gelin oluyorum ama k.v ve elti :(

Oha....
Siz duğunden vazgeçin nişanlınız sorduğunda çekemem böyle eltiyi huzur isterim ben diyin...nişanlınız halletsin her şeyi

eltinizi hiç sevmedim... çok tehlikeli bir durumla karşı karşıyaysınız sizle kendını yarıştırmaya başlamış bile eğer o tavizi verirseniz ilerde burada sanırım daha çok konu açarsınız:) 9 sene once giydiği gelinlikle ve saç modeliyle aynı olmanız ona ne gibi bir zararı olacak ki sanki o yıl düğüne gidenler çetele tutmuşta sizin aynı olduğunuzu farkedecek :) kusura bakmayın eltiniz çok işgüzar

Şuan o saçı çoj merak ettim resim yükleemisin.
Buarada tabiki istediğini yap

Eltiniz, kaynınız, o, bu, şu.

Nişanlınız ne yapıyor bu sırada?

Böyle saçmasapan çekim mi olur, müsaade etmez herhalde.

Ben sizin suçluluk psikolojiniz sebebiyle sormak istiyorum bunu. Eltinizin fiziği falan da dikkatinizi çekmiş çünkü. Acaba onun fotoğraflarından çok beğenip aynısını yapmak istemiş olabilir misiniz?

Eltinizi sallamayın ama giyeceğiniz şey ile ilgili objektif olabilen arkadaşlarınızın yorumlarını alın.

Canım benim Emin olki onun gelinliğini bile giysen hiçkimse fark etmez. Bence nasıl hayal ettiysen öyle yap.

Butun prenses model gelinlikler ayni degil. Gelinliginizi farkli detaylari olan prenses model secin. Sacinizda salık olsa dahi degisik bi aksesuar kullanarak farkli olabilirsiniz. Aynisini yapicam gibi bir izlenim verip eltinizi şımartiyorsunuz bence ona özendiginizi saniyor. Bu nedenle bu konuyu onlarin yaninda çok dillendirmeyin. Siz ufak detaylarla kendi tarzinizi yakalayin.

Şuan o saçı çoj merak ettim resim yükleemisin.
Buarada tabiki istediğini yap
onun fotoğrafını alıp yüklemek cok isterdim ama malesef :) en yakın fotoğraf bu sanırım saç için tabi onun dalgaları falan minik minik cok kabarık olmus ama ben boyle daha doğal istiyorum

Eklentiler

• arkaya-salık-uzun-nişan-saç-modelleri-2014.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 160
nişanlım ne yengesine ne abisine bişey diyemiyo. ama kaynım sacmalama falan dedi sanırım izin vermezler böyle bişeye. eğer düğünüme yakında bunlardan bahsederse ben sesimi cıkarırım cunku. cok istesem farklı gelinlerle poz vermeyi ablama gelinliğini giy gel derdim :) bu arada eltim 9 sene once evlenmis ama benim onlarla samimi olup düğün fotoğraflarını görmem 2-3 seneyi geçmemiştir :) ve ben kücüklüğümden beri prenses gelinliklerle salık dalgalı dalgalı sacların hayranıyım onunla hic ilgisi yok yani. fizigine gelince kendi hep söylediği icin ister istemez farkında oluyoruz zaten baya uzun boylu tabiki bi prenses model belki kısa birine göre daha cok yakısır ama benimde tek hayalim buydu :)

haklısınız mesela o straplez ve prenses giymiş ama o zamanın dantelleriyle şimdiki cok farklı o güpür gibi bi dantel giymiş ben incecik fransız danteli üzerine hafif işlemeler istiyorum. kendiside swarovski taşlı tac takmıs benim begendigim modelde öyle. artık tacın tarzınımı değiştirsem bilemiyorum salık saçtan vazgeçemiyorum prenses gelinliğimdende :)

Yani elbette istediğiniz şeyi yapmak hakkınız. Ama taca kadar aynı olması bana biraz komik geldi.

Belki çiçek gibi bir aksesuar kullanabilirsiniz ama sorun bu değil.

Nişanlınızın kimseye sesini çıkartamaması hoş değil.

tabiki taç aynı değil o zamanın tacıyla bu zamanın tacı :) ama ikisninde swarovski olusunu o aynı olarak algıladı. onunki cicekli gibi toka seklindeymis benimkisi uzun basımın arkasını saran taslardan olusan bi tac

Yemin ederim senin elti ağır deli çıktı. Ben sana diyim, sulalede ilk mesafe koyarak hızla uzaklasicagin kişi net belli bence. Aman diyim.

Yok artıkk!! Elti siz giymeyin diye baya sarmış kafa yormuş. Valla giyin o gelinliği, foto çekimine de çağırmayın bunu sebep göstererek. Olmaz bu şekilde diye açıkca söyleyin. Şimdi söylemezseniz birşeyleri ileride zor olur.

Kadın manyak herhalde.

Siz muhatap almayın bence daha fazla. Başka bir arkadaşın da dediği gibi "Ben bu şartlarda evlenmiyorum" deyin; nişanlınız çözsün nasıl çözüyorsa.

Hem o nerelerde? Bir kahkaha patlatıp "Hahah, yenge ne saçmalıyorsun?" diyemedi mi? Hem sükunetle çözülmüş olurdu konu.

ben sizi bilemem
ama prenses model gelinliklerin dışında cok cok guzel gelınlıkler var evet sıradanlastı
ben olsam balık model altı dızden asagılarda kabarık bır gelınlık gıyerdım suanda bu devırde.
ote yandan salık sac evet rısk degıl ama bı esprısı yok
ben degıstır derım

ne yalan söyleyeyim,benim her hangi bir şeyimi birinin kullanmasından hiç rahatsız olmam hatta hoşuma gider ama ben 9 sene önce de olsa her halde eltimin benzer modelini giymezdim.el anlamaz ama yakınlar farkında olur

kavaktada boy var üzerine kuşlar s..çyor... deseydiniznn haddsiz elti... ona mı düşmüş senin boyuna yakışıp yakışmayacağı, patavatsız...

eltim öyle söylediğinde nişanlımla bi göz göze geldik sonra önüme döndüm kaynım sadece sacmalama diye biraz tersleyip susturan

Milletinde işi gücü yok seni gelinlikle görünce aaa X 'de 9 sene önce bu tarz giymiştimi diyecek sanki baya çekemeyen bir tip heralde yoksa kim bunu sorun ederki neredeyse zaten aynı sezondaki düğünlerde gelinlikler saçlar çok benzer oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…