Gelin sorunsalı

mat1211

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
22
15
3
Bir gelin adayi olarak insanları anlamakta zorlanıyorum.Anne başka biri kv başka biri herkes bunu biliyor fakat İnsanın gözüne soka soka bazı şeylerin yapılması normal mi ben mi abartıyorum bilmiyorum artık. 20 yillik evliliginde Annesinin yaptıkları sandıkta beklerken kvnin yaptıkları el önünde kullanilarak çöpe atılacak dereceye getirilir mi? Çok basitinden ki yazarken utanıyorum yemek konulurken dahi anne kv ayrımı yapılır mı? Hediye alınacakken bu benim anneme şu senin annene ayrı ayrı paket yapılsın karışmasın denir mi ? Bu kadar kötülük neden ve bir şey diyemedigimiz içinde bünyeme ağır geliuor kendimi yiyip bitiriyorummmm bununla nasil başa çıkacağım ((

Anne kv ayrımının açık açık insanlara göstere göstere yapılmasının yarattığı kırıcılık
derdiniz ne genel yazmayın. genel yazacaksak nolacak bu küresel ısınma su sorunları falan derim mesela. özele indirgersek bizim ülkede kirlilik fazla içecek suyumuz çok az kaldı nasıl tedbir almalıyız diye sorarız. ya da ne bileyim kocalar çok düşüncesiz demeyiz de benim kocam bana geçen gün şöyle bir şey yaptı çok düşüncesiz diye düşündüm siz ne dersiniz diye fikir sorarım. Anlatabildim mi bilmiyorum

Görümceyim

KOnu sahibi bu yazdıkların kötülük değil, kötülükle alakası nedir? Durup dururken kendi kendine mi dertlendin nedir

Annesinin yaptıklarını sandıkta tutup, kayınvalidenin yaptıklarını kullanmasında ne kötülük olabilir? Kadın brğenmişki kullanıyor, eskitiyor ne güzel. Evde tutup müzeye bağış mı yapacaktı? Çoğu kadının çeyizinde hala kullanmadıkları vardır. Benim annem 25 senelik evli, sandığında hala hiiiç kullanmadığı şeyler var.

Ay birde insan iki farklı kişiye hediye aldıysa karışmasın diye elbette paketlere bir farklı işaret koyulur.

Konuya aynı pencereden bakamıyoruz sanirim üzgünüm:)

Konuya aynı pencereden bakamıyoruz sanirim üzgünüm:)

Evet bakamıyoruz, maalesef 20 senelik yengesine ısrarla kötü niyetli düşünen birisin.

Verdiğin örnekler çok saçma. Kötülük bu değil. İşine gelmeyen şeylere kötülük diyerek anonim bir yerde yengeni kötülemeye kalkmışsın.

Annenize ayrım yapılıyor yani kayınvalide olduğu için

20 yillik evliliginde Annesinin yaptıkları sandıkta beklerken kvnin yaptıkları el önünde kullanilarak çöpe atılacak dereceye getirilir mi?
E kullanmasa bu sefer de  Görüyor musun annesininkileri kullanıyor kayınvalideninkini bi kenara atmış dersiniz.

Hediye alınacakken bu benim anneme şu senin annene ayrı ayrı paket yapılsın karışmasın denir mi ?
Hele bunda artniyet nerde onu hiç anlamadım Yani hangi hediye kime alındıysa ona verilir. Bundan daha normal ne olabilir ki?

Bence siz kurulmak için yer aramışsınız. Görümceklik bi tık

Anne kv ayrımının açık açık insanlara göstere göstere yapılmasının yarattığı kırıcılık
Anlamadım ama annesının yaptıgı ceyızı sandıkta saklayıp , kv ninkini kullanıyorsa demekkı onu begenmiş kullanmak ıstemıs diye düşünürdüm.
Niye tersini düşündünüzki?
Ben begenmedıklerımı sandıkta bekletıyorum gercı hepsı ordada .. begensem kullanırdım

Belli.
Siz kayınvalidenizi üstün tutarsınız olur biter. Hediye aldığımda herhalde annemle kayınvalideme ayrı paketleticem. Cümleten ortak paket yapmıycam herhalde. Herkes kendi annesine düşkün olsun kayınvalide eşimi doğurdu diye benim annem olamaz.

Siz görümce olarak niye kırıldınız anlamadım? Annenizi böyle şeylerle gazlamayın. Tabiyki de herkes için kendi annesi daha önemli. Aksini söyleyen yalan söylüyodur veya annesiyle ciddi problemleri vardır. Siz kendi annenizle eşinizin annesini ayırmazsınız o zaman

Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.

20 yıllık cevizin lafını mi ediyorsunuz?
Kullansın işte ne var bunda, illa sararıp bir işe yaramayacak şekilde saklı mi tutulmalı çeyiz? Beğenmiş ki kullanıyor diye de düşünülebilir. Hediye konusunda alınanlar farklıysa tabi ki paketleri aynı olmaz. Hediyeler arasında çok fark varsa, abiniz girecek orada da devreye.

Ayni anda yapilan şeyler için ayıracak kadar düşüncesizlik yapmam :)

Genç bir insan olduğunuzu düşünerek bu kadar basit meselelere takılıp önem vermeniz çok manasız. Çeyiz dediğiniz nedir yahu? Çıkın şu yaşlı teyze ruhundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…