Oha....haklısınız bide zaten yeni bi gelişme varkii elticiğim 9 senedir fiziğinden hicbisey kaybetmemis biri olarak kendi gelinliğini giyip bizim cekimlere katılıp iki gelin cok tatlı olcağımızı söylüyo. kaynım sacma buldugu icin belli değil ben tutuldum zaten ne desem bilemedim. sanırım aynı seyleri yapmıyım diye.
arkadaşlar ben daha öncedende konu açmıştım ve 3 sene sonra evleniceğimi begendiğim saç ve gelinlik modelinden 9 SENE ÖNCE eltimin yaptırdığını söylemiştim. biz sevgilimin askere gidip gelmesini işe girmesini beklicektik. ama işler değişti 12 eylülde evleniyoruz. kv ve eltim gelinliğini napıcaksın karar verdinmi dediğinde straplez ve prenses model istiyorum dedim. resim göster dediler gösterdim. eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı bütün hayalimi değiştirip sacımı gelinligimi değiştirmelimiyim?
kızlarrr yeni bi gelişme. elticiğim bana hep yakın yakın davranıp konusur. samimiyetinden süpheliyim tabi konuda bahsettiklerimi dedikten sonra. ama dünkü söylediklerinden sonra bugün yine otururken söylediği şey "tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" ne desem bilemedim. ciddi mi yoksa ben sırf ordada ikiz gibi olmayalım diye farklı model seciyimmi istedi anlayamadım. kimse yine bisey demedi sadece kaynım sacmalama falan dedi
Şuan o saçı çoj merak ettim resim yükleemisin.arkadaşlar ben daha öncedende konu açmıştım ve 3 sene sonra evleniceğimi begendiğim saç ve gelinlik modelinden 9 SENE ÖNCE eltimin yaptırdığını söylemiştim. biz sevgilimin askere gidip gelmesini işe girmesini beklicektik. ama işler değişti 12 eylülde evleniyoruz. kv ve eltim gelinliğini napıcaksın karar verdinmi dediğinde straplez ve prenses model istiyorum dedim. resim göster dediler gösterdim. eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı bütün hayalimi değiştirip sacımı gelinligimi değiştirmelimiyim?
kızlarrr yeni bi gelişme. elticiğim bana hep yakın yakın davranıp konusur. samimiyetinden süpheliyim tabi konuda bahsettiklerimi dedikten sonra. ama dünkü söylediklerinden sonra bugün yine otururken söylediği şey "tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" ne desem bilemedim. ciddi mi yoksa ben sırf ordada ikiz gibi olmayalım diye farklı model seciyimmi istedi anlayamadım. kimse yine bisey demedi sadece kaynım sacmalama falan dedi
haklısınız bide zaten yeni bi gelişme varkii elticiğim 9 senedir fiziğinden hicbisey kaybetmemis biri olarak kendi gelinliğini giyip bizim cekimlere katılıp iki gelin cok tatlı olcağımızı söylüyo. kaynım sacma buldugu icin belli değil ben tutuldum zaten ne desem bilemedim. sanırım aynı seyleri yapmıyım diye.
onun fotoğrafını alıp yüklemek cok isterdim ama malesef :) en yakın fotoğraf bu sanırım saç için tabi onun dalgaları falan minik minik cok kabarık olmus ama ben boyle daha doğal istiyorumŞuan o saçı çoj merak ettim resim yükleemisin.
Buarada tabiki istediğini yap
nişanlım ne yengesine ne abisine bişey diyemiyo. ama kaynım sacmalama falan dedi sanırım izin vermezler böyle bişeye. eğer düğünüme yakında bunlardan bahsederse ben sesimi cıkarırım cunku. cok istesem farklı gelinlerle poz vermeyi ablama gelinliğini giy gel derdim :) bu arada eltim 9 sene once evlenmis ama benim onlarla samimi olup düğün fotoğraflarını görmem 2-3 seneyi geçmemiştir :) ve ben kücüklüğümden beri prenses gelinliklerle salık dalgalı dalgalı sacların hayranıyım onunla hic ilgisi yok yani. fizigine gelince kendi hep söylediği icin ister istemez farkında oluyoruz zaten baya uzun boylu tabiki bi prenses model belki kısa birine göre daha cok yakısır ama benimde tek hayalim buydu :)Eltiniz, kaynınız, o, bu, şu.
Nişanlınız ne yapıyor bu sırada?
Böyle saçmasapan çekim mi olur, müsaade etmez herhalde.
Ben sizin suçluluk psikolojiniz sebebiyle sormak istiyorum bunu. Eltinizin fiziği falan da dikkatinizi çekmiş çünkü. Acaba onun fotoğraflarından çok beğenip aynısını yapmak istemiş olabilir misiniz?
Eltinizi sallamayın ama giyeceğiniz şey ile ilgili objektif olabilen arkadaşlarınızın yorumlarını alın.
haklısınız mesela o straplez ve prenses giymiş ama o zamanın dantelleriyle şimdiki cok farklı o güpür gibi bi dantel giymiş ben incecik fransız danteli üzerine hafif işlemeler istiyorum. kendiside swarovski taşlı tac takmıs benim begendigim modelde öyle. artık tacın tarzınımı değiştirsem bilemiyorum salık saçtan vazgeçemiyorum prenses gelinliğimdende :)Butun prenses model gelinlikler ayni degil. Gelinliginizi farkli detaylari olan prenses model secin. Sacinizda salık olsa dahi degisik bi aksesuar kullanarak farkli olabilirsiniz. Aynisini yapicam gibi bir izlenim verip eltinizi şımartiyorsunuz bence ona özendiginizi saniyor. Bu nedenle bu konuyu onlarin yaninda çok dillendirmeyin. Siz ufak detaylarla kendi tarzinizi yakalayin.
haklısınız mesela o straplez ve prenses giymiş ama o zamanın dantelleriyle şimdiki cok farklı o güpür gibi bi dantel giymiş ben incecik fransız danteli üzerine hafif işlemeler istiyorum. kendiside swarovski taşlı tac takmıs benim begendigim modelde öyle. artık tacın tarzınımı değiştirsem bilemiyorum salık saçtan vazgeçemiyorum prenses gelinliğimdende :)
tabiki taç aynı değil o zamanın tacıyla bu zamanın tacı :) ama ikisninde swarovski olusunu o aynı olarak algıladı. onunki cicekli gibi toka seklindeymis benimkisi uzun basımın arkasını saran taslardan olusan bi tacYani elbette istediğiniz şeyi yapmak hakkınız. Ama taca kadar aynı olması bana biraz komik geldi.
Belki çiçek gibi bir aksesuar kullanabilirsiniz ama sorun bu değil.
Nişanlınızın kimseye sesini çıkartamaması hoş değil.
haklısınız bide zaten yeni bi gelişme varkii elticiğim 9 senedir fiziğinden hicbisey kaybetmemis biri olarak kendi gelinliğini giyip bizim cekimlere katılıp iki gelin cok tatlı olcağımızı söylüyo. kaynım sacma buldugu icin belli değil ben tutuldum zaten ne desem bilemedim. sanırım aynı seyleri yapmıyım diye.
eltim öyle söylediğinde nişanlımla bi göz göze geldik sonra önüme döndüm kaynım sadece sacmalama diye biraz tersleyip susturanKadın manyak herhalde.
Siz muhatap almayın bence daha fazla. Başka bir arkadaşın da dediği gibi "Ben bu şartlarda evlenmiyorum" deyin; nişanlınız çözsün nasıl çözüyorsa.
Hem o nerelerde? Bir kahkaha patlatıp "Hahah, yenge ne saçmalıyorsun?" diyemedi mi? Hem sükunetle çözülmüş olurdu konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?