Gelin Evi programi

Şu millette ne var bende ne var yarışını bir bıraksanız artık....
Ben de bi 10 dk bakayım demiştim resmen IQ problemi yaşadım sonunda. Bu ne?

Bir grup sığ cahil kadın bir araya gelmiş eşya ve koca yarıştırıyorlar.
Ne ayıp ya.. Ne günah!!!

Çoğunun evi de kötü, zevksiz, pembe, yaldızlı böyle iç karartıcı, gereksiz eşyalar, kötü fotoğraflar ayyyyyhhhhhh!
Çeyizi sermeyeni ve evi yeterince çiçekli pembeli olmayanı aşağılıyorlar bi de ya.

Yapmayın elinizdekinin kıymetini bilin. Görgüsüzlükle övünmeyin. Eşyalara değil insanlara önem verin ki mutlu olun.

Hoş değil bence.. Alamayan var, yapamayan var.. O kadar almış etmiş "keşke şu olsaydı, beğenmedim" gibi yorumlar geliyor saçma sapan. Beğendim diyor 6 veriyor beğenmedim diyor 5 veriyor falan bi acayipler zaten : D
Ben eğlencesine izlerim arada denk gelirse ama olmaması daha iyi.

Ne ayıp ya.. Ne günah!!!

Çoğunun evi de kötü, zevksiz, pembe, yaldızlı böyle iç karartıcı, gereksiz eşyalar, kötü fotoğraflar ayyyyyhhhhhh!
Çeyizi sermeyeni ve evi yeterince çiçekli pembeli olmayanı aşağılıyorlar bi de ya.

Yapmayın elinizdekinin kıymetini bilin. Görgüsüzlükle övünmeyin. Eşyalara değil insanlara önem verin ki mutlu olun.
Bütün yazdıklarınıza katılıyorum başka bir yorum yapmama gerek kalmamış:):KK52:

Bir programda gelinlere yapılanları görüp hınçlanıp olmuş bitmiş şeyleri tekrar açmak ve eşle tartşmak gerçekten enteresan. Bu evlilik denilen olayı ne kadar maddiyata bağladık ya. İki insan birbirini sever aşık olur artık aynı evi hayatı paylaşmak ister ve evlenir arkadaşlar yani yok altını yok parası yok o bu bunlar görümlük şeyler yani bana göre olsa da olur olmasa da evini kendin döşediysen evinde mutluysan huzurun varsa yiyecek ekmeğin varsa neyini dert ediyorsunuz. İnsanlarla kendinizi kıyasladığınız sürece mutsuz olursunuz geline metrelerce altın takıldı diye evinde huzurlu olana rastlamadım altın mı para mı yapılanla ya da bir gece giyeceğim gelinlik kınalık mı ömür boyu mutlu edecek beni.

Ne ayıp ya.. Ne günah!!!

Geçenlerde bana linki gelen bir videoyu açınca altta bu program in videosu çıktı 3 dakkada beynim yandı ya
Birde bu kadinlarin kocası nasıl kabul ederki ne var ne yok ortaya dökmeyi

Dünyadan bihaber, koca ve ev eşyası dışında bilgisi olmayan 22 ayar altınlı o kadınları izliyor musunuz gerçekten?
Hele onlara bakıp eşinizle kavga etmeniz....
Tamamen gereksiz.

KIZLAR BEN BANA AYNISINI YAPMADIN DIYE KAVGA ETMEDIMMM. Dinlemiyosunuz :))) ztn 1 bolumu izledim misafir yuzunden aaayh! (kizmayin bana heheh)

Sadece bir atifta bulundum esime, oda hemen kendi tarafini savunmaya meyilli oldugu icin ufak bir tartisma cikti o kadar. Sanirim yeterince net yazmadim. Zaten dugun vs bunlar eksiksiz oldu, ama biz kulturel olarak pek anlasamadik...

ama gunun sonunda size kesinlikle KATILIYORUM, hemde 100 de 100

katiliyorum! acaba Turkiyede cokmu populer bi program diye merakta ettim dogrusu

hııı türkiye de çok popüler.türkiye de hiç sorun yok çünkü.

kadın cinayetleri yok,enflasyon yok,işsizlik yok,bir elimiz yağda,bir elimiz balda,tek derdimiz,çekirdek çitleyip,yeni evlenenlerin,evlerini nasıl bu kadar zevksiz döşediğini,çözmeye çalışmak.

Ben YouTube'dan izledim en son çemberli kadin misafirlerinin kalbini kırmıştı bide kıskanıyor diyor ben hazır almıyorum demiş kendi yapmış hazirlari öyle biseylerde var bı tanede daha ben robot değilim demiş Bla Bla bı sürü saçma sapan şeyler ama çeyiz sahnesini daha çok sevdim öyle güzel çeyiz var ki:) kıskançlıktan cekemeyip çeyiz hakkında bı sürü şey konuşuldu o programda

Son düzenleyen: Moderatör:
niye yaw, o program bal gibi de gayette genelde yaşanan şeyleri yansıtıyor bence:KK48:
geçen bi ortamda aynı zamanlarda evlenecek iki kadın, biri balayına maldivlere biri alanyaya gitcekmiş, biri alanyayı kötülüyo biri maldivleri karşılıklı:KK70:
eskiden de annelerimizin altın günlerinde ona ne takılmış bu on tane erzurum burması mı istemiş vs bayağı popüler topiklerdi yani günlerde :KK70: (erzurum burması ne demek bilmiyorum bu arada :KK70:, fakirliğin gözü kör olsun :KK70:)
günümüzde de instagramda da bol bol pembişli yeni gelin evleri sergileniyor:KK53: değişen pek bişey yok yani, geçmişten günümüze:KK53:

ben bazen zaplarken denk geliyorum, evlilik teklifi yarıştırılıyor mesela, o da yarıştırılır mı yahu :KK48::KK48:
bak bu eskiden yoktu demekki eskiden daha kötüye gidiyoruz :KK53:

niye yaw, o program bal gibi de gayette genelde yaşanan şeyleri yansıtıyor bence:KK48:
geçen bi ortamda aynı zamanlarda evlenecek iki kadın, biri balayına maldivlere biri alanyaya gitcekmiş, biri alanyayı kötülüyo biri maldivleri karşılıklı:KK70:
eskiden de annelerimizin altın günlerinde ona ne takılmış bu on tane erzurum burması mı istemiş vs bayağı popüler topiklerdi yani günlerde :KK70: (erzurum burması ne demek bilmiyorum bu arada :KK70:, fakirliğin gözü kör olsun :KK70:)
günümüzde de instagramda da bol bol pembişli yeni gelin evleri sergileniyor:KK53: değişen pek bişey yok yani, geçmişten günümüze:KK53:

katıldım

tele hali işte

bursa da evlenmeden önce çeyiz serip ev geziliyor

şimdi bunu televizyondan yapıyorlar işte

ya da burada konularda var bohçam kötü konu komşu ne der kv bana değer vermedi vs vs

bu programları yapanlar da bu toplumda yaşıyor ve bunu yansıtıyor

Back
X