Gelinen son nokta. Kalbim paramparca

Benim eskisi de bana sizofren demisti, dalga gecer gibi ilacini almiyor musun diye ignelemisti. Daha yeni evlenmistik ve ben cook iyi niyetliydim. Tabiri caizse salaktim. Hem o beni kirmisti ustune de bunu soylemisti ben neden yaptin diye sorunca.Affetmistim ama benzer diyaloglar gecinde daha cok hirslaniyorum. Ben bosanmaya karar verdigimde aglamisti, yalvarmisti ben de sen deli bir kadinla olma, ben sizofrenim demistim alay etmistim. Ah intikam soguk yenir gercekten. Anliyorum seni insan cok kiriliyor.

Egitimden ziyade insanlikla alakali oldugunu düsünüyorum. Ben bana kötülük yapana kötülük yapdmiyorum.

Annemde büyük oldugu icin saygisindan cagirdi kayinvalidemi. Kayinvalidem geldi ve annem onu bir dakika bile yalniz birakmadi. Simdi onlar öyle davranfi diye ayni sekilde davranilsa insaniyet bunun neresinde.

Evet benimde hatalarim var sinirimi huysuzlugumu huzursuzlugumu esime belli ettim. Anlstmamam gereken seyleri anlattim belkide. Ama ben onun icin hep ikinci plandaydim.

Annemde bana ayni sekilde kiziyor.kizim o kadar kitap okudun bosa okumussun diye. Iyide anlatamiyorum.böyle tuhaf bir bosluktayim. Aylardir stresden adet bile olamixorum haplardan uyusuk uyusuk dolaniyorum.

Ya ben kiymetlerini bilemedim yada onlar.
Esya o su bu hepsi gözümde bombos bir bosveris var icimde. Sadece sevilmek ve sayilmakti gayem olmadi. Artik kendi yoluma bakmamin zamani geldi.

Fazla fedakarlik yapinca sonunda tekmeyi yiyormussun!
Sen kendini ezdireceksin, yeri gelecek sesin cikmayacak oyle mutlu olursun bu tip erkeklerle. Ulke kadinlari da buna asina, cogunun yaptigi tam olarak bu. Erkektir, sinirlidir suyuna git.. konusma, cevap verme, alttan al bozulmasin evliligin. E sen neresindesin bu evliligin ve bu hayatin? Yerin erkegin ayaklarinin alti bunu da evliligi yurutmek goruyor kadinlar.
Ben eski esime aynen su cumleyi kurmustum, seni ailen erkek oldugun icin ustun insan gibi yetistirmis olabilir ama buralarda o is oyle degil, sen benle esitsin, cevap duymak istemiyorsan beni uzmeyeceksin, dilini tutacaksin demistim. O kadar bozuldu ki sanki sulalesine kufretmisim gibi oldu. Kendini ne saniyor bunlar o kadar gicik oluyorum ki bu erkek egosuna hizmet edilmesine.

Bittim yoruldum artik. Ruh gibiyim.ben böyle oldukca karsimdakiler mutluluk duyuyor olmayacak. 4 ayda 4 kere iliski böyle evlilik olabilir mi? Sürekli yorgunum diye yakiniyor.... tiksiniyor sevmiyor belli... artik yolun sonundayim olmayacak.

Evet benimde hatalarim var sinirimi huysuzlugumu huzursuzlugumu esime belli ettim. Anlstmamam gereken seyleri anlattim belkide. Ama ben onun icin hep ikinci plandaydim.

Annemde bana ayni sekilde kiziyor.kizim o kadar kitap okudun bosa okumussun diye. Iyide anlatamiyorum.böyle tuhaf bir bosluktayim. Aylardir stresden adet bile olamixorum haplardan uyusuk uyusuk dolaniyorum.

Ya ben kiymetlerini bilemedim yada onlar.
Esya o su bu hepsi gözümde bombos bir bosveris var icimde. Sadece sevilmek ve sayilmakti gayem olmadi. Artik kendi yoluma bakmamin zamani geldi.

Fazla fedakarlik yapinca sonunda tekmeyi yiyormussun!

Konunuzu okudukça her bildirimde hem üzülüyorum hem de çok sinirleniyorum.

İlişkinizde deger vermeme, ilgisizlik, umursamazlık hepsi var,
her şeyden önemlisi hakaret var, psikolojik şiddet var!

Buna karşın saygı yok, sevgi yok,
-bunlar olmadığı taktirde yaşanmasnı doğru bulmuyor olsam da- cinsellik de yok.

Bir evliliğin sonlandırılması için daha ne olması gerekir?
Dayak yemeyi mi bekliyorsunuz yoksa aldatılmayı mı?

Genel olarak evlilikten beklentiniz nedir?
Bir insan neden her gün aynı kişiyle yemeğini, yastığını, mahremini, sırlarını, hayatını paylaşır?
Eğer ki insan mutlu değilse ve tatmin olmuyorsa neden devam ettirir?

Eşiniz sizi sürekli suçlamış, siz de bunu öyle içselleştirmissiniz ki o yokken de aynılarını buraya yazmaya devam ediyorsunuz.
Özeleştiri geliştirir fakat kalan gururunuz için birşeyler yapma noktasında da özeleştiride bulunursanız belki harekete geçersiniz.

Para, mal mülk gözünüzde olup olmaması değil mesele,
Size bir haksızlık yapılıyor ve siz sesinizi çıkartıp çıkartmama noktasında pasif bir karar veriyorsunuz.
Artık kendinize gelin ve hakkınızı arayın,
Size değer vermeyen insanların hayallerinize emeklerinize çökmesine izin vermeyin.

Anneniz doğru demiş,
Boşluktan çıkmak mı istiyorsunuz? Gidin dava açın.
Sonra da uyuşukluk ve evliliginizdeki takıntılarınızla ilgili ailesi, cinsellik vb. konuları kafanızdan atıp sosyal hayata sıfırdan başlamak için bir psikologa gidin.

Sen kendini ezdireceksin, yeri gelecek sesin cikmayacak oyle mutlu olursun bu tip erkeklerle. Ulke kadinlari da buna asina, cogunun yaptigi tam olarak bu. Erkektir, sinirlidir suyuna git.. konusma, cevap verme, alttan al bozulmasin evliligin. E sen neresindesin bu evliligin ve bu hayatin? Yerin erkegin ayaklarinin alti bunu da evliligi yurutmek goruyor kadinlar.
Ben eski esime aynen su cumleyi kurmustum, seni ailen erkek oldugun icin ustun insan gibi yetistirmis olabilir ama buralarda o is oyle degil, sen benle esitsin, cevap duymak istemiyorsan beni uzmeyeceksin, dilini tutacaksin demistim. O kadar bozuldu ki sanki sulalesine kufretmisim gibi oldu. Kendini ne saniyor bunlar o kadar gicik oluyorum ki bu erkek egosuna hizmet edilmesine.
Erkekleri bu duruma alıştıranlarda anneleri, karıları. Azıcık sesi çıkan dik duran kadın gördüler mi dünyaları başlarına yıkılıyor. Ezmeye çalışıyorlar. Ezemez sindiremezlerde suçlama yoluna gidiyorlar. Ki kadının özgüveni yok olsun korksun diye.

Back
X