Gelinlik Ayakkabısı Gelincik ayakkabım

bayıldım ayakkabına.. altına benim de adımı yazsana. böle bi ayakkabıya isim yazdırılmaz da hangisine yazdırılır:97:
güle güle giy canım...

Teşekkür ederim ama ben artık 2 aylık evliyim yaw. hem ayakkabımın altına kimi yazdıysam silindi :54::54::54: kaçırdın yani bak :34::34::34:

rahat ve orjinal duruyorlar

teşekkür ederim :82::82::82:

yarın nişanım var kızlar evimizde olucak öpyorum hepnizi düğün valan hemen ardından hayrlısı:nazar:

Ömür boyu mutluluklar size de :69::69:

topuguna bayıldım pek bır ıddıalı gelın dedııgn ıddıalı olucak ztn :21: cok begendım cnm benım nerede nasıl yaptırdın paylasabılrmsınz acaba .ya da yaptırdıgınız yerı ozel msjlada cvplarsanız cok sevırım :34:

topuguna bayıldım pek bır ıddıalı gelın dedııgn ıddıalı olucak ztn :21: cok begendım cnm benım nerede nasıl yaptırdın paylasabılrmsınz acaba .ya da yaptırdıgınız yerı ozel msjlada cvplarsanız cok sevırım :34:

Canım istanbuldayım bi aile dostumuz yaptı :34: fiyat falan yada nerede yaptığını bilmiyorum. ama shotek diye mağaza da varmış sanırım böyle istersen bakabilirsin. yada istanbuldaysan yaptırabiliriz :44:
Ben özel yaptırdım çünkü ayağıma uygun ortapedik :54:

Çok farklı, iddialı ve orjinal bi ayakkabıymış :)

evet canım bana özel tam benlik :47:

işte buna bayılldıııımmm :16: :16:
düğün davetiyenizi de çook sevmiştim,oldukça orjinal bi gelinsiniz:))
mutluluklar

çok güzel bayıldım, gele güle giy canım ((:

teşekkür ederim :34::34::34:

Çok güzel canım bu arada aradan cok zaman gecmıs evlendin mi :61:

4,5 aylık evliyim şuanda canım :123:

Farklı ve güzel cnm :nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim :32:

model olarak güzel ama topuğu çok kalın geldi bana

model ilk başta çizimde inceydi kendim kalın istedim sabahtan aksama kadar ayağımda kalacak oynayacaktım çünkü :9:

ne heveslerle yaptırıp bekledim sabırsızca giymek için :74:
şimdi evde öylece duruyor bu ayakkabıyı ölene kadar saklarım herhalde :27::27:

Back
X