yapmacık olmayarak en iyisini yapiyorsun. neysen o ol. ama bazı huylarımızı bazı insanlara karşi törpülememiz lazım. diyoruz ya hani kinciyimdir ben, kestim mi keserim ilişkimi, bitti mi biter bende falan diye, işte ailemiz konusunda biraz daha toleranslı olmamız gerektiğini düşünüyorum. bi laf vardır amiyane bi tabir kusura bakılmasın ama itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır denir, o sebeple bazı şeyleri unutmaya çalişip görmezden gelip elinden geleni yap.. tamam çok sevme, ama en azından katlan, ortada yeğen varsa hele.. benim de yeğenim var 5 aylık, annesini de çok severim , ha sevmeseydim de abim ve yeğenim için susup alttan alır görmezden gelirdim, araya soğukluk sokmazdım.. ben o çocuğun halasıyım, annesiyle aramdaki gerginliği ona yansıtmaya hakkım yok.. o da ne kadar kötü olursa olsun yeğenimin anasıdır, büyüklük bende kalsın der hiç kimseye göstermediğim toleransı ona gösterirdim.. gelinin en kötüsünü en kaprislisini en terbiyesizini de gördük ! Dayımın bi eşi var allahım esirgesin kadına tahammül etmek için insanda peygamber sabrı olması gerekiyor.. ama ortada 2 tane masum çocuk var.. annem de biz de olabildiğince olgun davranıp görmezden gelerek ilişkimizi yürütmeye çalişiyoruz.. ve evlerimiz yanyana , ne sabır ne sabır.. 9 yaşındaki kızına ne hakaretler küfürler eder, döner camdan bana bağirir adımla hitap etmez suratsız der =) sürekli ben bunalımdayım beni idare edeceksiniz der, ben bu çocuklara bakmak istemiyorum halası babaannesi baksın yoruldum der, kocamı dolduruyorsunuz arkamdan konusuyorsunuz der, sürekli bi paranoya içerisinde, herkes idare eder, herkes alttan alır.. ha şimdi o kadın da durduk yere bu hale gelmedi, ne acılar çekti ama hayatında bi tane insan kalmadı herkes sırt çevirdi bu aksi huyları yüzünden, bu sefer döndü "beni ailem böyle idare etmedi siz ettiniz" diyip karşimizda hüngür hüngür ağladı.. ne yapacaksın , ortada 2 masum çocuk, sırt çeviremezsin, ben konuşmadım aylarca annem bana her gün kızdı cahillik ediyorsun dedi, şimdi konusuyorum, ne dese susuyorum, sürekli laf sokar, sürekli bağirir, üzerimizde bi hakkı varmış gibi karşımıza geçip bizi azarlar, çamaşır sererim mesela yan evden seslenir " ooo burcu kafana taş mı düştü ev işi yapiyorsun" der, gülümser geçerim =) Gel de sev böyle yengeyi =) ama sevmesek de mecburen idare ediyoruz, gülüp geçiyoruz. napalım buna da yeğen aşkı diyoruz =)