gelin olmak..

niyeyse bi geline söz geçirme çabası oluyo bu kaynanalarda melek dahi olsa oluyo bu durum ama bana sökmez :118: kalp de kırmam saygısızlıkda etmem ama kendimi de ezdirmem...

bi üstünlük kurma çabaları ben onu bunu anlamam kızlar kayınvalde seni kendine rakip görüyor oğlunu asla paylaşmak istemiyor..üstüne bide kendi evin yetmiyormuş gibi onların evinide çekip çevirmen bekleniyor benimde keşke vaktim olsa sağlık memuruyum akşama kadar zaten kafam kazan oluyor bide üstüne kaynana belası.aman kızlar tecrübeyle sabittir sakın kaynanaya yakın oturma gafletinde bulunmayın hele altlı üstlü dairede oturanlar veya birlikte oturanlar allah sabır versinn

bencede yakın oturulmamalı köle gibi görmeseler bile mutlaka sorunlar çıkıyor fazla yüz göz olmamak için biraz mesafe iyidir:31:

Alah sabır versin yaa.
Bencik yaratıklar ne olacak, gelin çalışıyor ilişmeyim hatta ben yardımcı olayım diyeceğine bir de hizmet bekliyor.
Birşey desen oğlunu doldurur, ağıtlara oturur, acındırır. Tam bela ya:41:
Evli de değilim de bunları çok sık görüyorum, evlilikten soğutuyor beni bu tür şeyler ya:19:

kusura bakmasınlar gelinim ama kimseyede kendimi kullandıtmam :19: valla kullandılar evlendiğim ilk yıl ve nişanlılık zamanımda şimdide ben tavrımı koydum gerekirse hadlerinide bildirmek gerekiyor böylesine :47:

çok doluyum bu konuda çok. hizmet bekliyolarsa hizmetçi alsalarmış. hizmet nedir allah aşkına ya ? ben eşimi sevdiğim için evlendim yani sana hizmet ediyim diye evlenmedim. yok böyle zihniyet. annemin hiç gelinlerine şu işi yap, bu işi yap. onu yapmadın, bunu yapmadın dediğini bilmem.

Benim ki ilk zamanlar köye giderdi, kızına giderdi.
Haftalarca kalırdı.
Tabi ben varım ya.
Temizliyorum evini, yıkıyorum çamaşırını, yapıyorum yamağini oğluyla kocasına.

Bir kere o gidince 1 hafta temizik yapmadım evinde.
Döndüğünde demediği laf kalmadı.Ev de bayağı tozlanmıştı hani.
Bende ki de iyi cesaretmiş.:27:.

O bağırıyor ben dedim ki
"Sen de istediğin gibi geziyorsun,Gittin mi 1 hafta gelmiyorsun dedim. gayet kısık sesle.:37:

Bana ""EEE SENİ NİYE ALDIM dedi.:36:

Yani belli ki hizmetçi diye almış.
Şimdi de çöp kaldırmıyorum evinden.
İçimden gelmiyor.:24:

Back
X