diye olay cikti.. hic bir kurus harcamayan.kayin ailem hepsne konmak istedi,ben de karsi durdum. Bagiris cagiris vs..babasi olay cikartti ..taktiklari 2ince bilezikti dugunde. Ele takar gibi..Nisanda ceyrek dahi takmadilar falan.. amaan.. neyse iste..
Ben de unv mezunuyum isim yok su an. Evdeyim cocuk.bakiyorum..Ben de kendime kiziyorum oyle seylere takilip.izleyince. Ama insan sinir oluyor.. hanim ablalar kolayca herseyin iyisine sahip olmus.. sen oku et calis donanim sahibi ol falan,senin karsilastigin muameleye bak.. :KK43:
Uzme canıni bende iki tane var ikiside cok küçükken ev daginikliktan disari taşacak vaziyette olurdu bazen.simdi küçüğü 3 yasina yaklaştı buyuk 5 oldu biraz daha derli topluyuz
İçinde hayat olan ev dagilir kirlenir normali bu.
Sovrum gibi evmi olur.

Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.:confused:

Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. .. Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off :kızgın:

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim :KK50:

kizlar hemen bi edit: ben ilk ve tek bolumu izledim, bana da cok tuaf geldi. Misafirim takipcisi olunca heyecanla izledigi icin bi anlik gaflletle onunla yorumlayip esime anlattim. Konu konuyu acti (eskilerden) ve tartistik, yoksa o prg yuzunden degil. Yaziyimda yanlis anlasilmasin hemen:63:

Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar f surecim bay
Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.:confused:

Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. .. Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off :kızgın:

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim :KK50:

kizlar hemen bi edit: ben ilk ve tek bolumu izledim, bana da cok tuaf geldi. Misafirim takipcisi olunca heyecanla izledigi icin bi anlik gaflletle onunla yorumlayip esime anlattim. Konu konuyu acti (eskilerden) ve tartistik, yoksa o prg yuzunden degil. Yaziyimda yanlis anlasilmasin hemen:63:
Tanışma hikayeleri güzel onun dışında pek birşey yok o programda hiçbir zaman izleyip kendimi doldurmadım:))

Back
X