Gelin Evi programi

Herkes belgeselci, gayet modern ve sanki boş zamanlarında klasik müzik dinleyen bir havaya bürünmüş :D arada can sıkıntısına da izlenebilir neden bu kadar asagılama var acaba

işten erken cıktıgım zamanlar yemegimi hazırlar tv karsısına geçer bu programı izlerdim (binci iglincili:KK53::KK53: )
o zamanlar esra erollar falan vardı bana en masumu bu geliyodu :KK51:

Gelin evine bazen bakıyorun çok avam gelinler katılıyor. Eşyalar bi acayip, eleştiriler tuhaf, düğünler şık değil, en ucuz eşyaya bile aa ne pahalı diyorlar. Kıskanılacak hiçbir yanı yok bence.

İnstangramdaki ev fotoğrafları , sunum fotoğrafları ve bu tür fotoğraflar. kadınlar eşya , tüketim , gösteriş manyağı olduk. Herkes kendini diğeriyle kıyaslıyor ve olana şükretmeyi huzura odaklanmayı haliyle unutuyoruz.

Herkes belgeselci, gayet modern ve sanki boş zamanlarında klasik müzik dinleyen bir havaya bürünmüş :KK70: arada can sıkıntısına da izlenebilir neden bu kadar asagılama var acaba
Sabah kuşağı programları izlemeyen herkes klasik müzik dinliyor zaten. Aşırı uç bir örnek bu.
Neden aşağılama var derseniz de, bu programlar beyin uyuşturan ve adeta iq'yu düşüren programlar. Tamamen insanlara gösterişi ve gereksiz tüketimi aşılayan, hatta konu sahibinin yaptığı gibi evlerinde huzursuzluk çıkaran gereksiz programlar. O yüzden aşağılama var.

Bu programlar kalkmadi mi. Kac aydir Turk kanallarini izlemiyorum. Neler var simdi, bilgilendirin. :KK53:
evlendirme programlari kalkti gelin evi kalkmadi evlendirme programlarin yerinede muge anlinin programa benzer programlar cikti neden turk kanali izlemiyosunuz merak ettimde

Ben eskiden bakiyordum o programa şimdi bebeğim bakmasin diye pek tvyi açamıyorum. Yarışmacilarin bazilari cok gorgusuz oluyor. Kendinizle kiyaslamayin her zaman daha iyisi vardır. Eşinizin de elinden bu gelmis annesine bu kadar söz gecirebilmis takilmamak en iyisi. Icinizde kalan bi şey varsa simdide imkaniniz el verdiği olcude alabilirsiniz

Ben de öyle arka fonda ses olsun diye toz alırken falan bakıyorum bazen internetten televizyonundan. Bana çok komik geliyorlar. Bir de o çeyizleri evdeki eşyalarının fazlalılığını falan görünce direkt"ayy nasıl temizlenir düzenlenir bunlar, ne zooor, ev kirlencek hep öyle gelin evi kalmayacak ki"diyorum :KK70:Algıda seçicilik, hiç bir zaman temizlik yapmayı sevemedim, elim çok ağırdır. Neyse benim de dikkatimi düğünde 25 bin lira artı altın toplandı falan diyenler çekmişti. Türkiye'de böyle mi artık diye düşündüm sadece yurt dışında olduğum için. Ama üstünde durmadım yani. Düştükleri hallere gülüyorum ben. Bir de atıyor olabilirler gerçekten altın para konularını hava olsun diye. Ya da kimbilir kv kp el koydu belki altınlara.
Bence de evlenirken her şeyin adetlere göre pahalı pahalı yapılması sonradan kv kp'de gelinin hayatına müdahale etmek için bahane oluyor. Azıcık aşım kaygısız başım. Boş verin.

İlk çıktığı zamanlar yarışmacıların ajanstan geldiğini sanıyordum. Bir süre de inanmadım. Ta ki bir arkadaşım katılana kadar.Disaridan ne kadar sakin hayatları gözüken insanların bir anda cirkeflesebilecegini gösteriyor bu program. Ciddiye almayın huzurunuzu bozmayın. Eşya takı gelip geçici

Sacma sapan, seviyesiz, gosteris meraklilarinin yer aldigi programlardan biri.. Bu programa katilan kadinlarin benzerleri instagram'da da bolca var.. Yok mutfagimin resmi, yok yatak odamin resmi, yok salonumun bilmem kac milyarlik koltugu... abuk sabuk seyler..

Ben de öyle arka fonda ses olsun diye toz alırken falan bakıyorum bazen internetten televizyonundan. Bana çok komik geliyorlar. Bir de o çeyizleri evdeki eşyalarının fazlalılığını falan görünce direkt"ayy nasıl temizlenir düzenlenir bunlar, ne zooor, ev kirlencek hep öyle gelin evi kalmayacak ki"diyorum :KK70:Algıda seçicilik, hiç bir zaman temizlik yapmayı sevemedim, elim çok ağırdır. Neyse benim de dikkatimi düğünde 25 bin lira artı altın toplandı falan diyenler çekmişti. Türkiye'de böyle mi artık diye düşündüm sadece yurt dışında olduğum için. Ama üstünde durmadım yani. Düştükleri hallere gülüyorum ben. Bir de atıyor olabilirler gerçekten altın para konularını hava olsun diye. Ya da kimbilir kv kp el koydu belki altınlara.
Bence de evlenirken her şeyin adetlere göre pahalı pahalı yapılması sonradan kv kp'de gelinin hayatına müdahale etmek için bahane oluyor. Azıcık aşım kaygısız başım. Boş verin.
O altinlar çok fazla ya ben pek görmüyorum öyle rakamlar ne biliyim 60 binlik takı geldi diyeni bile gördüm tvde

Ben de eve gittiğim zamanlar oturup kız kardeşimle bu programı izliyorum bazen :KK53:

Kimsenin mi evinde kitaplık olmaz yahu? Şöyle bir duvarı boydan boya kitaplık yapmayacaksam ne anlamı kaldı evlenmenin :KK71:

Allah’ım bir de o çeyizler yok mu? Milyarlarca patiği napcanız, o kadar lifi nereye koyuyonuz?

Ay bi bölümde düğüne vinçle gelen bir çift vardı. İyice izlediğim de ortaya çıktı hemen kaçıyorum bu başlıktan :KK45:

yarismacilar parkelerden tut mutfaktaki fayanslara kadar elestiriyolar..
ben de eski bi eve gelin geldim beni yarismaya bile almazlar ona bakilirsa napak biz ölek mi :)))
yemekteyizi izliyorum ben Onur Büyüktopcuya bayiliyorum cok tatli hareketleri :)

Gösteriş yapmayı seven görgüsüzlerin yarıştığı program diye düşünüyorum. Övünülecek başka şeyleri olmayan insanları izlemek için ayrılan zamana yazık. Hiçbirsey yapmadan oturmak bile daha faydalı o yarışmayı izlemekten..

Ben de eve gittiğim zamanlar oturup kız kardeşimle bu programı izliyorum bazen :KK53:

Kimsenin mi evinde kitaplık olmaz yahu? Şöyle bir duvarı boydan boya kitaplık yapmayacaksam ne anlamı kaldı evlenmenin :KK71:

Allah’ım bir de o çeyizler yok mu? Milyarlarca patiği napcanız, o kadar lifi nereye koyuyonuz?

Ay bi bölümde düğüne vinçle gelen bir çift vardı. İyice izlediğim de ortaya çıktı hemen kaçıyorum bu başlıktan :KK45:
ya sorma annem hepi topu 4 tane lif verdi kullanıyorum diye bir 5.yi istemedim anne yeter çok var zaten eskirse alırım senden diye :D

Saçma bi program evlerini yarıştırıyorlar resmen birinin mutfağı eski modelse hemen küçümsüyorlar bende bi kaç kere izledim çok sıkıcı geldi bana... birbirlerinin yüzlerine karşı çok güzel deyip düşük puan vermeleride ayrıca bir saçmalık...

Hiç sevmiyorum bu tarz programları nefis diye bir şey var olan var olamayan var.
Toplum olarak eleştirmeyş çok severiz ya o sebepten bu programlar çogaldı.
Sırf gösteriş Allah vermiş almıssın daha da begenmemeler elştirmeler vs çogu da zaten sahte oyuncu bilerek polemik yaratıyorlar.

Allahtan kimse izlemiyormuş
Çünkü bizim kadınlarımız hep okur belğesel izler yabancı dizi izler..
Haklisiniz bu kadar izlenmiyorsa neden yenisi çekiliyor degilmi? Şahsen ben eğlencesine izliyorum takiliyorum öle bu benim (beyinsiz) olduğum anlamina gelmez.:KK75:

Haklisiniz bu kadar izlenmiyorsa neden yenisi çekiliyor degilmi? Şahsen ben eğlencesine izliyorum takiliyorum öle bu benim (beyinsiz) olduğum anlamina gelmez.:KK75:
Merak etmeyin bu ve benzeri programları en aydın kesim bile en az bir kez izlemiştir yoksa eleştirilecek yanlarını nerden bilsinler;)

Back
X