• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

2019 yılından beri yani 2 senedir 6 ayrı hesapla açtığın konu aynı. Sende bu gelin saplantı olmuş. İnan sonunu iyi görmüyorum. Hele kayının birde onu hediyelere boğuyorsa var ya bir de kayınbaban hediyeler alırsa sen iyice çıldırırsın. İnan konunu okumadan sadece başlığa göre salladım.
Admin konuyu hortlattı valla üstüme iyilik sağlık 🤣

Burada ki olayda aklınıza gelen şey sadece gelinin eşinizi yönetmesi mü?Canım benim diyen eşiniz ve bunu siz sorun yaptıktan sonra diyor.Aile içinde olmaması gereken konuşmalar bunları dike getireceğim bir durum olsa konuşmak yerine çekip giderdim herhalde

Gelinde suçlu ama en suçlu kocanız..bir aldatma var kocanız tarafından bana göre..ve hala bu insanla nasıl evli kalabiliyorsunuz anlamış değilim..devir öyle bir devir ki ne geliyorsa başına sevdiklerinden geliyor..o benim abim o benim bacım he he öyle olur zaten..gelinde az değilmiş kardeşinize ve ya abinize kimin eşiyse söyleyin..eşiniz ve gelininizin kimseyi salak yerine koymalarına izin vermeyin üzülen siz olmayın

ya gelin diyorki banane elin halasina niye ben bakiyorum bakacaksa kayinvalidemin kizi baksina getirmis .(ki hakli)
kocanizda saf saf gelin bakmasin siz bakina getirmis arayip o gelini fircalamadin mi sen kimsinde kocamla konuşup anlattiklarimi karina soyleme diyorsun demediniz mi ?!?!
kocanizdada is yok elin karisiyla sizi cekistiriyor .
konusmalari hic normal bulmadim canimli falan .bu gelin kardesinizin esi mi kardesinizle bu durumu acik acik kinusun yuvami yikacak karin diyin ki bu kinuyu bile vile hala kocanizla gorusmesinden bu yorumumun dogru oldugunu dusunuyorum.normal bir kadin bunu duydugu an esinizle asla konusmaz.
ama asil suclu esiniz bunuda unutmayin elin karisiyla bu ne samimiyet !?!?!??!

yok yok ben yanlış yazmışım, görümce saplantılı

bak yeni konusu ;

Konuyu okuyunca bu üye olduğunu anlamıştım isimleri hatırlamam ama saplantılı düşünceler aynı

Senin kocan geline ilgi duyuyor. Gelin de bunu biliyor. Şimdilik onun tarafından bir ilgi yok gibi ama mazide olmuş bir şeyler, öyle gözüküyor.

Admin konuyu hortlatti cunku konu sahibinde kisilik bolunmesi basladi. Dun gorumcemin bana olan tuhaf davranislari diye konu acti, ayni olay örgüsünde hem gelin hem görümce gibi konu aciyo kadin.
Aaa ben şok 🤯
Dün pastayı atan görümce konu

Çoğu yoruma katılıyorum.
Bence eşinizin gelininize karşı bir ilgisi var,karısını önemsemeyecek küçümseyecek derecede hem de.
Ama şunu anlayamadım kocama mesafeliyim demişsiniz.Bu konudan sonramı bu mesafe oluştu? Ya öncedende aranız limoni miydi orayı bilemedim.Kadın erkek olarak normal bir şekilde yatak hayatınız falan yolundamı?

Yokda amcaoğlu gibimi uyuyorsunuz🤔Bunlar olmadığı takdirde çoğu erkek karşı cinse ilgi duymaya sempati duymaya,önceden dikkat etmediği şeylere dikkat göstere bilir.Bence aranızdaki mesafenin neden olduğunu sorgulayın.

Back
X