- 19 Mayıs 2020
- 47.675
- 214.217
- 598
Anacığının eskiyen hediyelerine kadar içi yanan biri tabi ki kendi annesini kaynanadan ayırıyordur, aksine beni kimse inandıramaz.Siz görümce olarak niye kırıldınız anlamadım? Annenizi böyle şeylerle gazlamayın. Tabiyki de herkes için kendi annesi daha önemli. Aksini söyleyen yalan söylüyodur veya annesiyle ciddi problemleri vardır. Siz kendi annenizle eşinizin annesini ayırmazsınız o zaman
E tamam sen öyle yap. Kadın böyle kullanmak istemiş. Yani niye senin düşündüğün gibi yaşamak zorunda ki? Sanane çeyiz onun çeyizi.Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
Tamam sen öyle yaparsın sana ne dert oldu? Burnunu sokma her şeyeKullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
Bu kadar basit meselelerse neden yapılıyor o zamanGenç bir insan olduğunuzu düşünerek bu kadar basit meselelere takılıp önem vermeniz çok manasız. Çeyiz dediğiniz nedir yahu? Çıkın şu yaşlı teyze ruhundan.
E tamam sen öyle yap. Kadın böyle kullanmak istemiş. Yani niye senin düşündüğün gibi yaşamak zorunda ki? Sanane çeyiz onun çeyizi.
Belki annesinin sevdiği renk pembe atıyorum. Pembe yapmıştır paketi. Yine seni ilgilendirmez. Asıl sen bir düşün hediye paketine kadar niye burnumu sokuyorum insanların hayatına diye.
Yapılanlar ayıp değil de rahatsızlık duymamız mi ayıpYaşın mı küçük konu sahibi? Hayatımda hiç öyle bir çeyiz kullanımı görmedim, duymadım. Sırf yengene kötülük yapmak için kafands kurmuşsun. Ayıp yaptığın.
Ne kadar fitne fesat bir insansınız ya. Ayrım yapılıyor diyince birine pahalı diğerine ucuz hediye falan sandım -ki insanın kendi annesine daha güzel hediye almak istemesi de normal- aynı şey alınıp özel paket yapılmasıymış. Bundan da insan fitne çıkarmaz yahu. Ayrıca neyi saklayıp neyi atacağını sana soracak değil. Yok bu nasıl bir kötülükmüş de yok kırılıyomuş da drama queen görümce seni :)Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
E sizene istedigini kullanır istemedigini kullanmaz.Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
Siz kendi evinizde bu düzeni uygularsınız, kimsenin evinin düzenine karışma hakkınız yok, abinizle evlenmiş olması size bu hakkı vermiyor. Zoruna giden hediye etmez bi daha, olur biter.Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
20 yıl önce yapılmış zaten, benim etrafımda çeyiz yapan kalmadı. Siz içi geçmiş şekilde takılın ceyizlere falan.Bu kadar basit meselelerse neden yapılıyor o zaman
Yapılanlar ayıp değil de rahatsızlık duymamız mi ayıp
Bu kadar basit meselelerse neden yapılıyor o zaman
Hediye ettiğiniz şeyler sizden çıkmıştır, peşine düşmek çok ayıp. Gözden çıkaramadığınız şeyi hediye etmeyin olsun bitsin. Birinin vereceği hediyeye de karışmak bir o kadar ayıp.Bu kadar basit meselelerse neden yapılıyor o zaman
Hediyelerde aynıymış, pakete mi takıldınız cidden?Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
Size fikriniz sorulmamış ki ne diye beyan ediyorsunuz. Almasa önemsemede kırılınır belki oda ama bu duruma karışmamalısınız.Kullanilacaklar her iki taraftan da kullanılsın saklanilacaklar her iki taraftanda saklansin nihayetinde herkes emek vererek yapıyor onlari. Hediyeye gelinceayni anda aliniyorsa her iki kisiye de aynı şey alınırsa özel paket yaptirmaya gerek yok bence.
Anne kv ayrımının açık açık insanlara göstere göstere yapılmasının yarattığı kırıcılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?