yaa bende tam yüz yolladım bitaane ama nolurr silinsin ama yaa ya kötü bişi bişi olursabilmiyorumkismile içim rahat değil daha önce siliniyordu buda silinsin
yönetim daha önce silinenlere ses cikarmiyodu
tamda buna ses cikaricagi tuttuu bilmiyorumkismile
neyse boynumuz kildan ince artik yapcak bisi yok sempatiksalakcinni
cnm sende yarim yüz yada sadece gözlerini yolla olmazmi??
Arkadaşlar yarışmalarımızda resimler silinmiyordu bir yanlışınız var canlarım.
Eğer silindiyse bu resimleri koyan kişinin sorumluluğundadır ki o da ceza almıştır zaten. Yçnetim bu konuda net canlarım. Resimler kaldırılamaz.
Ama isterseniz şöle yapabiliriz. Yarışmayı moon un dediği gibi kadınlar hamamı bölümümüze açalım. Misafirlere kapalı olsun... Ben daha önce bunu demiştim zaten tanrıçama...
Kızın da ne üstüne gidiyonuz laaaaayynn savulun laaaayynnalsanaalsanasmile:mymeka:
gel tanrıçam kaçalım :teselli:
bu konu onun dışında canlar site kuralı.
Fakat;
Kazenle konuştum. Yarışmaya katılanların itekleri doğrultusunnda kazen tarafından fotoğrafları silinecektir. Fakat bu yarışmacılar bir dahaki olacak makyaj yarışmalarına katılım gösteremeyeceklerdir.
Şimdi isterseniz kadınlar hamamı bölümüne açalım misafirlere kapansın.
isterseniz silinsin fotom bir daha katılmam yarışma olursa dersiniz. Bu bölüme açarız.
Buyrun karar sizin ulu insan kazen yine size bi kıyak yaptı:))
kadınlar hamamı bolumune acılsın ya benimkinin silinip silinmemesi fark etmiyor ama misafirlerde gormesin istiyorum mesela..ikisi bir arada olmazmı hem misafirlere kapalı bolume acılsa hemde isteyen sildirip birdaha yarısmaya katılmasa:)
kadınlar hamamı bolumune acılsın ya benimkinin silinip silinmemesi fark etmiyor ama misafirlerde gormesin istiyorum mesela..ikisi bir arada olmazmı hem misafirlere kapalı bolume acılsa hemde isteyen sildirip birdaha yarısmaya katılmasa:)