gelinim gelinimiz:(

Anne olmak isteği nasıl bir duygu ki henüz anne olmadan bile bedenimizden,ruhumuzdan harcıyoruz.Rabbim yardımcısı olsun,acil şifalar versin.
- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”
(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)

Canım benim Allah acil şifalar versin.Gerçekten çok üzücü bir durum, inşallah hemen toparlanır.

diyorum ya bilmiyorumki bu tedaavilerin seyri nedir nasıl olur.
bünyesi zayıf kaldıramaış demekki canım ..
çok teşekkür ederim

anestezi sırasında baygınsa o an mide sıvısı tükürük vs nefesle akciğerine kaçmış olabilir, aç olması gerekirdi o yüzden anestezi öncesi.

ama yarın servise alırız dedilerse, çok ciddi değildir ozaman inşallah, belki tedbir amaçlı 1 gece yoğun bakımda izleyelim demişlerdir.
geçmiş olsun, Allah şifa versin tez vakitte

Anne olmak isteği nasıl bir duygu ki henüz anne olmadan bile bedenimizden,ruhumuzdan harcıyoruz.Rabbim yardımcısı olsun,acil şifalar versin.
- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”
(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)

anne olmayı çok istiyordu.

rabbim razı olsun çok sağolun

Allah şifa versin yarın yogun bakımdan cıkaracaklarına göre durumu iyiye gidiyordur ve su yorumunuzu cooook begendim varsın bebek olmasın onun canı sağolsun demişsiniz ya.Okuyunca gözlerim dolu dolu oldu.Ne görümce kaynanalar var.Allah gelininizi kardeşinize ailesine size bagıslasın...İnşallah düzelir ve bebişini sevmek de nasip olur.

evet hiç bişey onun sağlığından önemşi değil..
hep dedim hayırlısıyla rabbim nasip etsin diye.
bir gün sormadım bebek niye olmuyor ne yaptınız ne yapacaksınız ..
kendi anlatırsa biliyordum .üzülmesin diye yanında arkadas bebeği bile sevmedim
3 günlük dünya gelini görümcesi değil hepimiz insanız .
biz kardeş olduk birbirimize .

Ne kadar talihsizlik oysa çok basit bir şeydir adı narkoz bile değil derin uykudur. Bünye zayıflığından değilde alerjik reaksiyon olabilir, su içmiç olabilir , aç olmamış olabilir.

derinlemesine sorgulamak lazım.

Bir arkadaşımızın dediği gibi ohss da olabilir mi diye düşünmedim değil.

Acil şifalar.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun..
bi bilgim yok konuyla ilgili ama inşallah en kısa zamanda düzelir ve evlat sahibi olur...

bende tüp bebek tedavısı görüyorum... narkoz alır bu tedavıdekıler yumurta toplamada acaba ohss mı oldu... cigerle alakasını kuramadım ama rabbım şifasını versın en kısa zamanda bazı arkadaslarda bu komplıkasyonlar oluyor.. ılk denemesımydı?

6 senedir bebek için uğrasıyordu.:emir_bebek:
bugünde tüp bebek yapılmak için yumurta alınacaktı sevinçliydi heyecanlıydı
işte olduğum için arayamadım biraz önce yoğun bakıma almışlar .yumurta almak için narkoz vermişler.
kaldıramamış mide suyu ciğerlerine dolmuş.fenalaşmış.ne demek bu?gencecik daha bişey olurmu?
içim acıdı elimizden duaa etmekten baska bişey gelmiyor kardeşime belli etmiyyorum ama ya bişey olursa?:14:

kötü olmuş tühh........

Back
X