Gelinen son nokta. Kalbim paramparca

O kadar sıkıcı bir insansınız ki..
Tüm sorunları, sıkıntıları başkalarına bağlayan insanları etrafımda görmek istemem ben..
Özgüveniniz olmadığı sürece hiçbirşey yolunda gitmeyecek zaten..
Önce siz kendinizi sevin..
Önce siz kendinize değer verin..
Mutlu olun..
Gerekirse yardım alın..
Bakın ne güzel şeyler olacak hayatınızda..

Hic kimse dört dörtlük degil zaten. Benimde hatalarim var elbette. Ama esime göre herdeyin sucu bende. Kendi üzerine hicbirsey almiyor. Ve ailesine toz kondurmuyor.

Evet sikiciyim. Ben bile kendimden biktim.

Hic kimse dört dörtlük degil zaten. Benimde hatalarim var elbette. Ama esime göre herdeyin sucu bende. Kendi üzerine hicbirsey almiyor. Ve ailesine toz kondurmuyor.

Her hangi bir kursa gitmeyi düşündünüz mü . Hem zaman geçirip bişeylerle upraşırsınız hem orda ortamınız olur kurs çıkışı yemeğe gidersiniz sohbet edersiniz bişeyler içersiniz .kendinize güven gelir ve bence de acil kilo verin.kilo bizim özgüvenimizi en çok düşüren şey.kendiniz için. Unutmayın siz kendinizi nasıl görürseniz karşınızdaki de öyle görür

Bu işler politika sanatı ister.
Dediğin gibi bak iki kakara üç kikiri bir foto onlar melek sen şeytan.

Rahatsizligini direk muhattabina iletip eşine öpücük atacaksın. Anan öyle Bacin böyle diye diye üç kuruşluk beyinlerini beceriyoruz sonra ortaya bu çıkıyor. :(

Simdi görüyorum da esim sevdigim adam bazi seyleri coktan bitirmis icinde. O parmaginda ki yüzügü o kadar kolay cikartabiliyor ki. Bana etmedigi hakaret kalmadi. Kendimi o kadar degersiz salak pislik gibi hissediyorum ki.

Ben ailesini konusuyormusum.sürekli kiskaniyormusum.uzun süredir farkindaymis.
Zaten belliydi 4 ayda 4 kere cinsel ne kadar evlilik olabilir ki. Evlilik yildönümünü bile unutmustu.

Kalbim beynim heryerim agriyor can cekisiyor.
Sadece kücük bir olayi anlattim ve kendisi küplere bindi.benim ve ailemin ne kadar asagilik oldugunu ne kadar yalan söyledigimiz vs vs saydi. Ailesini parasindan dolayi kiskaniyormusum.ailemle sirf ailesini konusuyormusum vs vs.

Sanirim evliligimiz kangren oldu artik. Kesip atilmasi en dogrusu olacak. Esimin beni sevmedigini farkettim.
Iki yildir dert yaniyordum görümcem ve aile fertlerinin benimle pek görüsmedigiki vs.

Bu hafta sonu hep beraberdik. Hepsi bana yakin davrandi. Ayni resimleri malum sitelere yüklediler vs vs. Yani esim onlarla konudmamis ama niyeyse benim dert yandigim herseyin tam tersi oldu. Herneyse anliyacagiz onlar herseyi olumlu yöndege yaptigi ve ben simdiye kadar yakinan oldugum icin hatali ben oldum.

Anlatmak istedigim ve icimi dökmek istedigim o kadar sey var ki. Ama kendimi cok yalniz ve haksizliga ugramis hissediyorum.
Iyi degil yalanci, sahtekar, kadinligi bilmeyen, cilveyi nazi bilmeyen, geri zekali, manyak, kiskanc, özgüvensiz, kilolu vs vs biriyim.

Kisacasi psikopat psikolojik tedavi gören bir hicmisim.

Allah herkesi iyilerle kardilastirsin. Tek dilegim bu. Burugum kalbim de aciyor....
neden bu kadar ailesinden bahsediyorsunuz sizin başka hayatınız yok mu? bu buyuk hata hata

turkuaz yapma lütfen yaaa..her seferşnde aynı şeyler..binlerce kez dedik sana bu adam değişmeeeezzzzzzz....
dönmeyecektin bu son seferde..kendini yiyip bitirdin hiçe çevirdin.vallahi benim içim acıyor.
azıcık kendine güven ,defet şu adamı,bak nasıl güzel bir hayatın oalcak....
kendi kendini bu durumlara sokuyorsun devamlı.adam özür dilemiyor,kendini ev ailesini suçlu görmüyor,sen de hala bile bile geri dönüyorsun bu adama...bu şekilde kabul de edemiyorsun..
bir insan kendi hayatını kendi eliyle ancak bu kadar berbat edebilir...

bu tür eleştiriler canını yakacak belki ama inan hepsi senin iyiliğin için hepsi seni kendine getirmek için söylenen doğrular.bazen biz içinde bulunduğumuz için göremiyoruz söyle bir geriden bakan göz inan iyidir.eşini ve ailesini biraz çıkar merkezinden.

Esim ve ailesi kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Evlendigimizde ailem altin vs istemedi. Yüz görümlülügü bile almadi esim.istedigimden degil herdeyi yapacagiz dediklerinden. Zamanla hersey gözümde degerdizlesti. Ve ben buna ragen herseyi yapmayi calisirken onlarin gözünde degersiz oldum.

Sizce bu olan sey yanlis mi?
Esimin annesi yanimiza geldi. Annemde tatile gidecekti. Ama alti ay öncesinden arkadaslariyla rezervasyon yapmisti.annemde kayinvalideme abla istiyosan sende gel degisiklik olur senin icin dedi. Kayinvalidem yok söyle yok böyle mirin kirin yapti. Aradan aylar gecti annem o arasa kac kere aradi ona göre oda ayarlayalim vs vs ses seda cikmadi. En sonunda kayinvalidem bende geliyorum dedi. Tabii bir kac gün kala. Annem axip olmasin diye sende gel dedi tekrar. Tabii 90 lira oda oldu son dakikada 200 küsür. Görümcem 180 lira vermis oda. Tabii para oda icin yetmiyor. Annemde bosverin söylemeyelim üste kalani biz öderiz. Hicbir sekilde kayinvalideme veya digerlerine belli edilmedi.

Gecen esimle konusurken esim.iste 180 lira iki üc gün icin cok fazlaydi vs vs dedi. Bende aslinda daha fazla tuttu ama kadinlar kendi aralarinda ödedi dedim. Esim küplere bindi nasil olur ablam annem parasizda sizin paraniza mi muhtac yok iste ablami parasiz saniyorsunuz.ben vardim sen niye salliyorsun vs vs basladi bagirmaya. Bunun üzerine demek ki bunlarin lafini bile ediyorsunuz sürekli vs vs. Halbuki bu durumu sadece 1 kere annemle konusnustum sohbet arasinda gecen birseydi.

Simdi burda hatam sadece esim diyip bunu anlatmam oldu. Neymis lafini ediyormusuz vs vs

Iyide adam demez mi ben evi degistirdigimde termos almaya vaktim olmadi icin gidip abladiyla bunu konusup ablan bana kullanmadigi termosu getordiginde benim.paramin lafini mi ediyorsunuz? Bir kere bilr öyle birsey düsünmedimde konusmamdimda.
Evde döseli hali vardi onu ablasina anlatmis. Bana misafirlige geldiginde bu hali önceden varmiydi diye sormasi ne peki? Biliyorsa neden tekrar söyleme geregi duyuyor yada koltugum eski oldugunu?

Onlara gelmi hersey süper lüks hersey olacagi gibi. Bize geldini yarabbi sükür bide gidip sürekli onlarin lafini parasini konisuyormusuz...el insaf.

Eledtiriler evet canimi yakiyor. Ama esim canimi cok daha fazla yakti. Beni sevmedi. Hic istemedi sadece yara bandi olarak kullandi.

Keşke o kangreni kestirip atsanız. Bosanmamak için inanın hiçbir sebebiniz yok. Kimi çocuk var der, seviyorum-seviliyorum ailesi der, kimi yaşadığı lüks hayattan vazgeçemez, kimi hala biraz umut taşır evliliğine. Sizin evliliginizde hiçbiri yok, çalışmıyordu bile. Ailesi de kendi de beş para etmez. Sizi hiç anlamıyor. Kaç kez bu noktaya geldiniz her defasında sizi haksız görerek sindirdi, ozguveninizi pert etti artık.
İnşallah bir gün arkanıza bile bakmadan gidecek gücü kendinizde bulursunuz.

Konunuza çok üzüldüm ama bir o kadar gelen yorumlara üzüldüm,
Bu kadar mı aşinayız hakarete?

Konu sahibi aileyi ve kız kardeşleri takıntı haline getirmiş olabilir fakat eş dediğin sana destek olur, takıntı yaptığın şeyleri beraber aşarsınız, mesele kiloysa sağlık için yine beraber bir diyet programı yürüyüşler yapılarak bu süreç keyifli hale getirilebilir vs. Bunların hicbirinin emaresi o evlilikte görülmemişken sadece kadını suçlamak kolay olanı.

Hanımefendi eşiniz hiçbir konuda size eşlik etmemişken sırf nikahınız var diye ailesinden başka kimseyi gözü görmeyen insanlıktan nasibini almamış şu adama eş demeyin rica ediyorum.
Elbette içinizde kalanları dökün buraya tamam rahatlayın ancak zaman kaybetmeden gidip davanızı da açın.
Size zerre değer vermeyen, ailesinden başka kimseyi görmeyen birine eş diyorsunuz hala...

Annesi ve kızkardeşleri bırakın artık, sizin daha içerden daha köklü problemleriniz var,
Eşiniz sizi muhtemelen sevmiyor, değer vermiyor, saygı duymuyor. Ayrılmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz?

Asla eşya fetişisti olmadım ancak bir kuruşu geçmemiş kişilere sizin doğru düzgün kullanmadığınız eşyaları ve çeyizini vermeyi hak görüyor, üstelik bunu siz şu an ikinci el mobilyalar kullanırken yapmayı düşünüyor.
Emeğiniz hayalleriniz umurlarında değil. Vermeyin hiçbir şeyinizi.

Ortada evlilik diye bir şey kalmamış,
Bugun ilk iş bir avukata gidin, daha fazla uzatmayın.
Size bir tiksindiğini söylemediği kalmış. Bundan sonra kişiyle nasıl aynı yastığa baş koyabilirsiniz?

Bugunden sonra kendiniz için birşeyler yapın artık,
Evlilik sonsuza kadar her hakareti, acıyı hakedip sineye çektiğiniz, mutsuz olmak için yapılmış bir akd değildir.

Esim ve ailesi kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Evlendigimizde ailem altin vs istemedi. Yüz görümlülügü bile almadi esim.istedigimden degil herdeyi yapacagiz dediklerinden. Zamanla hersey gözümde degerdizlesti. Ve ben buna ragen herseyi yapmayi calisirken onlarin gözünde degersiz oldum.

Sizce bu olan sey yanlis mi?
Esimin annesi yanimiza geldi. Annemde tatile gidecekti. Ama alti ay öncesinden arkadaslariyla rezervasyon yapmisti.annemde kayinvalideme abla istiyosan sende gel degisiklik olur senin icin dedi. Kayinvalidem yok söyle yok böyle mirin kirin yapti. Aradan aylar gecti annem o arasa kac kere aradi ona göre oda ayarlayalim vs vs ses seda cikmadi. En sonunda kayinvalidem bende geliyorum dedi. Tabii bir kac gün kala. Annem axip olmasin diye sende gel dedi tekrar. Tabii 90 lira oda oldu son dakikada 200 küsür. Görümcem 180 lira vermis oda. Tabii para oda icin yetmiyor. Annemde bosverin söylemeyelim üste kalani biz öderiz. Hicbir sekilde kayinvalideme veya digerlerine belli edilmedi.

Gecen esimle konusurken esim.iste 180 lira iki üc gün icin cok fazlaydi vs vs dedi. Bende aslinda daha fazla tuttu ama kadinlar kendi aralarinda ödedi dedim. Esim küplere bindi nasil olur ablam annem parasizda sizin paraniza mi muhtac yok iste ablami parasiz saniyorsunuz.ben vardim sen niye salliyorsun vs vs basladi bagirmaya. Bunun üzerine demek ki bunlarin lafini bile ediyorsunuz sürekli vs vs. Halbuki bu durumu sadece 1 kere annemle konusnustum sohbet arasinda gecen birseydi.

Simdi burda hatam sadece esim diyip bunu anlatmam oldu. Neymis lafini ediyormusuz vs vs

Iyide adam demez mi ben evi degistirdigimde termos almaya vaktim olmadi icin gidip abladiyla bunu konusup ablan bana kullanmadigi termosu getordiginde benim.paramin lafini mi ediyorsunuz? Bir kere bilr öyle birsey düsünmedimde konusmamdimda.
Evde döseli hali vardi onu ablasina anlatmis. Bana misafirlige geldiginde bu hali önceden varmiydi diye sormasi ne peki? Biliyorsa neden tekrar söyleme geregi duyuyor yada koltugum eski oldugunu?

Onlara gelmi hersey süper lüks hersey olacagi gibi. Bize geldini yarabbi sükür bide gidip sürekli onlarin lafini parasini konisuyormusuz...el insaf.
Kızını bu kadar değersiz duruma düşüren bir damadın annesini tatile çağıran annen de tuhaf geldi bana..Annen bile arkanda değil canım ya

Asıl tuhaf tarafı o.Birazcık davranışlarda orantı olacak.

Aynen buna ben de katılıyorum. Kimse çocuğa ne olacak diye düşünmüyor. Çocuk olunca da çocuğum babasiz büyümesin diye katlaniyorum olacak. Adam değişmeyecek yine sonuçta.

Aynen buna ben de katılıyorum. Kimse çocuğa ne olacak diye düşünmüyor. Çocuk olunca da çocuğum babasiz büyümesin diye katlaniyorum olacak. Adam değişmeyecek yine sonuçta.
Baştan taviz verilmese keşke...Eğitim almış kişilerin özellikle böyle davranmasına çok çok üzülüyorum.Çocuk olunca eve bağlanır sanıyorlar ama tam tersi malesef erkek tatlı söze güler yüze eve bağlanır.O yüzden tartışarak hep haklıyken haksız duruma düşüyoruz.

Bittim yoruldum artik. Ruh gibiyim.ben böyle oldukca karsimdakiler mutluluk duyuyor olmayacak. 4 ayda 4 kere iliski böyle evlilik olabilir mi? Sürekli yorgunum diye yakiniyor.... tiksiniyor sevmiyor belli... artik yolun sonundayim olmayacak.

Baştan taviz verilmese keşke...Eğitim almış kişilerin özellikle böyle davranmasına çok çok üzülüyorum.Çocuk olunca eve bağlanır sanıyorlar ama tam tersi malesef erkek tatlı söze güler yüze eve bağlanır.O yüzden tartışarak hep haklıyken haksız duruma düşüyoruz.

Egitimden ziyade insanlikla alakali oldugunu düsünüyorum. Ben bana kötülük yapana kötülük yapdmiyorum.

Annemde büyük oldugu icin saygisindan cagirdi kayinvalidemi. Kayinvalidem geldi ve annem onu bir dakika bile yalniz birakmadi. Simdi onlar öyle davranfi diye ayni sekilde davranilsa insaniyet bunun neresinde.

Evet benimde hatalarim var sinirimi huysuzlugumu huzursuzlugumu esime belli ettim. Anlstmamam gereken seyleri anlattim belkide. Ama ben onun icin hep ikinci plandaydim.

Annemde bana ayni sekilde kiziyor.kizim o kadar kitap okudun bosa okumussun diye. Iyide anlatamiyorum.böyle tuhaf bir bosluktayim. Aylardir stresden adet bile olamixorum haplardan uyusuk uyusuk dolaniyorum.

Ya ben kiymetlerini bilemedim yada onlar.
Esya o su bu hepsi gözümde bombos bir bosveris var icimde. Sadece sevilmek ve sayilmakti gayem olmadi. Artik kendi yoluma bakmamin zamani geldi.

Fazla fedakarlik yapinca sonunda tekmeyi yiyormussun!

Egitimden ziyade insanlikla alakali oldugunu düsünüyorum. Ben bana kötülük yapana kötülük yapdmiyorum.

Annemde büyük oldugu icin saygisindan cagirdi kayinvalidemi. Kayinvalidem geldi ve annem onu bir dakika bile yalniz birakmadi. Simdi onlar öyle davranfi diye ayni sekilde davranilsa insaniyet bunun neresinde.

Evet benimde hatalarim var sinirimi huysuzlugumu huzursuzlugumu esime belli ettim. Anlstmamam gereken seyleri anlattim belkide. Ama ben onun icin hep ikinci plandaydim.

Annemde bana ayni sekilde kiziyor.kizim o kadar kitap okudun bosa okumussun diye. Iyide anlatamiyorum.böyle tuhaf bir bosluktayim. Aylardir stresden adet bile olamixorum haplardan uyusuk uyusuk dolaniyorum.

Ya ben kiymetlerini bilemedim yada onlar.
Esya o su bu hepsi gözümde bombos bir bosveris var icimde. Sadece sevilmek ve sayilmakti gayem olmadi. Artik kendi yoluma bakmamin zamani geldi.

İşte dediğim şeyi siz de söylüyorsunuz.Haklısınız hem de çok ama insan olmayana insan gibi davrandıgınız için üzülüyorsunuz.Kimseye minnet edecek durumunuz yok mesleginiz var anlamında resti çekin diye söyledim ben.Daha bilinçli davranın diye.Peygamberimiz(S.A.V.)in bir sözü var 'Merhamet etmeyene merhamet edilmez' diye Allaha havale edin ve yolunuza bakın.

Back
X