Bizim de gelinimiz var....Çok kötü 11 senedir azap çekiyoruz....Biz hiçbirşey yapmadan suratını asar,abime bizi sürekli kötüler. Dertleri paraymış....Abim de maalesef kız tarafına çekildi.Halimiz perperişan....En sonunda mazeretimiz olmasına rağmen doğum gününü ertelemediler....Her yerde soğuk,inanılmaz itici bir gelin.Artık görüşmüyoruz.İpler koptu...hep görümcelere tü kaka deniyor ama bazen sorunlar gelinden kaynaklanabiliyor.biz 2 kardeş olduğumuz için gelinimizle kızkardeş gibi oluruz diye düşnmüştüm hep,kimbilir belki de benimki biraz hayalperestlikti.sözde kardeşimin yanında kanatları eksik bir melek fakat tanıştığımız günden beri benimle bir rekabet içinde.fazlasıyla dedikoducu.laf sokuşturmalar moral bozmalar kardeşimin kanına çok iyi giriyor.nişanlılık döneminde idare ettim ozaman biraz kendi içimde sorunlarım da vardı.artk sesimi çıkarmıyorum haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.şimdi evlendiler annemle iyi zaten bizimkiler de ne etliye ne sütlüye karışmıyorlar.ama benimle hala bir alıp veremediği var.madem öyle ben de artk görüşmek istemiyorum kendi düzenimi kurdum zaten bana yanaşmasınlar uzak dursunlar yeter.umarım nişanlımdan uzak durur yoksa bu defa affetmem..
Abimin eski nişanlısı da böyleydi ailemin yanında bana karşı çok çok iyiydi ama onlar yokken tek kaldığımızda 360 derece dönüyordubenden ufak kardeşim nişanlı,gelinimiz benden 1 yaş ufak,görünürde iyi anlaşıyoruz,ikimizde aynı meslekten,ama beni artık bazı şeyler çok fazla rahatsız etmeye başladı.görmezden geldim olumlu bakmaya çalıştım,,olmadı,,olmadı.gelinimiz bir bakmışın çok iyi huylu,aile içi ilişkileri iyi tutmaya çalışan biri,biraz sonra bakmışsın 360 derece dönmüş benle rekabet içine girmiş,iğnelemeler,,imalar,,kalp kırmalar,,kendini kıyaslamalar,,karşılık vermemeye çalışıyorum,çünkü kardeşimi kaybetmek istemiyorum.bir bakıyorsun çok ii arkadaşça yaklaşıyorsun yalnız kalır kalmaz sinsi bir şekilde iğnesini sokuyor.ben ona arkadaşça yaklaşmaya çalışıyorum.illaki
benim tek bir kardeşim var.ve onu kaybetmek istemiyorum.anneme babama saygısını kaybetsin istemiyorum.bu yüzden tepki vermemeye çalışıyorum.kendimce artk başbaşa kalmamaya,ikili muhabbete girmemeye karar verdim.gelin görümce ilişkileri böyle midir acaba,böylemi olması gerekir.sizlerde durum nasıl?özellikle yeni görümceler..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?