• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin olarak ben görümcemin çeyiz serme gününde gitmeyi düşünmüyorum hakketmiyor

Kayinvalidenin amacı neydi ki siZ birlikte olmayın diye mi gönderdi . Hayatımda böyle bişey duymadım

Eş ailesi süper manyak ama eşiniz sütten çıkma ak kaşık, anladım.
Eşe laf söyledik diye yine üyelik iptali yapan bir konu sahibi
Keşke gerçekleri görse de kocasıyla olan evliliğini iptal ettirse
Nerdeeee
Neyse kapattım sayfayı bitti benim için sorun
Kendisine bu eş olamamış adamla mutluluklar

Nerdeeee
Hep öyle olmuyor mu zaten? Kocalara toz kondurmuyorlar ama ne hikmetse, daha nişanlıyken belliymiş neyin ne olacağı.

Nerdeeee
Kaynana şeytan, görümceler örümcek ama onlara fırsat veren koca melek. Napsın garip modunda. Halbuki aile isterse dünyanın en zalim ailesi olsun, eş çizgiyi çekip net ve kararlı durursa laf bile edemezler. Bunu öğrenip kabulleniyorlar ama iş işten geçince, yaşlanıp gençlik gidince isyan bayrağı açıyorlar. Adamlar keyfince nasıl istiyorlarsa öyle takılıyor, anneleri kardeşleri nereye çekerse oraya gidiyor. Evdeki karıları üzülmüş incinmiş umurları bile olmuyor, işi hizmeti görülüyor nasılsa. Konu sahibi gibi kocaya laf ettirmeyenler; düşman uzakta değil bizzat yatağınızda.

Back
X