- 21 Kasım 2015
- 243
- 446
- 103
- Konu Sahibi acemi_anne_91
Herkes belgeselci, gayet modern ve sanki boş zamanlarında klasik müzik dinleyen bir havaya bürünmüş
arada can sıkıntısına da izlenebilir neden bu kadar asagılama var acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kuşağı programları izlemeyen herkes klasik müzik dinliyor zaten. Aşırı uç bir örnek bu.Herkes belgeselci, gayet modern ve sanki boş zamanlarında klasik müzik dinleyen bir havaya bürünmüşarada can sıkıntısına da izlenebilir neden bu kadar asagılama var acaba
evlendirme programlari kalkti gelin evi kalkmadi evlendirme programlarin yerinede muge anlinin programa benzer programlar cikti neden turk kanali izlemiyosunuz merak ettimdeBu programlar kalkmadi mi. Kac aydir Turk kanallarini izlemiyorum. Neler var simdi, bilgilendirin.![]()
O altinlar çok fazla ya ben pek görmüyorum öyle rakamlar ne biliyim 60 binlik takı geldi diyeni bile gördüm tvdeBen de öyle arka fonda ses olsun diye toz alırken falan bakıyorum bazen internetten televizyonundan. Bana çok komik geliyorlar. Bir de o çeyizleri evdeki eşyalarının fazlalılığını falan görünce direkt"ayy nasıl temizlenir düzenlenir bunlar, ne zooor, ev kirlencek hep öyle gelin evi kalmayacak ki"diyorumAlgıda seçicilik, hiç bir zaman temizlik yapmayı sevemedim, elim çok ağırdır. Neyse benim de dikkatimi düğünde 25 bin lira artı altın toplandı falan diyenler çekmişti. Türkiye'de böyle mi artık diye düşündüm sadece yurt dışında olduğum için. Ama üstünde durmadım yani. Düştükleri hallere gülüyorum ben. Bir de atıyor olabilirler gerçekten altın para konularını hava olsun diye. Ya da kimbilir kv kp el koydu belki altınlara.
Bence de evlenirken her şeyin adetlere göre pahalı pahalı yapılması sonradan kv kp'de gelinin hayatına müdahale etmek için bahane oluyor. Azıcık aşım kaygısız başım. Boş verin.
ya sorma annem hepi topu 4 tane lif verdi kullanıyorum diye bir 5.yi istemedim anne yeter çok var zaten eskirse alırım senden diyeBen de eve gittiğim zamanlar oturup kız kardeşimle bu programı izliyorum bazen
Kimsenin mi evinde kitaplık olmaz yahu? Şöyle bir duvarı boydan boya kitaplık yapmayacaksam ne anlamı kaldı evlenmenin
Allah’ım bir de o çeyizler yok mu? Milyarlarca patiği napcanız, o kadar lifi nereye koyuyonuz?
Ay bi bölümde düğüne vinçle gelen bir çift vardı. İyice izlediğim de ortaya çıktı hemen kaçıyorum bu başlıktan![]()
Haklisiniz bu kadar izlenmiyorsa neden yenisi çekiliyor degilmi? Şahsen ben eğlencesine izliyorum takiliyorum öle bu benim (beyinsiz) olduğum anlamina gelmez.Allahtan kimse izlemiyormuş
Çünkü bizim kadınlarımız hep okur belğesel izler yabancı dizi izler..
Merak etmeyin bu ve benzeri programları en aydın kesim bile en az bir kez izlemiştir yoksa eleştirilecek yanlarını nerden bilsinlerHaklisiniz bu kadar izlenmiyorsa neden yenisi çekiliyor degilmi? Şahsen ben eğlencesine izliyorum takiliyorum öle bu benim (beyinsiz) olduğum anlamina gelmez.![]()