Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinbaşında ne kullanabilirim (Hızma, toka, çiçek, dövme )

papatya2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
64
0
86
Denizli
Kızlar gelinbaşında hızma kullanan var mı? $kısa DUvAK.webp gelin başımı bu şekilde düşünüyorum. kullandığınızz farklı şeyler varsa foto koyarmısınız? opuyorumnanaktan

$057turban.webp

$tur3_1239490654.webp

Son düzenleme:
bence bırsey kullanma canım zaten duvak oldukca kendını gosteren bı model olucak..

kapalı bayanlar ıcın gül modeli ,karanfıl modelı yapılıyor oldukca sık duruyor

şu yüze çizilen şeyler hiç hoşuma gitmiyo
çok kalabalık görünüyo
zaten makyaj var ne gerek varki öyle çizmeye falan

Teşekkür ederim kızlar evde denedim biraz harbidende dövme türü bişi gelinbaşına gitmiycek.onu kına gecemde yapıcam inşallah.gelinliklede hızma düşünüyorum makyajım ve türbanım çok abartlı bişiler yapmam abartılı şeyleri sevmem zaten.bi değişiklik olsun istiyorum :kedi:

Canım ben kapalı değilim ama hızma kullanıyorum 6-7 yıldır. Çok da hoş durdu düğünümde inci hızma takmıştım küpelerimle ve kolyemle uyumlu olmuştu. Tabi zevk meselesi biraz da. Hızmayı seviyosan tak bence. Ben bayılıyorum:))

Canım ben kapalı değilim ama hızma kullanıyorum 6-7 yıldır. Çok da hoş durdu düğünümde inci hızma takmıştım küpelerimle ve kolyemle uyumlu olmuştu. Tabi zevk meselesi biraz da. Hızmayı seviyosan tak bence. Ben bayılıyorum:))

Hızma çok hoşuma gidiyo hiç kullanmadım ama başkalarında beğeniyorum.bende inci hızma olur bak süper olur gelinliğimdeki dantelde inciler var küçük küçük. opuyorumnanaktan

Back
X