Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa biri bu kızın sorusunu cevaplasın
bende bekliyorum çünkü :)
yaşa sen kimse cevap vermiyordu yaa![]()
ne uğurlu gelmiş elim görüyon mu :)))
aslında çoğu haklı, bizde gelinimize çamaşır alırken garipsemiştim.
hiç bir adeti yerine getirmedikleri halde, gelin hanım çamaşır istemeyi bildi.
herkes herşeyi yapıyorsa uyguluyorsa olmalı tabiki.
ben nişanlımla çıkcam bu alışverişe. ben ona alcam oda bana alcak.
sanırım absürd bir durum yok.
malum evlencez güzel ciciler lazım, annemle mi gidim, kaynanamla mı :)))
aşkımla giderim en güzeli :)
Düşüncelerimi yazmışsn :) Bende dügünüme yakın bunları not edicem biz nişan bohçasıda yapmadık çünkü dügünde çıkıcaz çarşıyaGelin çarşsısı geline ya da erkek tarafına göre değişir.Gelin burnundan getirene kadar aldırandansa vay erkeğin haline:)erkek tarafıda almamaya çaba sarfedenlerdense vayy gelinin haline... gereken ihtiyaç olan şeyleri karşı tarafı düşünerek ve en önemlisi eşiniz olacak kişiyi düşünerek almalısınız.Ben adetlerin sürdürülmesi gerektiğini düşünürüm hoş adetlerimiz var ama insanlıktan çıkmadan çıkarmadan yapılması gerekir.Adetlerimizi bu zamanda da olur mu? diyerek küçümsemeyelim geleneklerimize sahip çıkalım çok önemli...
Alıncak şeylerde sabahlık çamaşır,elbise ,çanta ve ayakkabı vb gibi şeyler alınır.Kız tarafıda damada bunlar kadar olmasada gene bikaç şey alır isterse nişan alışverişi kadar çok teferruatlı olmaz şahsen ben öyle yaptım.Alıncak demedim aldıklarına memnun teşekkürle olumlu tavır takındım.Fazla isteyip zorlama gibi huyum yoktur .Neden alınmadı diyenlerden olmadım gerçi bizden talep edildi ama ben aynı şeyi yapmadım.Faturası sonradan eşime çıkacak ee biz zorlanıcaz birde yıllarca mevzusu geçsin istemem.Adetleriniz ne ise onu uygulayın imkanlar dahilinde anneler bilirler zaten.Size abartı gelenlerdede gerek yok deyip eşinize destek olun mutluluklar...![]()
Bende pek hoş karşılamasamda böyle bi adet vardır bizim Rize'de de..Ama benim şansım varmış kayınpederim kart verip her istediğimi kendim alabildim fakat şöylede bi kötü yanı var fazla bişiy alamıyosun mecburen..Normalde annemlerin söyledikleri bikaç takım giysi ayakkabı çanta eşarp iç giyim parfüm terlik kısacası herşey alınırmış..