Simdi görüyorum da esim sevdigim adam bazi seyleri coktan bitirmis icinde. O parmaginda ki yüzügü o kadar kolay cikartabiliyor ki. Bana etmedigi hakaret kalmadi. Kendimi o kadar degersiz salak pislik gibi hissediyorum ki.
Ben ailesini konusuyormusum.sürekli kiskaniyormusum.uzun süredir farkindaymis.
Zaten belliydi 4 ayda 4 kere cinsel ne kadar evlilik olabilir ki. Evlilik yildönümünü bile unutmustu.
Kalbim beynim heryerim agriyor can cekisiyor.
Sadece kücük bir olayi anlattim ve kendisi küplere bindi.benim ve ailemin ne kadar asagilik oldugunu ne kadar yalan söyledigimiz vs vs saydi. Ailesini parasindan dolayi kiskaniyormusum.ailemle sirf ailesini konusuyormusum vs vs.
Sanirim evliligimiz kangren oldu artik. Kesip atilmasi en dogrusu olacak. Esimin beni sevmedigini farkettim.
Iki yildir dert yaniyordum görümcem ve aile fertlerinin benimle pek görüsmedigiki vs.
Bu hafta sonu hep beraberdik. Hepsi bana yakin davrandi. Ayni resimleri malum sitelere yüklediler vs vs. Yani esim onlarla konudmamis ama niyeyse benim dert yandigim herseyin tam tersi oldu. Herneyse anliyacagiz onlar herseyi olumlu yöndege yaptigi ve ben simdiye kadar yakinan oldugum icin hatali ben oldum.
Anlatmak istedigim ve icimi dökmek istedigim o kadar sey var ki. Ama kendimi cok yalniz ve haksizliga ugramis hissediyorum.
Iyi degil yalanci, sahtekar, kadinligi bilmeyen, cilveyi nazi bilmeyen, geri zekali, manyak, kiskanc, özgüvensiz, kilolu vs vs biriyim.
Kisacasi psikopat psikolojik tedavi gören bir hicmisim.
Allah herkesi iyilerle kardilastirsin. Tek dilegim bu. Burugum kalbim de aciyor....