BEn hiç anlamam gelin görümce işlerinde.Şükür dünyalar tatlısı bir görümcem var.HErşey karşılıklı tabi..
Belki sizden kaynaklı bir elektrik vardı.
Yani bunu burda yazacağınıza gelininize sorsanız tatlı dille..Birbirinize açık olmanızda fayda var diye düşünüyorum.
evt erkekleri kandırmak nasılsa kolay,hemen inanıyorlar,
ben burda fikir edinmek amaçlı açtım konuyu.birin ititretmeye kalksam heralde tutup burda bunları yazmam bu sıcakta.orda ne demek istediğimi bal gibide anladın.baktım tartışma çıkaracaksın düzelttim bende fazla özele girmiş olmamak için.....2 dakkada ne anladıysan,titretcekmişim ya.....
ben burda fikir edinmek amaçlı açtım konuyu.birin ititretmeye kalksam heralde tutup burda bunları yazmam bu sıcakta.orda ne demek istediğimi bal gibide anladın.baktım tartışma çıkaracaksın düzelttim bende fazla özele girmiş olmamak için.....2 dakkada ne anladıysan,titretcekmişim ya.....
Arkadaşım edit tuşunu sadce imla ya da yazım yanlışlarını düzeltmek için kullanıyoruz..
Siz mesajın içeriğini değiştirince konudan kimse bişiy anlamıyor ki..
Cevaplar farklı,sizin yazdıklarınız farklı oluyor..
Lütfen sadece kendinizi düşünmeyin,burada size yardımcı olmak isteyen insanları da düşünün...
bunlar gelin-görümce, gelin-kaynana sorunu değil...hepsi 2 kadın sorunu...zorlamayın, koyun mesafenizi bırakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?