yavru ceylanımmm çok isterdim emme blututum bozuk makkaj yapsamda pcye atamıyorum
ama gönderebileceğim bi başka yol bulursam hemennnn yapıp göndericem söz veriyorum yerimseniben
yavru ceylanımmm çok isterdim emme blututum bozuk makkaj yapsamda pcye atamıyorum
ama gönderebileceğim bi başka yol bulursam hemennnn yapıp göndericem söz veriyorum yerimseniben
sizin yaninizda kazanma sansim yok ama eglenmek icin yollayabilirim kaydirigubbakcemile3
tabi önce makkkkkkesssss denemeleri yapmam gerekkkkkk sempatiksalakcinni
sizin yaninizda kazanma sansim yok ama eglenmek icin yollayabilirim kaydirigubbakcemile3
tabi önce makkkkkkesssss denemeleri yapmam gerekkkkkk sempatiksalakcinni
eheuehueheuhe daha önce hic beyazlarla bi makyaz yapmadim ama bakalim bi sekile sokabilirsem kesin yollicam
ayyhhh ins cok kisi katilir boshayallersmile
eheuehueheuhe daha önce hic beyazlarla bi makyaz yapmadim ama bakalim bi sekile sokabilirsem kesin yollicam
ayyhhh ins cok kisi katilir boshayallersmile
sizden heveslendim dün bir alışveriş yaptım 210 tl parm gitti ama ihtiyacım olan şeylerdi evde birmişti aldıklarım eşim bir duysa okadar para verdiğimi napıyım seviyorum alışverişi hem aldıklarımda işe yaramayan hiç bir şey yok hep kullanılan genel şeyler sadece farlarım fazladan olabilir evde bir çok markanın farları var ama bu seferkiler lorealin bir de bu markayı deneyim dedim
öffffffffff fotograf makinam kafayi yicek zamani buldu :çok üzgünüm:
ama bende katilmak istiyoduumm :a015:
tabi gelin makyaji gibi olcandan degilde eglence maksatli :jeyyar:
bi mucize olurda makinam o zamana düzelirse bende katiliciiiiiiiiimmm Çok üzgünüm çoook