Gelin görümce

Merhaba.Sorum Abimin eşiyle ilgili olacak.Yenge hanım bana storylerini gizlemiş farkettim işin garip yanı gerçekten işetişim halinde değilim onunla çünkü dengesiz tavırları var örneğin aramızda hiç bir sorun yokken benim olduğum arabaya bindiğinde bana selam vermeden yolculuk yapıp ertesi gün gayet normal bir şekilde bir konuyla ilgili beni arayabiliyor.İnanın abim ve kavgalarıyla ilgili konu açıldığında hep düzgün yorumlar yaptım olumlu konuştum birbirinize iyi davranın gibisinden.Ama gördüğüm muamele bu.Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl davranmam gerekiyor
Ben de Görümcem dahil eşimin tüm ailesinden herşeyimi gizledim , sebebi ise maydonoz olmasınlar bizi adım adım takip edemesinler diye , sizdeki durumu en iyi gelininiz bilir, çok mu karışıyorsunuz herseylerine belki ondan gizlemiştir...

Keşke bu platformda engelleme butonu olsa siİ hemen engellesem.Kişi kendinden bilir işi diye bir söz varya hani.Kendi arayıp kavgalarını anlattığı için yorum yapmış olabilir miyim. 2.si arabaya bindiğinde ben girişken olduğum için ortaya merhaba diye laf atıp cevap almamış olabilir miyim.Kendi dengesizliklerine rağmen abimin eşi sıfatıyla saygı gösterip onu sosyal medyadan engellememiş olabilir miyim anlattıklarım konu bütünüyle bu durumlara çıkıyorda
Görümce olman yetiyor canım
Bizdede var bir tane
Ama benim yengem değil, eltim görümceme neler neler yaptı

Gormenizi istemiyorsa gizlemistir. Insanlari sosyal medyada rahat mi biraksaniz artık?
O selam vermediyse siz verseydiniz.

Esiyle olan problemlerinde sizin düzgün yorumlar yapmaniz onun umrunda midir sizce? Yorum yapmadan duramaz misiniz?

Insanlari rahat birakip, sosyal medya profillerine kadar didik didik karistirmayi birakin bence:)
neden bu kadar saldırgan bir tavır içindesiniz? İnsan bazen gerçekten araştırmaktan değil ama önüne düşüyor bazı durumlar bu şekilde engellendiğini farkedip incinmiş olamaz mi?

Hikaye gizlemesinin bir ton sebebi olabilir ya ben direkt art niyetli düşünmezdim 😂 bazen ben de gizliyorum özellikle dayanamayıp eşime göndermeli bişey paylasacagimda ailelerin bilip meraklanip huzursuz olmasına gerek yok diye bütün aileye storyleri gizliyorum sonra açmayı da unutuyorum hatta belki öyle biseydir 😂😂

Merhaba.Sorum Abimin eşiyle ilgili olacak.Yenge hanım bana storylerini gizlemiş farkettim işin garip yanı gerçekten işetişim halinde değilim onunla çünkü dengesiz tavırları var örneğin aramızda hiç bir sorun yokken benim olduğum arabaya bindiğinde bana selam vermeden yolculuk yapıp ertesi gün gayet normal bir şekilde bir konuyla ilgili beni arayabiliyor.İnanın abim ve kavgalarıyla ilgili konu açıldığında hep düzgün yorumlar yaptım olumlu konuştum birbirinize iyi davranın gibisinden.Ama gördüğüm muamele bu.Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl davranmam gerekiyor

Umrunda ve takıyosun.
Neden açıkca sormuyorsun?

Keşke bu platformda engelleme butonu olsa siİ hemen engellesem.Kişi kendinden bilir işi diye bir söz varya hani.Kendi arayıp kavgalarını anlattığı için yorum yapmış olabilir miyim. 2.si arabaya bindiğinde ben girişken olduğum için ortaya merhaba diye laf atıp cevap almamış olabilir miyim.Kendi dengesizliklerine rağmen abimin eşi sıfatıyla saygı gösterip onu sosyal medyadan engellememiş olabilir miyim anlattıklarım konu bütünüyle bu durumlara çıkıyorda
Yani ne yapacaksınız ki? Doğrudan size bir yanlış davranışı yok. Belki selam vermediğinin farkında değil, dalgındı, belki de bilerek vermedi. Ama ne yapacaksınız ki ? belki sizinle sıkı fıkı olmak istemiyor. Yani storylerini gizlemesi mi sorun? Gizlerse gizlesin.

sizin gibi bir görümcesi varsa haklı..buradakiler de pes etmiş
Böyle bi kanıya nasıl vardınız acaba .cidden merak ettiğim için soruyorum.
Konu sahibi gayet düzgün bi şekilde konu açmış.gelinlerini yerden yere vurmamis .ne konular okuyoruz en basit bi olayı anlatmak için gelini yerden yere vurdukları gibi ne özel hayatı kalıyor ne bisey.gelinden girip sülalesinden çıkıyorlar.
Ben bisey mi kaçırdım acaba diye cidden meraktan soruyorum.

• Beğen
Reactions: hlz
Bu tip eşinin ailesini baştan sevmemek üzere ön yargıyla evlenmiş kadınlar var.Es ailesi ne kadar iyi olsa,karışmasa ve hatta maddi destek bile olsa bu tavırlarını değiştirmeyen kadınlar var.Benim bir yakınım da aynı şekilde eş ailesi hiç karışmaz ,başına buyruk yaşar,selam sabahı yoktur,aynı şehirde bayramdan bayrama uğrar,yaşlı insanlar hasta olsa bile aramaz.Varsa yoksa arkadaşlarıdır.Böyle vicdansızlar da var .Şimdi vardır bir sebebi diyenler olacak,hiçbir sebebi gerçekten yok,verici ve seviyeli bir aile olduğu için,kavgacı olmadıkları için bu tavırlarını yıllarca sürdürdü.Karakter yoksunu yada iyi terbiye almamış,görgülü ve seviyeli olmayan çok kişi var etrafta.

Birisi profilini benden gizlese fark etmem sanırım. Artık nasıl bir teknoloji özürlüysem.
Zannedildiği gibi sosyal medyada herkes herkesle paylaşım yapmıyor. Zaten hikaye gizleme ve engelleme de bunun için var. Selam vermemesi de onun nezaketsizliği. Siz kendş bildiğiniz yolda devam edin. O da nasıl davranırsa davransın.

Böyle bi kanıya nasıl vardınız acaba .cidden merak ettiğim için soruyorum.
Konu sahibi gayet düzgün bi şekilde konu açmış.gelinlerini yerden yere vurmamis .ne konular okuyoruz en basit bi olayı anlatmak için gelini yerden yere vurdukları gibi ne özel hayatı kalıyor ne bisey.gelinden girip sülalesinden çıkıyorlar.
Ben bisey mi kaçırdım acaba diye cidden meraktan soruyorum.
Cevaplara verdiği yanitlardan dolayı

Back
X