Bizimkiler bir istemeye bir de söze geldiler, 6 aydır hiç gelmediler
benimkininde ailesi türkiye'ye gitti kendisi burada kaldi eger gitmeselerdi ayda bi defa geliyorduama erkek kardesim kiskaniyordu beni ondan uyuz oluyordu simdi aileside gidince hiç görüsemez olduk ayri sehirlerdeyiz diye.. yüzüne kokusuna hasret kaldm
ama normal olan aileden aleye degissede ayda bir uygundur benim görüsüm..
Bizimkiler bir istemeye bir de söze geldiler, 6 aydır hiç gelmediler
işte aynı benim kayınvalide.İstemeye geldi birde nişanda..İki kere de ben gittim sanırım bir seneyi geçti nişanlıyım
Nişanlım en az haftada bir yemeğe gelir bize. Ailesi o kadar sık değil zaten çalışan insanlarız çok sık gelmelerini de istemem. Nişanım yarın ama uzun süredir birlikteyiz. Şimdi nişan muhabbetine sık sık geldiler nişandan sonra nasıl olur bilemiyorm. Gelmiyorlarsa bile telefonla aramaları yeter.
Telefonla halini hatırını soruyorlar mı?
bizede hiç gelmiyorlardı tam aksine biz gitcekmişiz onlara.biz kız eviyiz biz ne gitcez.annemde 2 kere gitti zaten.onlarda 5 ayda 1 kere zor gelmiştir.şimdide hiç gitmiyorum ektiğini biçiyor kaynanamlar.
Gelmesinler uzulme cnmm sende gtme sikca...eger laf sookar yada laf ederse babam bole dioo bnce de hakli de uygun bi seklde lafi sokk..bizimkioer ne byrak ne dgun bisey bilmedilerr gelin grmeye..ama simdii bile olsaa pisman deilim ayni tavirlari sergilerimm..lafini esirgeme ama kavga etmeden cirkeflesmedenn mantikli laflarla sole hereyiikayinbabam onlara pek gitmememden yakinyor kendi babamda kiziyor kendisi gelin görmeye geliyormuki birde senin gitmeni istiyor diyor, hakli yani!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?