• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Biraz karışık yazmış konu sahibi değişik ifadeler var konuyu tam anlayamadım .Sanki kadının adamı kullandigini ima etmiş ama adamın ilgisi varsa niye susuyor o zaman o daha beter .Boşanma sebebi değil mi bu ya .Ben mi geri kafaliyim..
Yok siz geri kafalı değilsiniz konu sahibi biraz geniş galiba 🤭 konu sahibi lütfedip yazarsa öğreneceğiz neden kocasına karşı susuyor tepki vermiyor

Konuyu niye anlamadiniz ki gelin dedigi abisinin eşi,annemden dedigi kendi annesi gelinin kv si oluyor.kisacasi konu sahibi esi ve yengesi arasinda iliski oldugunu dusunuyor ama ayrilmiyor.

Gelinimiz kocami mi yönetiyor?
Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var,onun dedigini unutmamalar, cocuklarimizi samimilestirmeler, cocuklar sana benzememis demeler, geline uzun uzun bakislari, aralarinda tuhaf bir diyalog var, eskiden tanisma yok, onlari sıkıştırdım ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak deyip geline 9 ay küstüm,konusmalar ne arkadasca ne sevgilice, kocama mesafeliyim, kocam ben cana yakınim diyor, gelin o benim abim diyor, 1.5 senedir arama yoktu, bizim bir mahkememiz vardi gelin sahitti geline bir kagit geldi bana atacakti zaten, kocamda hemenn gelini aramis kağıdı bana at diye, gelin karina atacam bana 9 ay kustu ne alaka yaaa demis bağırmış benimkide bosver onu diyor, at bana demis ama gelin bana atti, gelin kocami arayip bu konuşmalarimizi kimseye soyleme diyor kocam canim benim canim benim diyor..
2.konu bizim büyük halamiz yatalak, bende acikcasi ilgilenemedim uzaktayim, gelin kocama buyuk halamizin yatalak oldugunu anlatiyor annemden icin kayinvalidem elinden gelse bana baktiracak diyor, ben bakamam diyor, benden icin ordan emir vermesin gelsin ilgilensin diyor, benim soyledigimi söylemeden karina sor bakalim ne dusunuyor bu konuda diyor, vee kizlar esim bana halami sordu ariyormusun Erzurumu dedi, napmislar dedi, simdi size sorum gelin kocami ki yönetiyor?
Kim yönetiyor bilemem de o kişi siz değilsiniz..
Sizin dışınızda herkes olabilir.
Tabi biz anlattıklarıniz kadarini biliyoruz.Alinma,gücenme olmasın sonra.

Son düzenleme:
Tabi gelinin saçını başını yolsun sonra gidip kocişine sarılsın, gezmelere gitsin 😂
Yahu öyle bir şey demedim.Konu başlığına ve içeriğine bakarsaniz ağırlıklı olarak hep gelin suçlanmış gibi .Kocasını kullanıyormuş falan ..

Niye hala o gelinin saçını başını yolmadiniz çok merak ediyorum .Asla böyle laçka ilişkilere tahammül edemem.5 yıllık evliyim .Gorumcemin kocasının telefon numarası bile yok bende .Asla muhabbete girmem.Gorsem nasılsın,iyi misin o kadar.Mesajlasmak ne ya??Bir de görsen mutaassip dir bu insanlar ..
Kadın suçlu mu bilemem ama burada koca daha suçlu gibi.
Konu karışık.

Niye hala o gelinin saçını başını yolmadiniz çok merak ediyorum .Asla böyle laçka ilişkilere tahammül edemem.5 yıllık evliyim .Gorumcemin kocasının telefon numarası bile yok bende .Asla muhabbete girmem.Gorsem nasılsın,iyi misin o kadar.Mesajlasmak ne ya??Bir de görsen mutaassip dir bu insanlar ..
Kahkaha attım 😂😂 sakin ol şampiyon

Abisinin eşi ile (gelin), bayanin eşi (damat) samimilermiş.
Bir birleriyle cok fazla konusuyorlarmis.
Eşi geline canim benim diye hitap ediyormuş.
Konu sahibesi ikisinide sıkiştirmis nerden buluyorsunuz bu kadar konusacak seyi diyerek.
Gelinleri o benim abim demis, esi ne demis hatirlayamadim.
Bir halalari varmis gelin hanim konu sahibesinin esiyle konusurken sor bakalim karin halasina bakmayi dusunuyormu ben bakmam demis, eside gitmis bunu konu sahibine sormuş.
Simdi kendi yorumumu katayim esimin kardesinin esinin bende numarasi bile yok, ayni sekilde esimin numarasida gelinimizde yok.
Daha once onlarda bizde tanismiyoruz.
Bana gorumcem gelip boyle bir soru sorsa gorumcemin kocasini arayip bagirmak yerine gorumcemin sacini basini yolarim önce.
Hakliysam tabi.

Iki insanın iyi anlaşıp konuşması için illa asılmış olması fln mi gerekiyor? Kardeşinize ne dediniz, eşinle konuşmuyorum çünkü eşimle konuşması hoşuma gitmiyor mu?
Yorumları hayretle okudum numarası bile olamaz diyenler olmuş. O kadarmi güvenmiyorsunuz eşlerinize

Back
X