• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin gorumceyi kiskanir mi hic ???

Hep konusuyoruz burada.gelinler olarak dert yaniyoruz.

ancakk..

ben bir gorumceyimde ayni zamanda.
Abim ve esi babamlarla oturuyor.
bastan beri sikinti etti birlikte oturma konusunu.
her zaman da ilk destekcisi oldum Allah biliyor.

Kendim ister miyim k.v ile oturmak diye dusundum ve hep bu kizin hakli oldgunu evindeoturmak istemesi kadar dogal bi hakki olmadgni dedimmm durdum annemlere.

Iki bucuk yillk evliler.
Babamin bir arsasi vardi orayi muteahhite verdi daire karsiligi.
muteahhit batti insaat kaldi sonra birsuru alavere dalavere neyse simdi baska biri aldi orayi neticede bitecek sonunda.
(Abimin geliri baska bir evde kirada oturacak kadar iyi degil)
Kizcagizin en guzel gunleri oyle gecti diye uzuluyorum bende..neyse biz gecen hafta iki gun ust uste annemlerde kaldik ablamla.

ablamin da bi kizi var 11 yasinda cingozun teki.
Bzm gelinin telini almis oyun oynuyor.mesajlarini karistrmis gitmis ablama dems ablam da okumus birguzel.

Mesajlarda abime dert yaniyormus.baban ozellikle kizlari geldimi gidip alisveris yapiyor
ben o gun sunu sunu istedigimde almamsti simdi bi kus sutu eksik.
ben kendimi bu eve ait hissetmiyorum.
neden hala beraber oturuyoruz..
iki gundur burdalar ve ben cok yoruluyorum.
Ve daha bisuru bizden yana yakinmalar..

kesinlikle yegenimin ve ablamin yaptiginin dogru oldugunu soemiyorum
yeterince empati kurdum ona karsi.
ben olsam daha kotu kizardim bnm mesajlarim okunsa kiyameti koparirdim dye.
bunun yanlisligni tartsmiyorum bile
ama sonucta bir sekilde gelinimizin dusunceleri bize ulasmis oldu ve bn nasil eskisi gbi olabilirim bilmiyorum..

babamin evine gidemeyecek miyim.?

Canım merhaba :) Yazını okudum ve bende empati kurdum. Ben gelin hanımın sizinle bir derdi olduğunu düşünmedim pek fazla bir şekilde birşeyler yapıp ayrı bir eve çıkmak istiyor ve bu yüzden birşeyleri bahane edip en küçük fırsatta abinize yakınıyor . Bence kendine pek fazla çekme olayı o bayanın derdi özel bir ev :) Üzme kendini sıkma tabi ki eskisi gibi olacaksın orası babanın evi. Birazcık daha anlamaya çalış durumu canım sağlıcakla :54::54:

Kiskanclik demissiniz ama ortada bi kiskanma durumu yok.. Sitem var. Betaber oturmanin cok zorluklari var.. Hak veriyorum sinirleri bozulmustur. Ayrica mesajlari bile okunduguna gore kizin hic bi sekilde rahat olmadigi cok belli...

bende senin gibi düşünüyorum canım ortada kıskançlık falan yok konu sahibine anne babasının davranışları normal gelir ama gelin alınır kırılır haliyle demekki kaynana kayınpeder evlatları gibi davranmamış gelin eiketi yapıştırmış.

ayrıca ortada eskisi gibi davranılmayacak ne var allah aşkına ben bişey göremedim kız mjda yaşadığı şeyi yazmış konu sahibine yönelik bişeymi var sanane kızcağız kayınpederin yaptığı şeye alınmış ben olsam bende alınırdım

bide konuyla başlığın hiçmi hiç alakası yok kıskançlık nerde pardon biz göremedik:26:

bu durumdan sizi kıskandığını nasıl çıkardınız çok ilginç:53: üzüldüm kızcağıza allah yardımcısı olsun :31:

ben kıskançlık görmedim kız sitem etmiş eşine, her durumdan beni kıskanıyo manası çıkarılmaz

Back
X