Gelinden şikayetçiyiz vb şikayetleri hiç başlık olarak göremedim

meduze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
201
0
96
Ankara
SLM Arkadaşlar, başlıktada anlaşıldığı üzere gelinden şikayetçiyiz diye bir başlık göremedim hiç, biz gelinlere allah yardım etsin.Evleniyoruz mutlu olalım diye ama maalesef eşlerimizin aileleri ilede evleniyoruz demekki,hep şikayetler kayınvalide, kayınbaba, elti, görümce, kayın yani bütün evlenen çiftlerin sorunları bunlar.Peki neden biz gelinler bu sorunlarla başa çıkamıyoruz?Neden her zaman ezilen gelin ve eşlerimizin ailelerinin tavırlarına maruz kalıyoruz yazık biz gelinlere.......:oklava:

çnk eşimizi sevioruz ve onun hatrı için susuoruz..ama hatırda bi yere kadar adamı dellendirmesinler..

Ay düşünsene bizim kaynanalarda KK ya üye olurmuş, şenliğe bak kaydirigubbakcemile3

Ayoll bizim KK'nın cadalozları ve ben o kaynanaya öyle cevaplar verirdik ki, kadın konuyu açtığına açacağına pişman olurdu :roflol:

biz böyle yapmayız ama dimi?
hep gelinler istenmez laf sokulur. bence annelerin kıskançlığı oğullarını paylaşmak istemiyorlar. o zaman turşusunu kursunlar oğullarının.
zaten evlenince kıymete biniyor oğulları.
evlenmeden yüzüne bakmayanlar evlenince kıymete biniyor.
ama iyi geçinen gelin kayınvalde de var. onlara imreniyorum.

valla kaynanalarda suc varsa gelınlerde de oluyor canım..kaynanalar sandıgımız kadar kotu deıl..bır ınsanın huyuna gıttıkten sonra bence sorun cıkmaz ama o ınsan yanlıs bısey yaptıgı zaman eger sende karsılık olarak yanlıs bısey yaparsan..ozaman arada mesafe falan kalmıyor..herkes haddını bılmelı bence..

şu an babane be kaynana yok KK da gamyoncuiremsu 15 yıl sonra kaynana dolacak KK ya :delphin:
bu sefer kaynanalardan değilde gelinlerden şikayetçi olucaz mirmirmirmir
olabilir mi -tatlicadiarzu-

Ay düşünsene bizim kaynanalarda KK ya üye olurmuş, şenliğe bak kaydirigubbakcemile3

BENCEDE ÜYE OLSALAR ONLAR BİZİ BURADADA RAHAT BIRAKMAZLARDI.ONLAR ÜYE OLUP YAZI YAZACAKLARDA EŞLERİMİZİN AİLELERİ BURADA ZAMAN GEÇİRENE KADAR BİZİ NASIL ALT EDERLER ONU DÜŞÜNMELERDEDİRLER.delikafadulden

delikafadulden
şu an babane be kaynana yok KK da gamyoncuiremsu 15 yıl sonra kaynana dolacak KK ya :delphin:
bu sefer kaynanalardan değilde gelinlerden şikayetçi olucaz mirmirmirmir
olabilir mi -tatlicadiarzu-

BENCEDE OLABİLİRsırnaşık şeyGELİNLERİN BİZDEN ÇEKECEĞİ OLMASIN AMA BİZ ÇEKİYORUZ YAZIK ONLARAkaydirigubbakcemile

BENCEDE ÜYE OLSALAR ONLAR BİZİ BURADADA RAHAT BIRAKMAZLARDI.ONLAR ÜYE OLUP YAZI YAZACAKLARDA EŞLERİMİZİN AİLELERİ BURADA ZAMAN GEÇİRENE KADAR BİZİ NASIL ALT EDERLER ONU DÜŞÜNMELERDEDİRLER.delikafadulden

Zaten onlar tek tek tuşlara basana kadar konu 30 sayfa olurdu. Bize burda laf yetiştirezler yani :roflol:

valla kaynanalarda suc varsa gelınlerde de oluyor canım..kaynanalar sandıgımız kadar kotu deıl..bır ınsanın huyuna gıttıkten sonra bence sorun cıkmaz ama o ınsan yanlıs bısey yaptıgı zaman eger sende karsılık olarak yanlıs bısey yaparsan..ozaman arada mesafe falan kalmıyor..herkes haddını bılmelı bence..

katılıyorum haddini bilmeli
ağzından çıkanı kulağı duymalı
yaşına başına bakıp konuşmalı
hem büyüğüm diyerek hemde 5 yaşında ki bi çocuk beyni ile yaklaşmamalı
olgun olmalı
en başta anne olmalı
gelini kızı gibi görmeli
işte o zaman gelin onu annesi gibi görür
hatta benimki en başta insan olmalı..........................

katılıyorum haddini bilmeli
ağzından çıkanı kulağı duymalı
yaşına başına bakıp konuşmalı
hem büyüğüm diyerek hemde 5 yaşında ki bi çocuk beyni ile yaklaşmamalı
olgun olmalı
en başta anne olmalı
gelini kızı gibi görmeli
işte o zaman gelin onu annesi gibi görür
hatta benimki en başta insan olmalı..........................

BENCEDE DOĞRU BENİM KAYINVALİDEM DAHA BANA KIZIM DEMEDİ GELİNİM DEDİ HEP BU ZORUMA ÇOK GİDER AMA NE YAPALIM GELİNİM NE YAPIYON GELİNİM GEL GELİNİM GİT.OĞLUNADA BİR OĞLUŞİMMMMMMM DİYİŞİ VAR DUYSANIZ.BİZ EL KIZIYIZ NE YAPSAK BOŞ:roflol:senağlama

Bu durum KK'nin yaş ortalamasından da kaynaklanıyor olabilir. Malum internet yayılalı çok olmadı.:lepi::enbuyukkk:

valla arkadaşlar herkes kendi tarafından bakıyor olaya bide şöyle düşünmek lazım onların tarafından neden ben iyi gelin olamadım acaba tamam katılıyorum kötü kaynana vardır ama iyi gelinde vardır yani o insanın mutlaka zayıf noktası vardır onu buldunmu olayı kavrarsın nerde ne yapacağını bilirsin zamanla bir bakarsın her şeyyoluna girmiş ve arada iyi bir iletişim olur bizim sorunumuz bu hep olayagelin kaynana gözüyle bakıyoruz olaya anne kız gözüyle bakılsa iki taraf içinde söylüyorum herşey daha güzel olur diye düşünüyorum bende çok çektim fakat baktım ne ben onu anlamak istiyorum nede o beni çünkü ikimizde herkes gibi kaynana gelin anlaşamaz gözüyle baktık bir gün oturup şöyle bir analiz ettim kendimi onu eşimi annemle olan işkimi baktımki iki taraftada suç var ben küçük olarak gdip konuştum veher şey yoluna girdi bizimki şey misali oldu tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok işte böyle biraz fazla oldu kaydirigubbakcemile5ama umarım beni anlarsınız

valla arkadaşlar herkes kendi tarafından bakıyor olaya bide şöyle düşünmek lazım onların tarafından neden ben iyi gelin olamadım acaba tamam katılıyorum kötü kaynana vardır ama iyi gelinde vardır yani o insanın mutlaka zayıf noktası vardır onu buldunmu olayı kavrarsın nerde ne yapacağını bilirsin zamanla bir bakarsın her şeyyoluna girmiş ve arada iyi bir iletişim olur bizim sorunumuz bu hep olayagelin kaynana gözüyle bakıyoruz olaya anne kız gözüyle bakılsa iki taraf içinde söylüyorum herşey daha güzel olur diye düşünüyorum bende çok çektim fakat baktım ne ben onu anlamak istiyorum nede o beni çünkü ikimizde herkes gibi kaynana gelin anlaşamaz gözüyle baktık bir gün oturup şöyle bir analiz ettim kendimi onu eşimi annemle olan işkimi baktımki iki taraftada suç var ben küçük olarak gdip konuştum veher şey yoluna girdi bizimki şey misali oldu tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok işte böyle biraz fazla oldu kaydirigubbakcemile5ama umarım beni anlarsınız

bak ne diyorsun karşılıklı konuştuk
insan olanla konuşulur ben gelin kaynana, kavga böyle şeyleri inan bilmezdim
ben onlardan öğrendim

çok iyi empati yapabilme kabiliyetine sahibim kolay kolay kimseyi kırmam
kendi çocukları bile "seni bile sinirlendirdilerse hakkaten kötü insanlar" dedi
daha bunun üzerine yorum olabilirmi

Back
X