- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Kontür yapmayı deneyeceksen ilk önce az pigmentli bir ürün tercih et bence. İyi dağıtmak çok önemli, ben pek iyi dağıtamıyorumkontür nasıl yapılıyor makyaj bazının üstüne mi yapılıyor hangi ürünle yapılıyor .edit:makyaj cahili bir üye soruyor
Altlarinda araba varsa dış cekimin ne zarari var?dış çekimi erteleyin. illa evlenmeden olmak zorunda değil
Eki Görüntüle 2677196
*şöyle kabaca bi kontür şeması koyayım.yüz şekline göre nerelere kontür uygulaman gerektiğini gösteren hazır kalıplar var böyle, elin-gözün alışana kadar onlara baka baka uygula.koyular kontür, açık renkler de kontür sticklerindeki/paletlerindeki açık renkli olan aydınlatıcı kısım.
*önce cilt nemlendirilir-ardından makyaj bazı uygulanır-ardından fondöten sürülür (tabi bunları yaparken nemlendiriciyi sürdün bekle emsin, bazı sürdün bekle otursun ).ardından kontüre geç.eline hangisi daha kolay gelirse , stick şeklinde de (yani şu ruj gibi tipi olanlar) ya da toz halde de kontür var.bana toz olanı uygulamak daha kolay geliyo çünkü yavaş yavaş kontürün kuvvetini artırıyorum.toz olanı uygulamak için kontür fırçası kullanıyorum, stick olanı süngerimle dağıtıyorum (Real Techniques'in klasik turuncu süngeriyle Nascita siyah süngeri çok beğeniyorum, bi de Görkito çıktı şimdi onu deniycem çok memnunlarmış kullananlar).Daha sonra aydınlatıcı ve allık sürüyorum.
Kuaföre gitmesin evin bahçesinde yada.balkonda yapmak üzere bir makyoz çağırabilir , dış cekim de dışarda oluyo açık havada sosyal mesafe koruyarak fotoğrafçı ile olabilir benceKonu sahibi hastaymış ve covidden dolayı kuaförlerden de çekiniyor. Böyle bir durumda ertelemesi daha iyi olur sanki. Ben hiç yapmadığım için heyecan konusunu bilemiyorum
Üşütmüş olamaz mı , covid olsa çoktan öğrenirdiSizdede covid belirtileri var. Sizden başkasına bulaşma ihtimalinide düşünerek hareket edin lütfen.
Sadeliği her zaman sevmişimdir. Duvak takmak zorunda değilsin elbette ama fotoğraf çekimlerinde hoş duruyor. Bu tamamen nasıl bir çekim istediğine ve çekimin yapılacağı ortama bağlı. Makyaja gelirsek yakın zamanda bir yakınımın nikahı oldu. Virüs sebebiyle zar zor ikna ederek kendisi göz makyajını yaptırabildi cilt makyajını kendi yaptı. Bence kuafördeki malzemelerle makyaj yaptırma. Kendin al kirpiğini malzemeni kendine güveniyorsan kendin yap. Ama ben derim ki sadece göz makyajını kuaföre yaptır.4 gün sonra nikahim olacak, düğün yapmıyorum ama gelinlik giyip nikahla evlenmeyi planliyorum. Ardından dis cekim vs yaptircaz.
Birkaç gündür gribim burun akıntım ve bogaz agrim var. Bu yüzden çok kuaföre de gitmek istemiyorum yapilan makyaj zaten bozulur.
Yani kuafore vereceğim parayla kendi makyaj malzemelerimi alıp kendim yapmayı düşünüyorum bu saçma mi olur? Koronadan korkuyorum ya kuaforde bisey bulaşırsa diye, herkese ayni ürünleri kullanıyorlar sonucta.
Birde ben gribim zaten burnum akiyo sürekli kendi ürünlerimi aldığımda çekim sırasında fonditen felan yenilemem gerekirse isime yarar.
Saç konusunda duvak takmasam saçma mi olur? Orkideli bir taç var tam tur onu taksam saçları kivirip? Hep abartısız şeylerden hoşlandım ama pisman olmaktan da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?