- Emoji Skoru
- 2.799
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Karakalemim
Vallahi ya tüylerim diken diken oluyorSinir oluyorum bu kelimeye. Sürekli zart sorunsalı zurt sorunsalı. Ne demekse bu sorunsal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ya tüylerim diken diken oluyorSinir oluyorum bu kelimeye. Sürekli zart sorunsalı zurt sorunsalı. Ne demekse bu sorunsal
Bir kısmını sildiniz mi konunun? Alakasız bişey olmuş ben anlamıyorum toparlayın yazdığınız şeyi bu nasıl türkçe ? Korkuyorsanız birilerinden, hiç konu açmayın burda yetişkin kadınsınızdemediğime dedi dedi sonra biz olay büyümesin diye çabaladıkça bize kinlenmeye başladı bir insan bunu niçin yapar kardeşimle sorun yaşadığı dönemde bizden destek beklemiş biz kardeşime karına yuvana sahip çık dedik nasihatlar verdik
Şimdi biz nasıl bir tavır almalı ne yapmalıyız annem gelini geleceği gün siz gelmeyin dedi çok gücüme gitti biz bunları hakedecek ne yaptık
demediğime dedi dedi sonra biz olay büyümesin diye çabaladıkça bize kinlenmeye başladı bir insan bunu niçin yapar kardeşimle sorun yaşadığı dönemde bizden destek beklemiş biz kardeşime karına yuvana sahip çık dedik nasihatlar verdik
Şimdi biz nasıl bir tavır almalı ne yapmalıyız annem gelini geleceği gün siz gelmeyin dedi çok gücüme gitti biz bunları hakedecek ne yaptık
Ayyy acaba ne yaşandı diye düşünüyordum ki siz bu yorumu alıntılayana kadar. Kendimde aslen konyalı birisi olarak diyebilirim ki Konya’da görümce, kayınvalide falan çok sıkıntılı işler. Hala 100 yıl öncesinde kalmış bir zihniyetle hareket eden bir şehir. Lafım tüm konyalılara değil tabi iyisi de var. Ama genel olarak böyle. Sürekli baskın olma çabaları, gelini dış kapı mandalı görmeler falan. Kız iyi yapmış bence![]()
Sizde baya doluymuşsunuz destan yazmışsınız neyse ki biz sizin kadar kafa patlatmadan karışıklık konuşup yanlış anlaşılmaları düzeltip konuyu kapattık çünkü bizim sevgimiz çok güçlüdür bende ince düşündüğüm göremediğim bişey mi var diye fikir almak için yazmıştım ama anladım ki herkes hayata kendi penceresinden bakıp kendini görüyormuşKonuyu silmişsiniz ama alıntılayanlar olmuş saolsunlar . Daha Napalım die soruyorsunuz amacınız güya onlar iyi olsunmuş ya , yapacağınız şey belli
kardeşiniz eşini secmıs ve gruplardan çıkmış sizi istemıyor, eşide istemiyor. eee annenizin de evladıyla görüşmesi sizin gitmemenizle olacaksa bi zahmet kırın dizinizi gitmeyin onlar ordayken Allah ın günü birgün mü sizde bugün gidin derdiniz annenizi görmekse . Belli ki kardesınızın yuvasının iyi olmasını istemiyorsunuz isteseydiniz amaaaan anamızın evi bizde yarın gideriz annem kardesım huzursuz olmasınlar annem diyorsa doğrudur vardır bi bildiği der susardınız buraya bu saatlerde yazdığınıza göre içinize dert olmuş .
Demediğime dendi diyecegınıze hiç karışmasaydınız suan şu konumda olmazdınız . Sanmıyorum ki abla hastanelik oldu die hepiniz sustunuz oturdunuz . Ayrıca abla da kardesınin evıne karışmak için sinir krizleri gecirecegıne sussaymış da 10 sene tanıdığı kızla evlendi kardesım hanımının dilinden anlar yarın barışırlar deseymıs , ki karı koca arasına girmeyin onların kavgası yatak odasına geçene kadar derler öyle de olmuş .
Eğer erkek kardeş gruplardan çıktı sizinle görüşmüyor ise oda az çok sizleri tanıyordur ne diyip ne demeyecegınızı biliyordur .
belli ki kardesınızde eşine eziyet olduğunuza inanmış çünkü 10 senedir gorustugü karısınıda tanımıştır artık , ama size gelini suçlamak daha kolay gelıyor bence oturun bi üzülün kardeşimizi kaybetmeye değer miydi die .
Annenize gelince geline hak vermıyor oğlunu gorememekten korkuyor yazmışsınız yani Allah tan bisey demeyecek birine benziyor şu cümleniz falan anne nie korkuyor kızlarını bildiğindendir.
Kusura bakmayında bi anne de gelme diyebiliyorsa sizin suçunuz olduğundan emin demektir yoksa ara yapar evlatlarını düşman gibi ayrı tutmaz çatısından .
Azcık ders alın bu olanlardan kapatın kapınızı da ağzınızda oturun bakalım zaman ne gösterir . İnsanın kalbindeki diline vurur derler yukarda yaptığınız yorumda olduğu gibi gelin baş eğmeyince ne fenalıgı kalmış ne saygısızlığı anlaşılan sizde .elalem ne derlerden korktuğunuz da çok açık sırf millet bayramda seyranda düğünde orda burda kardeşiniz yüz çevirince ayıplanacaksınız die düşündüğünüze eminim ama ispatlayamam .
ben kardesınızı tebrik ettim karısına inanmış arka çıkmış sizle mesafe koymuş şu hareketinizden de anlaşılacağı üzere iyi yapmış siz olmadan annesinin evine gitmeleri bile içinize dert olmuş baksanıza . çekirdek ailesi söz konusu olunca kök aileye kapılarını kapatıverecek kadar seviyor demek ki eşini erkek kardeş ,anne de gelin uzaklaşmasın die sizi uzak tutmuş . Acaba sizin anne oğlancı annelerden mi o yüzden mi böyle hırs yaptınız ki annem gelme dedi falan die .
Ha bide ekleyim bende Konya lıyım ama tüm bunların sizin söylediğiniz gibi şehirle alakası yok böyle şeyler karakterle alakalı ama siz ona bağlıyorsanız sizin zihniyetinizle cevap vereyim , burda 100 evden 1 tane kaynana görümce çıkacak gibi olur çıkmaz gelin seven hele de bir evin bir oğluyla evliyse .
Allah'tan gelinimiz bizim gibi sıkıntılı biri değil de kimse kimseye baskın olmadan sevgi çerçevesinde konu kapandı Bu nedir ya insanlar kendi kalplerindeki kötülüğü kusmuş resmenAyyy acaba ne yaşandı diye düşünüyordum ki siz bu yorumu alıntılayana kadar. Kendimde aslen konyalı birisi olarak diyebilirim ki Konya’da görümce, kayınvalide falan çok sıkıntılı işler. Hala 100 yıl öncesinde kalmış bir zihniyetle hareket eden bir şehir. Lafım tüm konyalılara değil tabi iyisi de var. Ama genel olarak böyle. Sürekli baskın olma çabaları, gelini dış kapı mandalı görmeler falan. Kız iyi yapmış bence![]()
Ben bikaç görüş alır konuyu silerim demiştim ama silmek yasakmış bilmiyordum yorumlarda zaten olanı yorumlamak değil herkes kendi karakterine düşüncesine göre yorumlamış yazdığıma pişman oldum geri alamadım ben gelinimizi de kötü demedim ki olanı yazıp anlamadığım durumla ilgili görüş almaktıBir kısmını sildiniz mi konunun? Alakasız bişey olmuş ben anlamıyorum toparlayın yazdığınız şeyi bu nasıl türkçe ? Korkuyorsanız birilerinden, hiç konu açmayın burda yetişkin kadınsınız
Gelin haklı. İkisine de hak verecek bir durum yok. Biri size olmuş bitmiş bi olayı güzel haber diye veriyorsa siz de onun sevincine ortak olursunuz. Hamilelik olmasa, sadece 'düşünüyoruz' diye anlatsaydı o zaman bu nasihatleri vermesi biraz daha normal olabilirdi. Kim ister hamilelik haberine 'Ne gerek vardı şimdi?' cevabını duymayı. Napsin kiz aldırsın mi bebegi şimdi? Kaynana lüzumsuzluk etmiş.Bugün iki kişi dinledim ikisine de hak verdim
Bunlar gelin kaynana ikiside yabancı değil
Konuşmuyorlar
Gelin 2 aylık evli
Kaynanaya hamileyim diye müjde veriyor gelin
Kaynanada aman kızım ne aceleniz vardı daha 22 yaşındasın biraz gezip tozup keyfini çıkarsaydın evliliğin birbirinize evliliğe biraz alışaydın diyor
Gelinde kocasına annen bebeğe sevinmedi istemiyor diyor
Oğul da gelip anasına kızıyor
Gelin ayrı ağlar kaynana ayrı şimdi kim haklı
Sizinde o mevzu
İki tarafta haklı yada haksız belkide
Dinlemek lazım
Gelin haklı. İkisine de hak verecek bir durum yok. Biri size olmuş bitmiş bi olayı güzel haber diye veriyorsa siz de onun sevincine ortak olursunuz. Hamilelik olmasa, sadece 'düşünüyoruz' diye anlatsaydı o zaman bu nasihatleri vermesi biraz daha normal olabilirdi. Kim ister hamilelik haberine 'Ne gerek vardı şimdi?' cevabını duymayı. Napsin kiz aldırsın mi bebegi şimdi? Kaynana lüzumsuzluk etmiş.
Ayyyy aynen canım ya işinize gelmeyen yorum gördüğünüzde soz koto kolplosonoz omoooAllah'tan gelinimiz bizim gibi sıkıntılı biri değil de kimse kimseye baskın olmadan sevgi çerçevesinde konu kapandı Bu nedir ya insanlar kendi kalplerindeki kötülüğü kusmuş resmen
Biz 3 kız 1 erkek kardeşiz en küçüğümüz erkek ,erkek kardeşim 10 yıllık sevgisi ile evlendi herşey normaldi güzeldi , daha sonra eşler arasında bir sorun çıktı biz de olaya dahil olmak istemedim kendileri halletsin istedik ama gelin bu durumu öyle bir büyüttü ki önca ablamı kışkırttı ablamda söylememesi gereken sözler söylemiş zaten sinir kırizi geçirip hastanelik oldu sonra olaya ben dahil edildim yapmadığıma yaptı demediğime dedi dedi sonra annem ve diğer kardeşimide kendi kafasından geçenlerle suçlayıp numaralarımızı sildi kardeşim watsap gruplarından çıktı biz olay büyümesin diye çabaladıkça sanki onları ayırmaya çalışıyormuşuz iması vermeye bize kinlenmeye başladı bir insan bunu niçin yapar kardeşimle sorun yaşadığı dönemde bizden destek beklemiş biz kardeşime karına yuvana sahip çık dedik nasihatlar verdik ama onu dışarıya falan çıkarmamışız
Virgülün önemiAllah'tan gelinimiz bizim gibi sıkıntılı biri değil
Hayır bana açıklama yapıyorsunuz ama konuyu ben çözemedim kiBen bikaç görüş alır konuyu silerim demiştim ama silmek yasakmış bilmiyordum yorumlarda zaten olanı yorumlamak değil herkes kendi karakterine düşüncesine göre yorumlamış yazdığıma pişman oldum geri alamadım ben gelinimizi de kötü demedim ki olanı yazıp anlamadığım durumla ilgili görüş almaktı
Bacım tövbe de, kötü kalpli olursun bak15yillik gelinim nerdeyse hiçbir tartışmada ayılıp bayılmak aklıma gelmedi ama nedense bu kayinaile kısmına bir laf söyle birinin kalbi tutar öbürünün böbreği çıkar beceremedik bi şöyle olmayı ablanizdan ders almak istiyorum
Bizde de görümceler hadlerini aşınca bayramdan bayrama görüşme kararı aldık milletin evini yuvasını rahat bırakın, evinizde mutlu olun yeter diyosunuz ya hani bunu ancak sizin saf kardeşleriniz yer , lafa gelince ama ben iyiliginizi istiyorum dersiniz ama gelin de yememiş belli.
Yalandan sinir krizi geçirmeden mümkün değil tövbe falan etmemBacım tövbe de, kötü kalpli olursun bak![]()
Evde rüzgar esmiş kıyamet kopmuş görümcenin teki hastanelik olmuş eşler birbirine girmiş olayın sonucu sevgi çerçevesinde tatlıya bağlanmış15yillik gelinim nerdeyse hiçbir tartışmada ayılıp bayılmak aklıma gelmedi ama nedense bu kayinaile kısmına bir laf söyle birinin kalbi tutar öbürünün böbreği çıkar beceremedik bi şöyle olmayı ablanizdan ders almak istiyorum
Bizde de görümceler hadlerini aşınca bayramdan bayrama görüşme kararı aldık milletin evini yuvasını rahat bırakın, evinizde mutlu olun yeter diyosunuz ya hani bunu ancak sizin saf kardeşleriniz yer , lafa gelince ama ben iyiliginizi istiyorum dersiniz ama gelin de yememiş belli.